NIEUW: FitmetDylan app. Nu te downloaden!

Blog: NIEUW: FitmetDylan app. Nu te downloaden!

Een bootcampclub met een eigen app. Hoe vet is dat?! Big nieuws!! Wij stappen vanaf 13 juli officieel over op onze eigen app. De app FitmetDylan is NU al te downloaden in de Google Playstore en Appstore 📱💪🏻. Dan stappen wij van Fitmanager over op een eigen systeem. Waarom? Omdat Fitmanager stopt met het aanbieden van hun diensten. Dit pakt heel positief uit voor ons, want met de nieuwe app behouden we dezelfde functionaliteiten zoals je die gewend bent en krijg je meer… Wat gaat er veranderen?

Dezelfde functionaliteiten & meer

We behouden dezelfde functionaliteiten. Alleen dan via onze eigen app en komt er op den duur meer bij. Zo kun je met onze eigen FitmetDylan app:

  • je aanmelden voor lessen;
  • het lesrooster bekijken en meer lezen over de verschillende lessen;
  • ons eigen nieuwsoverzicht lezen zodat je altijd up-to-date blijft;
  • eigen coachmomenten inplannen (met name handig voor iedereen die voedingsbegeleiding bij ons volgt);
  • je eigen gegevens bekijken en aanpassen;
  • rekeningen en facturen bekijken.

Ook komt er nog een hele leuke functie aan voor leden (iets met sparen). Hier zijn we druk mee bezig om dit te optimaliseren en verder uit te werken. Wanneer deze functie live gaat, vertellen we er meer over. Voor nu blijft het nog een kleine verrassing. Het is in ieder geval iets wat jullie leuk gaan vinden!

Preview FitmetDylan app ⚡🤩

Preview FitmetDylan app - Nu te downloaden - Bootcamp Alkmaar, Heiloo en Schoorl

Vanaf 13 juli stappen we over. Download de app snel!

Vanaf 13 juli stappen we officieel over naar onze eigen app.🎈 Dit betekent dat je vanaf dat moment geen gebruik meer kunt maken van Fitmanager. Tot 13 juli kun je je nog aanmelden voor lessen in Fitmanager, maar hierna staan alle lessen in onze eigen app. Download alvast de FitmetDylan app in de Google Playstore of Appstore. 📱 De app is niet beschikbaar op de desktop, maar wel gewoon via je browser. De link staat ook in de footer (inloggen voor leden) of klik op deze link.

Hoe meld je jezelf aan in de app?

We sturen iedereen woensdag 8 juli een mail dat er een account voor je is aangemaakt in onze nieuwe app. Hiermee kun je inloggen. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is een wachtwoord in te stellen. Hierna ben je klaar en kun je de app volgende week gaan gebruiken.

Een keer meedoen met onze lessen?

Ben jij geen lid, maar wil je wel een keer één van onze bootcamplessen ervaren? Meld je dan aan voor een gratis proefles.

Dylan Nauta - Trainer, coach en eigenaar FitmetDylan

SCHRIJVER VAN DEZE BLOG

Mijn naam is Dylan en ik help dagelijks mensen met succesvol afvallen en lekker sporten. Doordat ons leven zich steeds meer binnen en zittend afspeelt is sporten en gezond eten des te belangrijker. Dit hoeft helemaal niet moeilijk te zijn. Soms met kleine aanpassingen kun je al een groot verschil maken. Wil je meer informatie over hoe jij deze tips in jouw situatie kunt toepassen? Voel je vrij om contact met mij op te nemen.

Anderen bekeken ook

Blog: FitmetDylan-lid? Krijg 15% korting bij All4Running in Alkmaar

FitmetDylan-lid? Krijg 15% korting bij All4Running in Alkmaar

Lees de blog
Blog: En de Sporter van het Jaar 2019 is… Karen

En de Sporter van het Jaar 2019 is… Karen”

Lees de blog
Blog: We bestaan 2 jaar: autobanden, gezelligheid en taart!

We bestaan 2 jaar: autobanden, gezelligheid en taart!

Lees de blog