Bootcamp in Alkmaar e.o.

Wil je Bootcampen in Alkmaar en/of omgeving? Dan zit je bij FitmetDylan goed! Wij bieden bootcamp (outdoor fitness) aan op de leukste locaties in Alkmaar e.o. Van park Oosterhout tot het Heilooër bos. De gezelligste bootcamptrainingen die nooit hetzelfde zijn!

Doe ook mee!

Bootcamp op de leukste locaties in Alkmaar en Heiloo

Afwisseling is bij ons het toverwoord. Hier staan wij, als bootcampclub, voor. Als je bij ons komt bootcampen in Alkmaar is een training in Alkmaar of Heiloo nooit hetzelfde. Hardlopen, kracht, opdrukken, mountainclimers, burpees, sprintjes, squats, balans en nog veel meer. Telkens in een andere setting of met een ander doel: conditieopbouw, vetverbranding of juist sterkere spieren.

Ga jij de uitdaging aan? Meld je aan voor een gratis proefles »

Dylan heeft oog voor techniek en op de juiste manier van uitvoeren van de oefeningen. Hij weet iedereen op zijn eigen niveau te motiveren. Hij is zeer enthousiast en dat zie je terug in zijn bootcamp trainingen. Geen enkele training is hetzelfde.
Raymond recensie FitmetDylan
Raymond van Ooijen

Verschillende bootcamptrainingen in Alkmaar e.o.

Running bootcamp

Bij Running bootcamp draait alles om conditie en duurloop. Binnen deze lessen gaan we aan de slag met hardlooptechnieken, om zo blessures te voorkomen en het hardlopen makkelijker te maken. Daarnaast komen ook krachtoefeningen tussendoor, want naast conditie is kracht ook belangrijk bij het hardlopen.

Bootcamp alle levels of plus

Hier ga je aan de slag met bootcampoefeningen. Van kracht tot conditie. Snel of juist langzaam en gecontroleerd. Samen of alleen. Tijdens deze lessen gebruik alles in de natuur! Van bankjes tot bomen. Zeer effectief sporten in de buitenlucht.

Hoe ziet bootcamp in Alkmaar eruit?

Tegen heuvels op rennen, opdrukken, sprintjes trekken, mountainclimbers en ga zo maar door. Je kan het zo gek niet bedenken of het komt wel een keer voorbij in de bootcamplessen. Soms zijn het individuele oefeningen, maar ook oefeningen voor duo’s en zelfs als team komen voorbij. Elke bootcamptraining wordt afgesloten met het welbekende buikspierkwartiertje. Hierin komen diverse oefeningen (in een hoog tempo) voorbij om de buikspieren te trainen.

Een evenement waarvoor je kan trainen

Niets is zo leuk als sporten met een doel. Heb je geen doel en wil je enkel fit blijven? Meld je dan aan voor onze evenementen in (omgeving van) Alkmaar! Regelmatig doen wij, als team an FitmetDylan, mee aan hardloopevenementen en obstacle runs. Daarbij hebben we ook leuke themabootcamps! Zo word je bijvoorbeeld niet vet, maar fit met Kerst. Je kan je altijd aanmelden voor zowel de themabootcamps als de evenementen. Of je nu lid bent of niet! Bekijk onze evenementen-pagina voor meer informatie.

Bootcamp in Alkmaar en/of Heiloo zelf ervaren? Meld je aan!