Evenementen en specials

Bekijk de geplande events »

Sportieve evenementen en specials!

Pasen, Kerst, Koningsdag en leuke events in Alkmaar e.o. bij FitmetDylan komen geregeld speciale bootcamps voorbij die helemaal in het teken staan van een thema. Als club doen we ook regelmatig mee met evenementen. Van hardlopen tot complete obstacle runs. Bekijk hieronder alle aankomende activiteiten die in 2019 gepland zijn. Ook als je (nog) geen lid bent.

Nieuwjaarsborrel FitmetDylan 2020

Nieuwjaarsborrel

Zet je dansschoenen alvast klaar, want op zaterdag 18 januari hebben wij een nieuwjaarsborrel.💃🏻🕺🏼Dit keer geen Obstacle Run, hardloopevent of een speciale bootcamp, maar dansen in de kroeg. Voetjes van de vloer en we luiden het nieuwe jaar goed in. Mis het niet!

Groet uit Schoorl Run ; FitmetDylan doet mee!

Groet uit Schoorl

Schoorlse duinen, 10 km en optimale gezelligheid. Oftewel hét hardloopevent van het jaar: Groet uit Schoorl. Dus zet je hardloopschoenen maar alvast klaar, we gaan er samen weer tegenaan op 9 februari a.s.! Vanaf nu kun je je aanmelden.

FitmetDylan Bootcamp Alkmaar Heiloo

Paasbootcamp

We gaan de de paaseitjes er weer af zweten met onze jaarlijkse paasbootcamp. Heerlijk om de dag mee te beginnen en alvast ruimte te maken voor de luxe paasbrunch die je in de middag gepland hebt staan. Let wel: trek naar deze training niet je paasbeste kleding aan. 😉

Ben jij Bootcamp Material?