Run for Kika: iedereen bedankt voor jullie inzet!

Blog: Run for Kika: iedereen bedankt voor jullie inzet!

Strijd tegen kinderkanker

Afgelopen zondag (7 juli) deden wij als club mee aan de Run for Kika. Als groep liepen we een rondje van 5km om het Geestmerambacht. Kika is een goed doel dat zich inzet voor de strijd tegen kanker bij kinderen. Een initiatief waar we ons – als club – graag voor inzetten. Allereerst hadden we ons doel (voorzichtig) vastgesteld op €1.000. Dat zou al fantastisch zijn, toch? Nou, dat doel hebben we meer dan behaald. Uiteindelijk hebben we samen ruim €1.200 opgehaald. Hiermee zijn wij het tweede bedrijf van Alkmaar geworden met de sponsorloop. SUPER-BLIJ-MEE!🙌🏻

FitmetDylan is als bedrijf op de tweede plek geëindigd met het meeste sponsorgeld van de run.

Ik kan daarom ook niets anders zeggen dan: “iedereen bedankt! Bedankt voor je inzet en het zoeken van sponsoren. We hebben een heel mooi bedrag opgehaald met zijn allen. Hier mogen we trots op zijn!

Belofte maakt schuld

Voordat ik – Dylan – begon met inzamelen, vertelde ik stoer: “voor elke euro die ik ophaal, druk ik één keer op.” De Run for Kika is geweest en ik heb aardig wat geld opgehaald: €150. Dus dat werd 150 keer opdrukken.

“Voor elke euro die ik ophaal, druk ik één keer op.”

Dylan

150 keer opdrukken, let’s do this 💪🏻

De maandag na de Kika run ging ik de uitdaging aan. Opdrukken voor het werk, na het werk, tijdens het sporten, na het sporten en tijdens de bootcamples op maandagavond.

In 2020 zijn we weer van de partij! ⚡️

Het was zeker geslaagd! Volgend jaar willen we daarom heel graag nogmaals meedoen. Dan gaan we kijken of we ons record kunnen verbreken en misschien de club kunnen worden met het meeste sponsorgeld. Dat zou top zijn, nietwaar? Uiteraard ga ik ook proberen het sponsorgeld van dit jaar te verhogen naar €300. Moet lukken, toch? Dan post ik rond deze tijd weer een video, alleen dan met 300x opdrukken!

Onze renners in actie 📸

Run for Kika 2019 Alkmaar - FitmetDylan deed mee
Hardlopen Alkmaar - FitmetDylan Run for Kika 2019
Run for Kika Alkmaar 2019 - FitmetDylan
Hardlopen Alkmaar FitmetDylan - Bootcamp Alkmaar Heiloo

Meer foto’s zien? Run for Kika heeft zelf aardig wat foto’s gemaakt tijdens het event. De leukste foto’s hebben zij op Flickr geplaatst. Bekijk hun Flickr-account »

Ook meerennen volgend jaar?

Houd onze evenementenpagina of Facebookpagina in de gaten. Wanneer je je kunt aanmelden, laat ik het weten.

Dylan Nauta - Trainer, coach en eigenaar FitmetDylan

SCHRIJVER VAN DEZE BLOG

Mijn naam is Dylan en ik help dagelijks mensen met succesvol afvallen en lekker sporten. Doordat ons leven zich steeds meer binnen en zittend afspeelt is sporten en gezond eten des te belangrijker. Dit hoeft helemaal niet moeilijk te zijn. Soms met kleine aanpassingen kun je al een groot verschil maken. Wil je meer informatie over hoe jij deze tips in jouw situatie kunt toepassen? Voel je vrij om contact met mij op te nemen.

Anderen bekeken ook

Blog: Major Obstacle Run in Alkmaar is een feit!

Major Obstacle Run in Alkmaar is een feit!

Lees de blog
Blog: En de Sporter van het Jaar 2019 is… Karen

En de Sporter van het Jaar 2019 is… Karen”

Lees de blog
Blog: 4x redenen waarom ook jij mee wilt doen aan sportevenementen

4x waarom ook jij mee wilt doen aan sportevents

Lees de blog