[rev_slider_vc alias=”recensies”]

Bootcampers aan het woord

Nooit de beste geweest in sporten maar dankzij Dylan ben ik het leuk gaan vinden. Zijn trainingen zijn uitdagend en gevarieerd. Naast het harde trainen ook altijd ruimte voor gezelligheid waardoor het uur omvliegt.
Joyce-Bleeker-recensie-FitmetDylan
Joyce Bleeker
Sporten met zo’n enthousiaste trainer zorgt ervoor dat ik elke keer weer zin heb om weer een Bootcamples te volgen. Dylan weet waar hij mee bezig is.
Ingrid-scholten-recensie-fitmetdylan
Ingrid Scholten
Dylan heeft een passie voor sport en lesgeven en dat zie je terug in zijn bootcamp trainingen! Hij weet altijd iedereen te enthousiasmeren, waardoor elke les super gezellig is.
Lotte-Pieters-recensie-fitmetdylan
Lotte Pieters
Super goede trainingen, heeft ook veel oog voor techniek en het op de juiste manier uitvoeren van de oefeningen. Een training bij Dylan is nooit hetzelfde. Altijd enthousiast en weet je ook te motiveren. Kortom een trainer die het beste uit jouw training haalt.
Babette-recensie-FitmetDylan
Babette Oerlemans
Ook starten met Bootcamp?
Ik ben zeker fit geworden bij Dylan! De lessen zijn altijd erg tof en op leuke locaties, ik krijg er veel energie en spierpijn van! Heerlijk! De gezelligheid en lol spatten er ook vanaf! Ga zo door! Tot volgende week weer!
Leonie-van-Kuilenburg-recensie-FitmetDYlan
Leonie van Kuilenburg
Dylan heeft oog voor techniek en op de juiste manier van uitvoeren van de oefeningen. Hij weet iedereen op zijn eigen niveau te motiveren. Hij is zeer enthousiast en dat zie je terug in zijn bootcamp trainingen. Geen enkele training is hetzelfde.
Raymond van Ooijen recensie FitmetDylan
Raymond van Ooijen
Dylan is een super fijne trainer. Hij zal altijd het beste bij jou naar boven proberen te halen tijdens de training en daarbij ook heel goed letten op wat jij wel of niet aan kan. Trainingen zijn nooit hetzelfde, hij is altijd bezig om nieuwe dingen toe te voegen in de lessen en te peilen naar wat andere ook graag zouden zien/doen in de les.
Sabrina-Brouwer-recensie-FitmetDylan
Sabrina Brouwer
Dylan is een zeer sociaal en enthousiast persoon. Hij motiveert en gaat tot het uiterste!
Martine-Hollenberg-recensie-FitmetDylan
Martine Hollenberg