I.v.m. het coronavirus zijn diverse sportevenementen afgelast voor dit jaar. De themabootcamps gaan daarentegen wel door, alleen anders dan je gewend bent. Kijk bij het event om te lezen hoe we dit aanpakken.

Ook gewoon sporten tijdens de lockdown? Lees hier hoe wij dit doen »

Evenementen en specials

Bekijk de geplande events »

Sportieve evenementen en specials!

Pasen, Kerst, Koningsdag en leuke events in Alkmaar e.o. bij FitmetDylan komen geregeld speciale bootcamps voorbij die helemaal in het teken staan van een thema. Als club doen we ook regelmatig mee met evenementen. Van hardlopen tot complete obstacle runs. Bekijk hieronder alle aankomende activiteiten die in 2019 gepland zijn. Ook als je (nog) geen lid bent.

FitmetDylan Bootcamp Alkmaar Heiloo

Online Paasbootcamp (april)

Onze Pasen loopt dan wel niet zoals we op voorhand dachten, wel staat er weer gewoon een Paasbootcamp op de planning! Alleen niet in real life, maar online. Hierdoor heb je zeker ruimte voor de luxe paasbrunch die je in de middag gepland hebt staan. Let wel: trek naar deze training niet je paasbeste kleding aan. 😉

Major Obstacle Run Alkmaar - FItmetDylan doet mee

Major Obstacle Run (sept)

Zondagmiddag 13 september gaan we weer de uitdaging aan: modder, water en slingeren. Drie woorden: Major Obstacle Run. Na de obstaclerun hebben we de jaarlijkse barbecue, ben jij er bij? Je kunt je vanaf nu aanmelden.

Ben jij Bootcamp Material?