Sup Bootcamp – Doe jij mee?

Blog: Sup Bootcamp – Doe jij mee?

Het is een gek jaar in Nederland. Veel sportevenementen waaraan wij jaarlijks meedoen, zijn helaas afgelast. Desondanks vinden we het wel leuk om iets speciaals te organiseren. Daarom gaan wij op 6 september samen SUP BOOTCAMPEN! 🏄🏻‍♂️ Doe jij mee? Meld je snel aan, want we hebben maar 15 plekjes beschikbaar.

Bootcamp op het water🌊

Het kwik kruipt langzaam omhoog en de Nederlandse stranden lopen deze week overvol. Tijd voor wat verkoeling op een sportieve manier.We lachen het vasteland achter ons en gaan tijdens de bootcamples het water op. Je zal balans, core en alle spieren in je lichaam zullen uitgedaagd worden tijdens deze special bootcamp workout 👊🏻.

Deze supbootcamp wordt mede mogelijk gemaakt door de supschool Cup of Sup in Broek op Langedijk. De eigenaresse zal daarom ook meegaan tijdens onze supbootcamp voor extra ondersteuning. Hierdoor maakt het niet uit of je nog nooit op een supboard hebt gestaan. Iedereen kan het en de les is te volgen op zijn of haar eigen niveau.

Supbootcamp FitmetDylan - Alkmaar, Broek op Langedijk. Meld je aan!

Een full body workout

Naast dat het ontzettend leuk is, is het ook een goede sportles. Tijdens suppen verbrandt je namelijk aardig wat calorieën. Dankzij de combinatie aan oefeningen en dat je je balans moet houden, is deze bootcamples een full body workout met cardio en kracht. Echt een les die je niet wilt missen! Meld je snel aan, want we hebben maximaal 15 supboarden (plekken) beschikbaar.

Wat, waar & wanneer?

  • Datum: zondagochtend 6 sept (—> EXTRA LES OP 20 SEPT***)
  • Tijd: 11.00 tot 12.00 uur
  • Tijd verzamelen: 10:30
  • Waar: Supschool Cup of Sup te Broek op Langedijk
  • Verzamelen: 10.20 uur bij parkeerplaats winkelcentrum Broek op Langedijk (Marktplein 1, 1721 CK)
  • Kosten: 12,50 p.p. (vooraf contant betalen aan Dylan)
  • Aanmelden: via de FitmetDylan-app

Belangrijk: neem een tas met extra droge kleding mee en een handdoek.

See you there! 👊🏻⚡

Je kan je nu al aanmelden voor onze sup bootcamp via de FitmetDylan app. Wees er snel bij, we hebben max 15 plekken. Vol is dus echt vol.

Dylan Nauta - Trainer, coach en eigenaar FitmetDylan

SCHRIJVER VAN DEZE BLOG

Mijn naam is Dylan en ik help dagelijks mensen met succesvol afvallen en lekker sporten. Doordat ons leven zich steeds meer binnen en zittend afspeelt is sporten en gezond eten des te belangrijker. Dit hoeft helemaal niet moeilijk te zijn. Soms met kleine aanpassingen kun je al een groot verschil maken. Wil je meer informatie over hoe jij deze tips in jouw situatie kunt toepassen? Voel je vrij om contact met mij op te nemen.

Anderen bekeken ook

Blog: Power Bootcamp is terug. Om deze redenen moet je meedoen

Power Bootcamp is BACK! Dit is waarom je deze les niet wilt missen

Lees de blog
Blog: Run for Kika: iedereen bedankt voor jullie inzet!

Run for Kika: iedereen bedankt voor jullie inzet!

Lees de blog
Blog: NIEUW: FitmetDylan app. Nu te downloaden!

NIEUW: FitmetDylan app. Nu te downloaden!

Lees de blog