Gezocht! Bootcamptrainer(s) Alkmaar e.o.

Wij zijn op zoek naar nieuwe trainers. Ben jij opgeleid als trainer en lijkt het je leuk om voor ons les te geven? Of... Heb je nog geen opleiding, maar lijkt het je leuk om les te geven? Dan zijn wij op zoek naar jou! Lees deze pagina goed door en wie weet word jij wel onze nieuwe toptrainer.

Interesse? Mail of bel ons.

Voor wie is lesgeven geschikt?

Meer mensen zijn geschikt voor lesgeven dan je op voorhand denkt. Wat heb je nodig? Enthousiasme en een goede klik met sporters. Je moet het leuk vinden om met mensen te socializen en om jouw enthousiasme en kennis over te dragen op anderen. Jij kan het verschil maken tijdens een les en om mensen meer plezier te geven in bewegen. Herken jij jezelf hierin terug? Neem dan zeker contact met ons op via info@fitmetdylan.nl

Ik heb (nog geen) sportopleiding, is dit een probleem?

Heb jij nog geen sportopleiding afgerond, maar lijkt het je wel leuk om les te geven? Dan hebben wij interne opleidingsmogelijkheden waarbij wij jou klaarstomen om een deskundige en goede bootcamptrainer te worden. Het allerbelangrijkste is dat het je leuk lijkt en sociaal bent. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Kan iedereen trainer worden?

Niet iedereen kan trainer worden, doordat er bepaalde karaktereigenschappen belangrijk zijn als trainer. Wil jij nu weten of jij geschikt bent als trainer dan kunnen wij hier samen naar gaan kijken.

Waarom zou je willen lesgeven?

Er is niks leukers dan lesgeven. Het enthousiasme en de energie die je in een les stopt, krijg je vijfvoudig terug! Zo ga je met hernieuwde energie na een les weer naar huis. De mensen die je lesgeeft zijn altijd super enthousiast, ze waarderen je enorm en je kan echt een verschil maken tijdens een sportles.

Wie zijn wij?

Wij zijn FitmetDylan; een outdoor sportclub. Onze missie? Mensen met een glimlach in beweging brengen. Wij geven buitenles op de mooiste locaties van Alkmaar e.o. Hierbij staan wij voor deskundigheid, persoonlijke aandacht en de fun-factor. Zo hebben wij een ruim lesaanbod van verschillende les typen: Power Bootcamp / Runfit Bootcamp / Regular Bootcamp / HIIT Bootcamp / Kickboksbootcamp op verschillende locaties (Alkmaar, Heiloo en Schoorl).

Ben jij enthousiast en klaar om les te geven? Stuur dan een mail met jouw cv en een korte motivatie naar ons toe (info@fitmetdylan.nl). Hopelijk tot snel!

Samengevat: wat vragen wij aan jou?

 • Je kunt goed omgaan met mensen. Je bent sociaal en maakt makkelijk contact.
 • Enthousiasme om de sporters te motiveren en aan te moedigen.
 • Sporten vind je geweldig en deze passie deel je graag met anderen.
 • Je hebt een sportopleiding afgerond OF je bent bereid deze bij ons te volgen.

Wat krijg je ervoor terug?

 • Lesgeven op de mooiste locaties en aan de leukste sporters in en van Alkmaar.
 • Mogelijkheid tot het volgen van een interne opleiding.
 • Flexibel, freelance opdracht. De uren zijn in overleg.
 • Uurtarief in overleg op basis van ervaring en deskundigheid.
 • Mogelijkheid tot een of meerdere vaste lessen per week.
 • Een leuk en deskundig team die voor elkaar klaarstaat.
 • Trainingskleding, voor herkenbaarheid.

Zijn wij op zoek naar jou?

Lijkt het jou tof om bootcamp- of kickbokstrainer te worden? Stuur dan je CV en aanvullende motivatie naar info@fitmetdylan.nl t.a.v. Dylan. Bij vragen kun je altijd mailen of bellen.

Word onderdeel van ons team!