Onze trainingen

Wekelijks geven wij 16+ lessen met verschillende lestypen, waardoor je vaak de keuze hebt uit meerdere leslocaties, tijden en verschillende lessen. Zo heb je bij ons de keuze uit H.I.I.T Bootcamp (30 minuten les), Kickboksbootcamp, BBB Bootcamp, Regular Bootcamp, Power Bootcamp en Personal Training. Elk lestypen heeft zijn eigen voordelen. Ons advies is dan ook vooral om de lessen lekker uit te proberen en te kijken welke jij het leukst vindt. 😉

Om de precieze leslocatie en wanneer welk lestype gegeven wordt, kan je het lesrooster bekijken of de FitmetDylan-app (leden). Voor de verschillende abonnementen en tarieven verwijzen we je naar onze tarievenpagina.

Een afwisselende training waarbij je gebruik maakt van je eigen lichaamsgewicht. Tijdens deze les worden er stukjes (van ongeveer 5 min) hardgelopen.

Een combinatie van bootcamp en kickboksen. Leuke stoot combinaties afgewisseld met kracht en conditie oefeningen. Voor deze training neem je je eigen bokshandschoenen mee. Heb je deze (nog) niet? Geen probleem. Tijdens de eerste les kun je een paar lenen. Geef dit aan bij je proefles.

Een doordraai circuit waarbij je gebruik maakt van o.a. kettlebells, battleropes, elastieken en autobanden.

Hoge intensiteit conditie en kracht oefeningen afgewisseld met korte rustperiodes. In deze korte workout wil je jezelf maximaal uitdagen. Geschikt voor elk niveau.

Je lichaam shapen en sterker maken. Met de BBB Bootcamp ligt de focus op op de Benen, Billen en Buikspieren. Binnen 45 minuten daagt de trainer je met afwisselende oefeningen uit om maximaal te geven en deze spiergroepen aan het werk te zetten. Naast dat deze spieren goed zijn voor de ‘look’ van je lichaam dragen ze ook bij aan een goede lichaamshouding (met name de bilspieren). Heel belangrijk voor mensen met een zittend beroep.

Een specifiek doel? Trainen om een blessure heen? Of gewoon heel snel resultaat, afvallen, sterker, strakker en/of gespierder worden? Dan is Personal Training misschien wat voor jou. Onder begeleiding van een gekwalificeerde personal trainer ga je doelgericht en op een veilige manier aan de slag om fitter, energieker en sterker te worden. We maken een plan op maat of hebben specifieke 8-weekse programma's waarin we jou helpen om jouw doel snel en efficiënt te bereiken.

Personal Training is de perfecte stok achter de deur en je traint wanneer het jou uitkomt. Ben jij benieuwd of Personal Training bij jou past? Vraag dan geheel vrijblijvend en GRATIS een Personal Training bij ons aan of kom een keer langs om kennis te maken.

Geheel vrijblijvend

Ontmoet onze trainers

Dylan, eigenaar van FitmetDylan

Dylan
Eigenaar & Trainer

Sheila bootcamptrainer FitmetDylan Bootcamp Alkmaar, Heiloo, Schoorl en Geestmerambacht

Sheila
Trainer

Jette bootcamptrainer FitmetDylan Bootcamp Alkmaar, Heiloo, Schoorl en Geestmerambacht

Jette
Trainer

Jordi bootcamptrainer FitmetDylan Bootcamp Alkmaar, Heiloo, Schoorl en Geestmerambacht

Jordi
Trainer

Sascha bootcamptrainer FitmetDylan Bootcamp Alkmaar, Heiloo, Schoorl en Geestmerambacht

Sascha
Trainer

Donna bootcamptrainer FitmetDylan Bootcamp Alkmaar, Heiloo, Schoorl en Geestmerambacht

Donna
Trainer

Lotte, administratie FitmetDylan bootcamp Alkmaar e.o.

Lotte
Administratie

Kom jij ons team versterken?

We zijn altijd op zoek naar nieuwe, enthousiaste trainers in Alkmaar e.o. Bekijk voor alle info de vacature of stuur direct je CV met motivatie naar info@fitmetdylan.nl.

En wie weet staat jouw foto hier ook binnenkort.