Marlies maakte van haar goede voornemens realiteit en raakte binnen 8 wkn 64cm vet kwijt

Blog: Marlies maakte van haar goede voornemens realiteit en raakte binnen 8 wkn 64cm vet kwijt

“Iedere maandag nam ik me weer voor om de komende week niet te snoepen en te letten op wat ik eet, maar na een paar dagen liet ik mij toch verleiden tot allerlei lekkere dingen.” Marlies wilde graag vet verliezen, alleen haar goede voornemens op maandag hield ze steeds niet vol. Totdat ze meedeed aan onze Vet Verlies Challenge afgelopen september. Hier ging ze samen met anderen 8 weken aan de slag om haar doel te bereiken: afvallen en zoveel mogelijk vet verliezen, zodat ze zich lekkerder in haar vel voelt. “Ik had echt een stok achter de deur nodig om af te vallen en die stok heb ik gevonden in de Vet Verlies Challenge,” vertelt Marlies. Haar voornemens op maandag werden niet alleen realiteit, maar ze behaalden ook een heel mooi resultaat binnen 8 weken. Inmiddels is ze ruim 5 kg afgevallen, is haar buik een stuk strakker en raakte ze 64 cm aan vet kwijt! Hoe heeft ze dit gedaan?

"Het allerbelangrijkste wat de Challenge mij heeft opgeleverd is dat ik fitter en lekkerder in mijn vel zit. Daarnaast ben ik ook 5 kg afgevallen en 64 cm vet kwijtgeraakt"

“De Challenge was mijn stok achter de deur”

“Ik was niet tevreden over mijn lijf en zat daardoor minder lekker in mijn vel. Ik wilde graag strakker, fitter en sterker worden.” Tijdens de vakantie in Spanje hakte Marlies de knoop door: zodra ze terug was in Nederland zou ze actief aan de slag gaan met haar gewicht. Ze ging op zoek naar een stok achter de deur die haar kon helpen om haar voornemens vol te houden. En dat had Marlies in de Vet Verlies Challenge gevonden. “De Challenge hielp mij echt om een knop om te zetten. Het was mijn stok achter de deur. Je doet het met een groep en je gaat meteen met meerdere dingen aan de slag. Ik ging lekker sporten, aan de slag met mijn voeding en ik kreeg inzicht in hoe dingen bij mij werken. Ik werd echt meer bewust van hoe ik at en vooral wat. Ik kreeg door de Vet Verlies Challenge echt meer kennis hierover.”

-64 cm vet en 5 kg lichter binnen 8 weken

“Het allerbelangrijkste wat de Challenge mij heeft opgeleverd is dat ik fitter en lekkerder in mijn vel zit. Daarnaast ben ik ook 5 kg afgevallen en 64 cm vet kwijtgeraakt,” vertelt Marlies en lachend vervolgt ze: “uiteraard ben ik daar ook super blij mee!” En dat ze een mooi resultaat heeft behaald dat zie je dan ook in de transformatie foto's.

Transformatie zijkant

Transformatie Marlies Vet Verlies Challenge september 2021

Transformatie voor- en achterkant

Transformatie Marlies Vet Verlies Challenge september 2021 - voor- en achterkant

“Extra motivatie om door te gaan”

“Ik zou de Vet Verlies Challenge zeker aanraden. Het is heel fijn dat je adviezen krijgt over voeding en dat je ook tijd vrij maakt om daar mee bezig te zijn. Daarnaast is niet alleen de begeleiding en adviezen van Dylan fijn, maar ook de steun en motivatie die je vanuit de groep krijgt en de mini-challenges die er wekelijks waren. Dat motiveert je toch extra”, aldus Marlies.

“Ik sport nog steeds en met mijn voeding gaat het ook goed. Na de Challenge ben ik zelf nog doorgegaan met afvallen en ik ben nu inmiddels niet 5 kg maar 7 kg afgevallen.”

Na de Challenge nog 2 kg extra vet kwijt

Een kenmerk van een ‘normaal’ dieet is dat het vaak werkt totdat je ermee stopt. Je schiet weer terug in oude gewoonten en eetpatronen, waardoor de kilo’s er ongemerkt weer bijkomen. Daarom is de Challenge ook geen dieet, maar een programma dat jou helpt om succesvol vet te verliezen en je leert hoe je dit er na de Challenge afhoudt. Veel deelnemers zetten het afvallen en vet verliezen dan ook door na de Challenge of behouden hun gewicht. Onderhand is de Challenge waaraan Marlies heeft meegedaan alweer een paar weken geleden. Hoe gaat het nu met haar? “Ja, met mij gaat het super goed!” vervolgt Marlies haar verhaal. “Ik sport nog steeds en met mijn voeding gaat het ook goed. Na de Challenge ben ik zelf nog doorgegaan en ik ben nu inmiddels niet 5 kg maar 7 kg afgevallen.”

Ook succesvol vet verliezen?

Wil jij nu ook net als Marlies vet verliezen binnen 8 weken? In februari starten we weer met een nieuwe Vet Verlies Challenge. Tijdens deze Challenge leer jij hoe je succesvol vet verliest. Na deze 8 weken ben je kilo(s) vet kwijt en weet je hoe je dit eventueel na de Challenge zelf door kunt zetten, net zoals Marlies.

Op zondagavond 29 januari hebben we een GRATIS presentatie waarin ik jou alles vertel over de Vet Verlies Challenge. Zo krijg je antwoord op de vragen: past het in jouw leven? Is het programma ook voor jouw doel geschikt? Waarom is dit anders dan andere diëten die je misschien al eerder hebt gevolgd? en meer...

Dylan Nauta - Trainer, coach en eigenaar FitmetDylan

SCHRIJVER VAN DEZE BLOG

Mijn naam is Dylan en ik help dagelijks mensen met succesvol afvallen en lekker sporten. Doordat ons leven zich steeds meer binnen en zittend afspeelt is sporten en gezond eten des te belangrijker. Dit hoeft helemaal niet moeilijk te zijn. Soms met kleine aanpassingen kun je al een groot verschil maken. Wil je meer informatie over hoe jij deze tips in jouw situatie kunt toepassen? Voel je vrij om contact met mij op te nemen.

Anderen bekeken ook

Blog: Sanne raakte 44 cm vet kwijt en is daarmee de winnaar van de Challenge jan 2021

Sanne raakte 44 cm vet kwijt en is daarmee de winnaar van de Challenge jan 2021

Lees de blog
Blog: Peter raakte 43 cm vet kwijt tijdens de Vet Verlies Challenge (8 wkn)

Peter raakte 43 cm vet kwijt tijdens de Vet Verlies Challenge (8 wkn)

Lees de blog
Blog: Erik: “binnen 8 weken viel ik 7,5 kg af en raakte ik 20cm vet kwijt”

Erik: “binnen 8 weken viel ik 7,5 kg af en raakte ik 20cm vet kwijt”

Lees de blog