Evenementen en specials

Bekijk de geplande events in 2019 »

Sportieve evenementen en specials!

Pasen, Kerst, Koningsdag en leuke events in Alkmaar e.o. bij FitmetDylan komen geregeld speciale bootcamps voorbij die helemaal in het teken staan van een thema. Als club doen we ook regelmatig mee met evenementen. Van hardlopen tot complete obstacle runs. Bekijk hieronder alle aankomende activiteiten die in 2019 gepland zijn. Ook als je (nog) geen lid bent.

FitmetDylan Bootcamp Alkmaar Heiloo

Paasbootcamp (22 april)

We gaan weer lekker bootcampen Tweede Paasdag; alle paaseitjes eraf zweten en ruimte maken voor de paasbrunch. Wat we gaan doen? Dat is een verrassing. Trek in ieder geval niet je nette paaskleding aan naar de bootcamp 😉.

Alkmaar City Run 2019

Alkmaar City Run (29 mei)

Ja, ja, we doen weer mee met de Alkmaar City Run op 29 mei! Na het succes van vorig jaar gaan we nu kijken of we onze tijden kunnen verbeteren met de 5km.

Bootcamp Obstacle Run Heerhugowaard

Bootcamp Obstacle Run (1 juni)

De zomer is in aantocht en dat betekent: Bootcamp Obstacle Runs! En deze in Heerhugowaard is wel heel bijzonder. We gaan hier voor de 7 km met 20 uitdagende obstacles waar alle elementen samenkomen: water, zand, hout, modder en zelfs vuur…

Run for KiKa FitmetDylan doet mee

Run for KiKa (7 juli)

Ren mee voor KiKa! Run For KiKa is hét hardloopevenement voor Stichting Kankervrij. Een mooi doel waar wij als club graag een bijdrage aan willen leveren. Daarom doen wij dit jaar ook mee met de 5km op zondag 7 juli. Een unieke en vooral bijzondere middag.

FitmetDylan Bootcamp Obstacle Run 2019 logo

Bootcamp Obstacle Run (8 september)

Modder, water, zand, lekker weer en een heleboel obstacles, dat is de Bootcamp Obstacle Run in Alkmaar! Ben jij klaar voor hét bootcamp evenement van het jaar? Wij wel! Samen leggen we het parcour weer succesvol af en sluiten we de dag feestelijk af met een barbecue. Een geslaagde dag die je niet wilt missen!

Ben jij Bootcamp Material?