Bootcamp Check | FitmetDylan

Bootcamp Alkmaar en Heiloo

Niks is mooier dan heerlijk bootcampen in de natuur! Wedden dat je onze bootcamp leuk vindt?

Weten of FitmetDylan in Alkmaar de Bootcampclub voor jou is?

Ben jij op zoek naar een bootcampclub in regio Alkmaar en Heiloo? En wil je niet in een muffe sportschool maar heerlijk buiten in de natuur sporten? Dan zijn wij de bootcampclub voor jou! Met o.a. Bootcamp, Personal Training en Voedingsbegeleiding.

Lidmaatschap op maat: 5 vragen

Het is lastig om bij de start direct het juiste lidmaatschap uit te kiezen. Zeker als je nog niet zeker weet of jij je wel op je plek voelt bij ons. Daarom is er voor jou de online lidmaatschapstest. Een test, bestaande uit 5 vragen, waarmee we jou precies kunnen vertellen welk lidmaatschap het beste bij jou past.

Vul in: binnen 1 minuut klaar

Deze test is geheel vrijblijvend. Zo krijg je lidmaatschapsadvies op maat, zonder dat je ergens aan vast zit. Het is in 1 minuutje ingevuld.

Persoonlijke gegevens: *

Wat voor doel wil je bereiken? *
Conditie verbeterenAfvallenSterker wordenOntspanningSociale contacten

Wil je ook afvallen? Zo ja, hoeveel kg?:

Hoeveel keer per week ben je bereid om te trainen? *

Hoe vaak denk je begeleiding nodig te hebben? *

Wanneer wil je jouw doel bereikt hebben? *

Gratis proefles bij FitmetDylan Alkmaar

Vind jij het fijn om heerlijk in de natuur te sporten? onder begeleiding van een deskundige trainer voor optimaal resul..
Lees meer »

Bekijk het Lesrooster

Met vijf lessen per week hebben wij een ruim lesaanbod. Benieuwd naar wanneer, waar en hoe laat de trainingen worden gegeven?
Lees meer »

Wat anderen zeggen over FitmetDylan

Athena review FitmetDylan
“Leuke trainingen die voor ieder niveau top zijn!”

       

Dylan geeft heel leuke trainingen die voor ieder niveau top zijn, zowel qua sportiviteit als gezelligheid!! Hij verzint de leukste en zwaarste oefeningen op verschillende locaties: in het bos, het park, de stad, de parkeergarage en de speeltuin. Veel gelachen en gezweet. Je bent een topper Dylan!

[  ] Athena

Raymond recensie FitmetDylan
“Hij weet iedereen op zijn eigen niveau te motiveren”

       

Dylan heeft oog voor techniek en op de juiste manier van uitvoeren van de oefeningen. Hij weet iedereen op zijn eigen niveau te motiveren. Hij is zeer enthousiast en dat zie je terug in zijn bootcamp trainingen. Geen enkele training is hetzelfde.

[  ] Raymond van Ooijen

Joyce FitmetDylan recensie
“Dankzij Dylan ben ik het sporten leuk gaan vinden”

       

Nooit de beste geweest in sporten maar dankzij Dylan ben ik het leuk gaan vinden. Zijn trainingen zijn uitdagend en gevarieerd. Naast het harde trainen ook altijd ruimte voor gezelligheid waardoor het uur omvliegt.

[  ] Joyce Bleeker

Sabrina FitmetDylan Recensie
“Trainingen zijn nooit hetzelfde”

       

Dylan is een super fijne trainer. Hij zal altijd het beste bij jou naar boven proberen te halen tijdens de training en daarbij ook heel goed letten op wat jij wel of niet aan kan. Trainingen zijn nooit hetzelfde, hij is altijd bezig om nieuwe dingen toe te voegen in de lessen en te peilen naar wat andere ook graag zouden zien/doen in de les.

[  ] Sabrina Brouwer