MEI

24

AFvallen zonder sporten - 4 tips hoe je de overtollige kilo's makkelijk en snel kwijtraakt

Afvallen zonder sporten? Het kan met deze 4 tips

Jarenlang zijn we bezig met een gouden formule of quick win om de overtollige kilo’s kwijt te raken. Heel veel sporten, bijzondere poedertjes, een gouden pil, hoe vaak je moet eten, koolhydraatarm eten... Vaak geeft het maar even resultaat. Als je weer ‘normaal’ gaat eten of minder gaat sporten, ben je weer terug bij af. Zonde van alle inspanning. Hoe raak je nu succesvol de overtollige kilo's kwijt, zonder dat je hiervoor suf hoeft te sporten? Lees hier 4 tips.

Lees meer »

24 mei 2022     |    Dylan     |    Voeding

APR

26

Lisette raakte binnen 8 wkn 83 cm vet kwijt, zonder te sporten en met voeding die paste binnen haar leefstijl

Lisette raakte binnen 8 wkn 83 cm vet kwijt, zonder te sporten en met voeding die paste binnen haar leefstijl

Om succesvol af te vallen denken we al gauw dat we vooral bepaalde dingen wel of juist niet moeten doen, maar niets is minder waar. Met wat (kleine) aanpassingen binnen jouw huidig voedingspatroon kun je al vet verliezen. Je kunt lekker eten én vet verliezen, zonder dat je hiervoor (veel) hoeft te sporten. Zo heeft Lisette, moeder van twee jonge kinderen, meegedaan aan de 8-weekse Vet Verlies Challenge. Tijdens deze weken heeft ze ‘normale’ voeding gegeten en bijna niet gesport. “Door de Challenge ben ik 6,6 kg afgevallen en ruim 83 cm vet over mijn hele lichaam kwijtgeraakt, waarvan 23 cm bij mijn buik.

Lees meer »

26 april 2022     |    Dylan     |    Voeding

FEB

02

Lotte verloor binnen 12 weken al haar zwangerschapskilo's

“Binnen 12 weken verloor ik mijn zwangerschapskilo’s (18 kg) dankzij de Vet Verlies Challenge-methode”

“Binnen 12 weken na de bevalling was ik al mijn zwangerschapskilo’s (ruim 18 kg) kwijt. Hiervoor heb ik eigenlijk niet veel moeite hoeven doen, behalve de methodes en tips van de Vet Verlies Challenge toe te passen,” vertelt Lotte. Lotte is mijn (Dylan) vrouw en als je lid bent van FitmetDylan is het je misschien niet ontgaan, maar eind oktober zijn wij ouders geworden van onze zoon Nolan. Het was een heftige bevalling. Lotte was 42 weken zwanger en ruim 18 kg aangekomen, maar dankzij de Vet Verlies Challenge-methode raakte ze binnen 12 weken haar zwangerschapskilo's kwijt.

Lees meer »

02 februari 2022     |    Dylan     |    Voeding

JAN

20

Marlies maakte van haar goede voornemens realiteit en raakte binnen 8 wkn 64cm vet kwijt

Marlies maakte van haar goede voornemens realiteit en raakte binnen 8 wkn 64cm vet kwijt

“Iedere maandag nam ik me weer voor om de komende week niet te snoepen en te letten op wat ik eet, maar na een paar dagen liet ik mij toch verleiden tot allerlei lekkere dingen.” Marlies wilde graag vet verliezen, alleen haar goede voornemens op maandag hield ze steeds niet vol. Totdat ze meedeed aan onze Vet Verlies Challenge afgelopen september. Hier ging ze samen met anderen 8 weken aan de slag om haar doel te bereiken: afvallen en zoveel mogelijk vet verliezen, zodat ze zich lekkerder in haar vel voelt. Door de Vet Verlies Challnege is ze ruim 5 kg afgevallen, is haar buik een stuk strakker en raakte ze 64 cm aan vet kwijt! Hoe heeft ze dit gedaan?

Lees meer »

20 januari 2022     |    Dylan     |    Voeding

DEC

31

Nolan, kickboksen, sportieve evenementen en meer! Het jaar 2021 in vogelvlucht🤩

Nolan, kickboksen, sportieve evenementen en meer! Het jaar 2021 in vogelvlucht🤩

Wat. Een. Jaar. Ik kan niet anders zeggen dan dat er veel gebeurd is. Zo heeft ook in dit jaar Corona (helaas) weer een grote rol gespeeld. We zijn dit jaar niet alleen begonnen, maar ook geëindigd met een lockdown. Heftig. Maar ondanks dat dit jaar soms zeker pittig was, hebben we als club (en ik ook zeker persoonlijk) mooie hoogtepunten gehad waar ik heel dankbaar voor ben en graag samen met jullie op terugkijk. 2021 is namelijk een jaar die ik nooit zal vergeten. Dus voordat we ons allemaal (en ik zelf ook) weer vol richten op 2022, een recap van de hoogtepunten van 2021 van FitmetDylan en mij persoonlijk. 🎈

Lees meer »

31 december 2021     |    Dylan     |    Persoonlijk

SEPT

13

A little MUD never hurt anybody: Major Obstacle Run 2021

A little MUD never hurt anybody: Major Obstacle Run 2021

Afgelopen weekend vloog een groep oranje kanjers over verschillende obstakels. Tijgeren, glijden, klauteren, gooien met zakken zand, autobanden, zwemmen en nog veel meer modder en gezelligheid. 👏 De Major Obstacle Run 2021 was een succes! Voor de derde keer deden we als club mee met dit te gekke event. Hierbij was geen obstakel te gek voor de FitmetDylan-ers. Ik denk dat ik namens iedereen spreek: het was te gek. Leuker dan leuk! Bekijk hier alle foto's en video's 👇

Lees meer »

13 september 2021     |    Dylan     |    Evenementen

AUG

17

Erik: “binnen 8 weken viel ik 7,5 kg af en raakte ik 20cm vet kwijt”

Erik: “binnen 8 weken viel ik 7,5 kg af en raakte ik 20cm vet kwijt”

Doelgericht vet verliezen, hoe doe je dat? Dat vroeg Erik zich af. In mei (2021) besloot hij mee te doen met de Vet Verlies Challenge en niet zonder resultaat! Binnen 8 weken raakte hij -20 cm vet kwijt, met name rond zijn buik, én viel hij 7,5 kg af. Hoe heeft hij de Vet Verlies Challenge ervaren?

Lees meer »

17 augustus 2021     |    Dylan     |    Voeding

AUG

11

Peter raakte 43 cm vet kwijt tijdens de Vet Verlies Challenge (8 wkn)

Peter raakte 43 cm vet kwijt tijdens de Vet Verlies Challenge (8 wkn)

Bij deze Vet Verlies Challenge (mei tot juli) is de winnaar Peter. Peter is binnen 8 weken tijd ruim 6,5 kg afgevallen, en is in totaal 43 cm vet kwijt (waarvan 8,5 cm bij de buik). Maar deze cijfers zeggen nog niet alles. Peter voelt zich door de Vet Verlies Challenge energieker, zelfverzekerder en zijn kleding zit beter!

Lees meer »

11 augustus 2021     |    Dylan     |    Voeding

APR

24

Sanne raakte 44 cm vet kwijt en is daarmee de winnaar van de Challenge jan 2021

Sanne raakte 44 cm vet kwijt en is daarmee de winnaar van de Challenge jan 2021

Sanne deed begin 2021 mee met de 8-weekse Vet Verlies Challenge. Het doel? Zoveel mogelijk vet verliezen binnen die weken en dat doel is gelukt! Ze maakte een super mooie transformatie door. Ze is in die 8 weken ruim 5 kilo afgevallen en raakte 44 cm vet kwijt over haar hele lichaam. Hiermee is zij de winnaar van de Vet Verlies Challenge januari 2021. Om dat te vieren gingen wij langs met een bosje bloemen en de geldprijs.

Lees meer »

24 april 2021     |    Dylan     |    Voeding

JAN

18

SPORTER VAN HET JAAR 2020: SASCHA!

SPORTER VAN HET JAAR 2020: SASCHA!

Bij de laatste les van 2020 was het dubbel feest. We hadden oliebollen én we maakten de nieuwe Sporter van het Jaar bekend. Vorig jaar ging deze eer naar Karen. Dit jaar werd het stokje doorgegeven naar een nieuwe sporter: Sascha. Gefeliciteerd!

Lees meer »

18 januari 2021     |    Dylan     |    Persoonlijk

DEC

31

Terugblik van alle hoogtepunten van 2020 van FitmetDylan

BYE 2020. EEN KORTE TERUGBLIK OP EEN BIJZONDER ÉN SPORTIEF JAAR

Alles loopt dit jaar net wat anders. Zo ook de laatste groepsfoto van het jaar mét oliebol. We sluiten de laatste bootcamptraining van het jaar (woensdagochtend) af met alleen een lekkere oliebol, maar zonder groepsfoto. Daarom maar een foto van mijzelf met oliebol😉. Wat was 2020 toch een bijzonder jaar!

Lees meer »

31 december 2020     |    Dylan     |    Persoonlijk

AUG

07

Supbootcamp FitmetDylan - doe jij mee?

Sup Bootcamp – Doe jij mee?

Het is een gek jaar in Nederland. Veel sportevenementen waaraan wij jaarlijks meedoen, zijn helaas afgelast. Desondanks vinden we het wel leuk om iets speciaals te organiseren. Daarom gaan wij op 6 september samen SUP BOOTCAMPEN! 🏄🏻‍♂️

Lees meer »

7 augustus 2020     |    Dylan     |    Evenementen

Jul

22

Power Bootcamp is terug! Doe jij mee?

Power Bootcamp is BACK! Dit is waarom je deze les niet wilt missen

Power Bootcamp is terug van weggeweest! 💪🏻 Door Corona hebben we sommige dingen net op een andere manier moeten vormgeven. Om die reden hebben we een tijdje geen lessen gehad met attributen, maar… het kan weer! Dankzij wat kleine aanpassingen is ook de Power Bootcamp Coronaproof.

Lees meer »

22 juli 2020     |    Dylan     |    Training

Jul

07

We hebben een nieuwe app! Dezelfde functionaliteiten, alleen beter en meer

NIEUW: FitmetDylan app. Nu te downloaden!

Een bootcampclub met een eigen app. Hoe vet is dat?! Big nieuws!! Wij stappen vanaf 13 juli officieel over op onze eigen app. De app FitmetDylan is NU al te downloaden in de Google Playstore en Appstore📱💪🏻 . Dan stappen wij van Fitmanager over op een eigen systeem.

Lees meer »

07 juli 2020     |    Dylan     |    Persoonlijk

Mei

08

We mogen weer sporten vanaf 11 mei! Zo gaan wij ons aan de maatregelen houden

Yes!! We mogen vanaf 11 mei weer buiten sporten

Hoera!🎈 Totaal onverwachts bracht Rutte afgelopen woensdag ontzettend positief nieuws. Na weken van Zoom- en Facebook live-trainingen mogen we vanaf 11 mei weer buiten sporten. precies op tijd, want het wordt super mooi weer!

Lees meer »

08 mei 2020     |    Dylan     |    Training

Mrt

16

Zo sport jij ook tijdens de lockdown

We gaan online tijdens lockdown NL i.v.m. Corona

Nederland gaat op slot. Cafés, sportscholen en scholen sluiten. Wij als sportclub zijn helaas ook geforceerd om ons buiten lesaanbod te sluiten. Maar... dit betekent niet dat het sporten niet doorgaat. Ik doe er alles aan, zodat al mijn leden lekker kunnen blijven sporten.

Lees meer »

16 maart 2020     |    Dylan     |    Training