Blijf in vorm tijdens de vakantie!🌴

Download de vakantietips »

Afvallen tijdens jouw vakantie

Hoe zorg je ervoor dat je én een te gekke vakantie hebt én tegelijkertijd afvalt? Of simpelweg op gewicht blijft? Het klinkt te mooi om waar te zijn, maar met mijn tips val je juist af.

Voor iedereen haalbaar

Geen gekke shakes of pillen, maar praktische tips die je direct kunt toepassen. Slechts kleine aanpassingen kunnen zorgen voor een groot verschil. Met mijn tips leer je welke ‘kleine’ aanpassingen dit zijn.

Zit lekkerder in je vel

Voel je fitter, energieker en lekkerder in je vel op vakantie. Heerlijk toch? Door op de juiste dingen te letten, geef jij je lichaam wat het nodig heeft en zit je lekkerder in je vel.

Ook thuis toepasbaar

Deze tips zijn niet alleen geschikt voor tijdens de vakantie, maar je kunt ze ook zeker thuis gebruiken. Hierdoor zet je de goede resultaten van tijdens de zomervakantie gewoon voort 😉.

Ontvang gratis alle tips

Klaar om af te vallen tijden je vakantie? Vul onderstaand formulier in en ik stuur alle tips naar je door.

Hoeveel zou je willen afvallen? * 1-3 kilo4-6 kilo8 kilo of meerik hoef niet af te vallen

Nog meer resultaat boeken met afvallen?

Wat anderen zeggen over FitmetDylan

Athena review FitmetDylan
“Leuke trainingen die voor ieder niveau top zijn!”

Dylan verzint de leukste oefeningen op verschillende locaties: in het bos, het park, de stad, de parkeergarage en de speeltuin. Veel gelachen en gezweet.

[ ] Athena

Raymond recensie FitmetDylan
“Oog voor techniek en uitvoering”

Dylan heeft oog voor techniek en op de juiste manier uitvoeren van de oefeningen. Hij weet iedereen op zijn eigen niveau te motiveren en uit te dagen.

[ ] Raymond van Ooijen

Joyce FitmetDylan recensie
“Dankzij Dylan ben ik sporten leuk gaan vinden”

De trainingen zijn uitdagend en gevarieerd. Er is ook altijd ruimte voor gezelligheid waardoor het uur omvliegt. Dankzij Dylan ben ik sporten leuk gaan vinden.

[ ] Joyce Bleeker

Sabrina FitmetDylan Recensie
“De bootcamp trainingen zijn nooit hetzelfde”

Dylan is een super fijne trainer. Hij zal altijd het beste bij jou naar boven proberen te halen tijdens de training en daarbij ook heel goed letten op wat jij wel of niet aan kan.

[ ] Sabrina Brouwer