POWER BOOTCAMP AANMELDEN VOOR LEDEN

IK DOE MET JE MEE! »

De power bootcamp is een groot succes!

De nieuwe power bootcamp les is zeer positief ontvangen. Na de eerste week was de power voor de HELE MAAND VOLGEBOEKT! Erger nog.. er stonden zelfs sporters op de wachtlijst. Ja, echt iedereen wou de power bootcamp meedoen en ik snap ook wel waarom. Check de voordelen hieronder.

Vetverbranding & Afvallen

Door kort en explosief oefeningen uit te voeren in hoog tempo gaat je vetverbranding door het dak heen! De oefeningen wisselen zich snel af en je kan jezelf lekker uitdagen.

Kracht & Spieropbouw

Alle spiergroepen komen voorbij tijdens de training. Door te trainen met attributen en gewichten zal je al snel merken dat je vooruit gaat in kracht. Je voelt je lichaam elke training sterker en strakker worden.

Op eigen niveau

Je kan je eigen tempo en gewicht van de oefening bepalen. Dit zorgt ervoor dat je zowel als beginner als gevorderde op je eigen niveau kan sporten!

Heb je nog geen Power Bootcamp meegedaan?

Waarom power bootcamp op het lesrooster?

Van het begin af aan dat ik met FitmetDylan begon wist ik al dat ik uiteindelijk een te gekke les wou geven met allerlei attributen zoals battlerope’s, kettlebells, boomstammen en traktorbanden! Maar dit wou ik niet in mijn kleine volkswagentje doen, nee ik wou dit goed aanpakken dus had het tijd nodig. Maar het moment is daar.. De power bootcamp staat op het lesrooster en jullie zijn de eerste die zich hiervoor kunnen aanmelden!
Power Bootcamp FitmetDylan Alkmaar Heiloo
Weet jij al of je wilt overstappen?

Veelgestelde vragen

Met de Power bootcamp heb je een duizendtal aan oefeningen tot je beschikking (die je met een reguliere bootcamp niet hebt). Als het doel: je lichaam sterker en strakker maken is, dan is de power bootcamp perfect voor jou!
Nee. Het is altijd lastig om een dag uit te kiezen waarop iedereen kan, zeg eigenlijk maar onmogelijk.. Ik heb voor de donderdag avond gekozen omdat dit een van de populairste avonden is bij onze club.
Klopt en deze les blijft ook gewoon op het rooster.
Dit heeft meerdere redenen: 1. omdat de trainer ook een avond in de week vrij wil hebben (vind mijn vriendin ook wel zo prettig) en 2. er zijn al 5 lesdagen in de week waar je uit kan kiezen. Verder geef ik alle lessen zelf en het moet voor mij ook te managen blijven.
Voorlopig niet. Les uitbreiding in de toekomst stel ik natuurlijk niet uit maar hiervoor moet het ledenaantal eerst flink groeien en heb ik misschien wel versterking nodig van een extra trainer.
Dit komt omdat ik aanschaf kosten heb voor alle attributen en af en toe wil ik ook weer een nieuw trainings attribuut kopen. Verder kost het mij extra voorbereidingstijd, de attributen moeten schoongemaakt worden en helaas gaan ze soms ook stuk en moet ik nieuwe attributen aanschaffen.
Dit komt omdat ik onbeperkt sporten wil aanmoedigen en het aantal pakketten wat wij als club hebben wil minimaliseren.
Nee, wij werken niet met strippenkaarten. Waarom niet? Hier heb ik bewust voor gekozen omdat een strippenkaart onder andere de sporter totaal niet aanmoedigt om te gaan sporten. Financieel is het ook niet aantrekkelijk voor de sporter -mits hij/zij lange tijd niet sport, maar dit moet het uitgangspunt niet zijn. Bovendien doe ik er alles aan om je weer te motiveren het sporten op te pakken-.
Ja zeker! Als je nog geen power les mee hebt gedaan mag je altijd een gratis les meedoen. Geef dit even aan bij mij voor of na een training of stuur een mail met de vraag voor een power proefles naar: info@fitmetdylan.nl.
Nee, tuurlijk niet. Als jij geen interesse hebt in de power of om wat voor reden dan ook niet wilt overstappen dan blijf je in je huidige pakket met het lesrooster wat je van ons gewend bent. Je kan dus nog steeds alle lessen doen als een maand geleden, het enige is dus dat de nieuwe power les buiten je pakket valt en je deze niet mee kan doen.
Je mag één keer per jaar je pakket wijzigen. Dit betekend dat, mocht er iets gebeuren waardoor jij op donderdag avond plots niet meer mee kan doen je dit simpel aan kan geven en kan wijzigen. Vervolgens kan je overstappen naar een ander pakket naar keuze, wel moet dit pakket dezelfde afsluit periode bevatten. Als je helemaal wilt stoppen dan gelden de normale opzegvoorwaarden die in de algemene voorwaarden staan.
Nee. De les is 4 weken hetzelfde. Dit komt omdat je tijd nodig hebt om de nieuwe oefeningen je eigen te maken. Goede uitvoering is cruciaal van belang voordat je zwaarder kan gaan trainen. Zodra je de oefening goed onder de knie hebt, kan je jezelf vervolgens elke les meer uitdagen door het gewicht te verhogen en de oefeningen sneller en explosiever uit te voeren.
Zeker! De power is voor elk niveau geschikt. Elke oefening is aan te passen op je eigen niveau.
Last van enkel of knie klachten? dan is de power juist geschikt voor jou! Tijdens deze les hoef je namelijk niet hard te lopen en is elke oefening op de plaats op je eigen tempo. Dit zorgt ervoor dat je heel makkelijk om blessure(s) heen kan sporten. Let op: geef je blessure(s) wel goed aan bij de trainer **en zeker als je de blessure tijdens de training voelt**

Aanmelden voor de power!

Kan jij niet wachten om je aan te melden voor de te gekke power bootcamp? Bekijk hieronder de twee pakketten
en maak een keuze. Zodra je je hebt aangemeld komt je oude pakket automatisch te vervallen.

Power Lifestyle

€3424maanden
  • onbeperkt bootcamp
  • onbeperkt power
  • toegang tot de app
  • 10% korting op de voedingsbegeleiding goud en platinum (t.w.v. €50)
  • 10% korting op de personal training

Power Resultaat

€3912maanden
  • onbeperkt bootcamp
  • onbeperkt power
  • toegang tot de app
  • 5% korting op de voedingsbegeleiding goud en platinum (t.w.v. €25)
  • 5% korting op de personal training
Heb je een vraag en wil je deze eerst persoonlijk bespreken?

Power bootcamp video

Heb jij de video van de power bootcamp al gezien?

Jij kan dit ook!