FitmetDylan-lid? Krijg 15% korting bij All4Running in Alkmaar

Blog: FitmetDylan-lid? Krijg 15% korting bij All4Running in Alkmaar

Leuk nieuws! Ben jij lid bij ons? Dan krijg jij 15% korting op het gehele assortiment van All4Running in Alkmaar. Dit betekent op alle hardloopschoenen én sportkleding. Ideaal! Want waar goede hardloopschoenen blessures voorkomen, veroorzaken verkeerde schoenen juist blessures.

Waarom zijn goede schoenen zo belangrijk?👟

Regelmatig hoor ik van mensen dat zij last hebben van bepaalde blessures. Zonde! Je moet zuinig zijn op je lichaam. Als je bepaalde pijntjes ervaart, is dit een teken van je lichaam dat er iets niet goed gaat. Neem je lichaam serieus en luister ernaar. Vaak betekenen pijntjes dat je (hardloop)techniek of je sportschoenen aan een verbetering of upgrade toe zijn. Niet elke sportschoen is namelijk geschikt voor hardlopen en bootcampen. Net zoals dat niet elke sportschoen geschikt is voor voetbal. Als lid van FitmetDylan zijn goede hardloopschoenen essentieel. Zo kunnen goede hardloopschoenen blessures voorkomen, terwijl verkeerd schoeisel juist blessures veroorzaken. Naast goede sportschoenen is een bezoekje aan de fysio nooit een slecht idee bij aanhoudende klachten.

Welke voordelen bieden goede hardloopschoenen?

  • Ze corrigeren en ondersteunen je voeten tijdens de afwikkeling.
  • Goede hardlopen schoenen geven de juiste hoeveelheid demping aan je voeten, zodat er minder druk komt op je gewrichten , pezen en banden.
Hardlopen Alkmaar - waar helpen goede hardloopschoenen bij? - FitmetDylan

Nu extra voordelige hardloopschoenen bij All4Running voor leden🙌🏻

Goede hardloopschoenen zijn dus belangrijk. Bij hardlopen en bootcamptrainingen. Waarom zou je het risico riskeren? Als trainer adviseer ik altijd te investeren in goede sportschoenen en naar een speciaalzaak te gaan. Zij kunnen het beste zien wat jouw voeten nodig hebben. Elk persoon en dus ook hardloopschoen is weer anders.

Zelf maak ik aardig wat kilometers per week en hierdoor heb ik al diverse sportschoenen versleten bij verschillende winkels, maar over de service en het aanbod bij All4Running ben ik zeer tevreden. Daarom ben ik ook super blij met onze samenwerking! Al onze leden profiteren namelijk van 15% korting op hun gehele assortiment. Alle hardloopschoenen én kleding. Vermeld simpelweg bij afrekenen dat je bij FitmetDylan sport en de korting wordt automatisch doorgevoerd.

Waarom All4Running?

All4Running is een speciaalzaak voor hardlopers. Zelf koop ik al regelmatig mijn sportschoenen bij deze winkel. Waarom? Ze geven altijd een goede service en hebben een breed assortiment in hardloopschoenen. Dit is voor mij met name belangrijk, omdat ik alles behalve een doorsnee voet heb. Niet elke schoen pas ik. Mijn schoenen moeten extra breed zijn. All4Running heeft extra brede, smalle of normale pasvormen. Je kunt het zo gek niet bedenken of ze hebben er wel een aantal modellen voor.

Naast hun brede assortiment geven ze bij al hun klanten een gratis loopanalyse. Door deze analyse kunnen ze precies zien hoe je hardloopt. Loop je meer naar binnen of buiten en heb je überhaupt demping nodig? En zo ja, waar en hoeveel? Via hun loopanalyse krijgen ze dit inzichtelijk en kunnen ze je doelgericht adviseren. Je kijkt dus niet naar de schoenen die je mooi vindt, maar die passen bij jouw hardloopstijl en voeten. En nu profiteer je – als FitmetDylan-lid – van 15% korting.

Runfit Bootcamp🏃🏼‍♀️

Naast goede hardloopschoenen is techniek ook belangrijk. Leer tijdens onze hardlooptraining op maandag hoe je effectief hardloopt, op welke elementen je moet letten en hoe je het jezelf makkelijk(er) maakt. Want goed hardlopen is niet zo simpel als het lijkt. Daarnaast lopen wij tijdens deze trainingen door de mooiste plekjes in Alkmaar. Zeker de moeite waard!

Kijk in het lesrooster voor wanneer de Runfit Bootcamp is. Tot dan!👋🏻

Dylan Nauta - Trainer, coach en eigenaar FitmetDylan

SCHRIJVER VAN DEZE BLOG

Mijn naam is Dylan en ik help dagelijks mensen met succesvol afvallen en lekker sporten. Doordat ons leven zich steeds meer binnen en zittend afspeelt is sporten en gezond eten des te belangrijker. Dit hoeft helemaal niet moeilijk te zijn. Soms met kleine aanpassingen kun je al een groot verschil maken. Wil je meer informatie over hoe jij deze tips in jouw situatie kunt toepassen? Voel je vrij om contact met mij op te nemen.

Anderen bekeken ook

Blog: NIEUW: FitmetDylan app. Nu te downloaden!

NIEUW: FitmetDylan app. Nu te downloaden!

Lees de blog
Blog: 4x redenen waarom ook jij mee wilt doen aan sportevenementen

4x waarom ook jij mee wilt doen aan sportevents

Lees de blog
Blog: We gaan online tijdens lockdown NL i.v.m. Corona

Echt resultaat behalen? Zo vaak moet je sporten per week

Lees de blog