Gefeliciteerd met je verjaardag!

Claim je kado! »

Je bent jarig en dit willen we vieren

Hieperdepiep hoera! Je bent jarig en dat willen wij vieren. Als jarig lid krijg je van ons een kado’tje, je krijgt van ons 1 maand gratis sporten kado om weg te geven. Neem bijvoorbeeld een familielid, vriend of kennis mee die nog geen lid is (of lid is geweest). Daarnaast krijg je ook nog eens een tijdelijke korting van 20% op de voedingsbegeleiding en personal training t.w.v €100,- !!

Samen sporten is leuker

Voor of na de les kan je gelijk bijkletsen met je vriend of vriendin, zo is de training niet alleen super goed voor je conditie en gezondheid maar ook nog eens super gezellig!

Extra stok achter de deur

Je hebt vanavond geen zin? Gewoon gaan! Want je vriend(in) gaat ook. Zo sla je nooit meer een training over omdat je geen zin hebt, moe bent of omdat het regent. Het is een extra stok achter de deur want je kan elkaar extra motiveren.

Help een vriend(in)

Naast dat het super gezellig is en het je extra kan motiveren kan je op deze manier ook je vriend(in) helpen om het sporten (weer) op te pakken. Vaak hebben ze net even dat zetje in de rug nodig.

Ontvang je kado!

Even invullen en voor je het weet kan je lekker samen sporten.

Jouw gegevens

Wil je gebruik maken van de 20% korting? * JaNeeMisschien

Wie ga je blij maken met de gratis maand?

Heb jij je al aangemeld voor onze evenementen?

Wat anderen zeggen over FitmetDylan

Athena review FitmetDylan
“Leuke trainingen die voor ieder niveau top zijn!”

Dylan verzint de leukste oefeningen op verschillende locaties: in het bos, het park, de stad, de parkeergarage en de speeltuin. Veel gelachen en gezweet.

[ ] Athena

Raymond recensie FitmetDylan
“Oog voor techniek en uitvoering”

Dylan heeft oog voor techniek en op de juiste manier uitvoeren van de oefeningen. Hij weet iedereen op zijn eigen niveau te motiveren en uit te dagen.

[ ] Raymond van Ooijen

Joyce FitmetDylan recensie
“Dankzij Dylan ben ik sporten leuk gaan vinden”

De trainingen zijn uitdagend en gevarieerd. Er is ook altijd ruimte voor gezelligheid waardoor het uur omvliegt. Dankzij Dylan ben ik sporten leuk gaan vinden.

[ ] Joyce Bleeker

Sabrina FitmetDylan Recensie
“De bootcamp trainingen zijn nooit hetzelfde”

Dylan is een super fijne trainer. Hij zal altijd het beste bij jou naar boven proberen te halen tijdens de training en daarbij ook heel goed letten op wat jij wel of niet aan kan.

[ ] Sabrina Brouwer