FitmetDylan | Wil jij Bootcampen in Alkmaar e.o.? Doe een gratis proefles.
75%

Gratis Proefles

Gefeliciteerd! Je bent één stap verwijderd om mee te doen met de leukste bootcampclub van Alkmaar, Heiloo en Schoorl.

Vul je gegevens in en wij nemen binnen 24 uur contact met je op.👊🏻

Professionele begeleiding

Tijdens de lessen wordt je begeleid door een goed opgeleide bootcamptrainer met vele jaren ervaring in de sport. Er wordt veel aandacht besteed aan de juiste uitvoering, je krijgt tips en advies en je wordt op een veilige manier uitgedaagd zodat je met een heerlijk en voldaan gevoel weer naar huis gaat.

Voor elk niveau

Train je voor een specifiek doel? Of wil je gewoon lekker sporten? Onze lessen zijn voor iedereen geschikt. De trainer geeft altijd variatie mogelijkheden om een oefening makkelijker of moeilijker te maken. Je zal zien naarmate je langer bij ons sport, dat alles je steeds makkelijker af zal gaan omdat je steeds sterker en fitter wordt!

Buiten sporten

Sport op de mooiste plekken van Alkmaar & Heiloo. De ene keer door de stad en de andere keer door een bos of park. Tijdens de les maak je gebruik van de omgeving, jij ziet een bankje, helling, hekje of schommel? de trainer ziet een tal aan oefening mogelijkheden! Hierdoor is geen enkele les hetzelfde.

Wat anderen zeggen over FitmetDylan

Athena review FitmetDylan
“Leuke trainingen die voor ieder niveau top zijn!”

Dylan verzint de leukste oefeningen op verschillende locaties: in het bos, het park, de stad, de parkeergarage en de speeltuin. Veel gelachen en gezweet.

[  ] Athena

Raymond recensie FitmetDylan
“Oog voor techniek en uitvoering”

       

Dylan heeft oog voor techniek en op de juiste manier uitvoeren van de oefeningen. Hij weet iedereen op zijn eigen niveau te motiveren en uit te dagen.

[  ] Raymond van Ooijen

Joyce FitmetDylan recensie
“Dankzij Dylan ben ik sporten leuk gaan vinden”

       

De trainingen zijn uitdagend en gevarieerd. Er is ook altijd ruimte voor gezelligheid waardoor het uur omvliegt. Dankzij Dylan ben ik sporten leuk gaan vinden.

[  ] Joyce Bleeker

Sabrina FitmetDylan Recensie
“De bootcamp trainingen zijn nooit hetzelfde”

       

Dylan is een super fijne trainer. Hij zal altijd het beste bij jou naar boven proberen te halen tijdens de training en daarbij ook heel goed letten op wat jij wel of niet aan kan.

[  ] Sabrina Brouwer