We gaan online tijdens lockdown NL i.v.m. Corona

Blog: We gaan online tijdens lockdown NL i.v.m. Corona

Nederland gaat op slot. Cafés, sportscholen en scholen sluiten. Wij als sportclub zijn helaas ook geforceerd om ons buiten lesaanbod te sluiten. Maar... dit betekent niet dat het sporten niet doorgaat. Ik doe er alles aan, zodat al mijn leden lekker kunnen blijven sporten. We sporten dan wel buiten in het park of het bos, maar vanuit huis, tuin of balkon met een online lesaanbod.

Online lesaanbod via Zoom

Via zoom kan iedereen elkaar zien en horen en kan ik jou tips geven zodat jij elke oefening goed kan uitvoeren. We doen de workout echt samen als een groep en de interactie en afwisselende oefeningen zorgen ervoor dat de tijd voorbij vliegt!

Speciale workout pagina alleen voor leden

Tijdens de corona situatie heb ik een speciale pagina met allerlei workouts gemaakt. Van audiotrainingen tot trainingsschema’s voor thuis. Ook kan je hier alle zoom workouts en facebook live trainingen terugvinden en terugkijken in je eigen tijd.

Let op: deze pagina is beveiligd met een wachtwoord. Stuur mij een berichtje via whatsapp of mail naar info@fitmetdylan.nl en dan ontvang je dit wachtwoord.

Wil jij ook lekker sporten tijdens de lockdown van Nederland? Stuur mij dan vooral een e-mail of bel. Ik geef je dan graag toegang tot de pagina en de besloten Facebookpagina voor leden.

Let’s make the best out of a bad situation!

Dylan Nauta - Trainer, coach en eigenaar FitmetDylan

SCHRIJVER VAN DEZE BLOG

Mijn naam is Dylan en ik help dagelijks mensen met succesvol afvallen en lekker sporten. Doordat ons leven zich steeds meer binnen en zittend afspeelt is sporten en gezond eten des te belangrijker. Dit hoeft helemaal niet moeilijk te zijn. Soms met kleine aanpassingen kun je al een groot verschil maken. Wil je meer informatie over hoe jij deze tips in jouw situatie kunt toepassen? Voel je vrij om contact met mij op te nemen.

Anderen bekeken ook

Blog: Major Obstacle Run in Alkmaar is een feit!

Power Bootcamp is BACK! Dit is waarom je deze les niet wilt missen

Lees de blog
Blog: En de Sporter van het Jaar 2019 is… Karen

En de Sporter van het Jaar 2019 is… Karen”

Lees de blog
Blog: Yes!! We mogen vanaf 11 mei weer buiten sporten.

Yes!! We mogen vanaf 11 mei weer buiten sporten.

Lees de blog