Power Bootcamp is BACK! Dit is waarom je deze les niet wilt missen

Blog: Power Bootcamp is BACK! Dit is waarom je deze les niet wilt missen

Power Bootcamp is terug van weggeweest! 💪🏻 Door Corona hebben we sommige dingen net op een andere manier moeten vormgeven. Om die reden hebben we een tijdje geen lessen gehad met attributen, maar… het kan weer! Dankzij wat kleine aanpassingen is ook de Power Bootcamp Coronaproof. We maken extra schoon tussen het doordraaien van de oefeningen en houden meer afstand van elkaar. Op die manier kan iedereen veilig sporten tijdens de les. Dus, wij zijn blij om te melden dat de Power Bootcamp mét attributen weer terug van weggeweest is!

Van Rugzak workout naar Power Bootcamp

De tijdelijke vervanger van de Power Bootcamp, de Rugzak workout🎒, was een leuke afwisseling, maar na een tijdje gaat het toch kriebelen om weer te trainen met diverse attributen. En niet voor niets natuurlijk! Een goede Power Bootcamp-workout bevat vele positieve elementen. In deze blog lees je dé 3 redenen waarom je onze Power Bootcamp trainingen niet wilt missen.

Power Bootcamp Alkmaar Heiloo Schoorl FitmetDylan - buiten sporten

1. Diversiteit & goede uitvoering van de oefeningen

Bij Power Bootcamp doen we een vast circuit met oefeningen voor vier weken. Zo ga je aan de slag met:

  • Verschillende elastieken en weerstandsbanden
  • Halterstangen en dumbbells
  • Powerbags en slammballs
  • Springtouwtjes en agility work
  • Autobanden

In het circuit van de Power Bootcamp komt elke spiergroep aan bod. Hierdoor is het elke week een volledige full body workout. En na die vier weken? Dan gaan we over op een heel nieuw circuit met totaal andere oefeningen. Het voordeel hiervan is dat je binnen die vier weken echt leert hoe je de oefeningen goed moet uitvoeren én je direct kan zien of je vooruitgang hebt geboekt! De laatste week van het circuit kun je namelijk veel meer herhalingen uitvoeren of een hoger gewicht gebruiken, dan in de eerste week. Doordat je vier weken de tijd krijgt om een oefening onder de knie te krijgen, is je uitvoering van de oefening ook stukken beter. Dit voorkomt weer de kans op blessures of andere ongemakken.

De Power Bootcamp is de ideale training om jezelf lekker uit te dagen.

Buiten sporten Alkmaar FitmetDylan - Power Bootcamp

2. Geschikt voor elk niveau 🏋🏻‍♂️

Het draait er tijdens de Power Bootcamp niet om wie de meeste gewichten of de meeste herhalingen van de oefening doet, maar of je de oefening goed uitvoert en jezelf uitdaagt. Soms is dit door het tempo te verhogen en soms door een hoger gewicht te pakken. Tijdens de les loopt er een ervaren trainer rondt die je helpt en corrigeert. Doordat we alle oefeningen op tijd doen en niet op aantal, is deze les echt voor iedereen geschikt. Van beginner tot de meer gevorderde sporter.

Daarbij kun je bij deze les kiezen uit een breed scala aan gewichten. Zo kun je een oefening perfect zwaarder of juist makkelijker maken. Zo kan je een oefening met 4 of 6 kilo uitvoeren maar kan je ook kiezen voor 10, 12 kilo of meer... Er is altijd een gewicht dat bij jouw niveau past.

Buiten sporten Alkmaar FitmetDylan - Power Bootcamp Alkmaar Heiloo en Schoorl

3. Sterker worden, spieropbouw of je lichaam shapen 💪🏻

Power Bootcamp is dé les als je sterker wilt worden, je lichaam wilt shapen (denk aan strakke benen of billen) en (meer) spierdefinitie wilt. Tijdens de les gaan we aan de slag met diverse attributen waardoor jij je lichaam nog beter kan uitdagen en spiergroepen kan trainen die je zonder attributen (soms) wat lastiger kan trainen.

Wil jij nu ook graag wat kilo’s afvallen? Geef dit dan vooral aan mij door. Ik kan je zeker nog wat extra tips geven.

Power Bootcamp FitmetDylan - buiten sport Alkmaar Heiloo en Schoorl

Tot ziens bij de de Power Bootcamp!⚡

Ben jij klaar voor onze Power Bootcamplessen? Meld je dan op tijd aan! De lessen zijn namelijk erg populair en zo weet je zeker dat je lekker mee kan poweren! De lessen worden op maandag- en donderdagavond gegeven in Alkmaar.

Ben jij nog geen lid, maar wil je wel een keer meedoen aan de Power Bootcamp? Dat kan! Meld je aan voor een GRATIS proefles. 👊🏻

Dylan Nauta - Trainer, coach en eigenaar FitmetDylan

SCHRIJVER VAN DEZE BLOG

Mijn naam is Dylan en ik help dagelijks mensen met succesvol afvallen en lekker sporten. Doordat ons leven zich steeds meer binnen en zittend afspeelt is sporten en gezond eten des te belangrijker. Dit hoeft helemaal niet moeilijk te zijn. Soms met kleine aanpassingen kun je al een groot verschil maken. Wil je meer informatie over hoe jij deze tips in jouw situatie kunt toepassen? Voel je vrij om contact met mij op te nemen.

Anderen bekeken ook

Blog: FitmetDylan-lid? Krijg 15% korting bij All4Running in Alkmaar

FitmetDylan-lid? Krijg 15% korting bij All4Running in Alkmaar

Lees de blog
Blog: En de Sporter van het Jaar 2019 is… Karen

En de Sporter van het Jaar 2019 is… Karen”

Lees de blog
Blog: Yes!! We mogen vanaf 11 mei weer buiten sporten.

Yes!! We mogen vanaf 11 mei weer buiten sporten.

Lees de blog