75%

Gratis Proefles

Gefeliciteerd! Je bent nog maar één stap verwijderd om mee te doen met de leukste bootcampclub van Alkmaar, Heiloo en Schoorl.

Vul je gegevens in en wij nemen binnen 24 uur contact met je op. 👊🏻

Deskundige
trainers

Tijdens de lessen word je begeleid door een deskundige trainer. Er wordt veel aandacht besteed aan de juiste uitvoering, zodat je op een veilige manier wodt uitgedaagd en blessures worden voorkomen.

Voor elk niveau

Train je voor een specifiek doel of wil je gewoon lekker sporten? Onze lessen zijn voor iedereen geschikt. De trainer geeft altijd meerdere mogelijkheden om de oefening makkelijker of moeilijker te maken.

Buiten
sporten

Sport op de mooiste plekken in Alkmaar, Heiloo en Schoorl. De ene keer door de stad en de andere keer juist door het bos of park. Tijdens de les maak je gebruik van de omgeving. Hierdoor is geen enkele les hetzelfde.

Wat anderen zeggen over FitmetDylan

Eugenie

Ik heb jaren gezocht naar een leuke sport. Onderhand had ik het opgegeven en dacht ik heel lang dat ik het sportgen gewoon niet had; ik vond niets leuk en hield niets vol. Maar tijdens Corona, met het vele thuiszitten, begon het toch te kriebelen en heb ik weer een poging gedaan om een leuke sport te zoeken. Toen kwam ik bij FitmetDylan terecht. Nu (dik een jaar later) vind ik sporten bij FitmetDylan nog steeds super leuk. Ik sport nu zelfs 3 keer per week. Vooral de afwisseling tussen de lessen en omgeving vind ik super.

Jurgen review FitmetDylan - 5 sterren

Jurgen

Sinds ik bij FitmetDylan sport ben ik 10 kilo afgevallen en voel ik mij een stuk fitter! Dylan verzorgd altijd een super leuke training en weet je zo uit te dagen dat je aan het eind van de training echt een voldaan gevoel hebt.

Carlo review FitmetDylan - 5 sterren

Carlo

Iedere week kijk ik weer opnieuw uit naar de donderdagavond Power Bootcamp! Sinds ik bij Dylan sport ben ik 10 kilo afgevallen en in spiermassa toegenomen. Mijn blouses koop ik nu twee maten kleiner en mijn broeken zelfs drie.

Ingrid review FitmetDylan - 5 sterren

Ingrid

Sporten met zo'n enthousiaste trainer zorgt ervoor dat ik elke keer weer zin heb om weer een Bootcamp les te volgen. Dylan weet waar hij mee bezig is. Een echte aanrader!