We bestaan 2 jaar: autobanden, gezelligheid en taart!

Blog: We bestaan 2 jaar: autobanden, gezelligheid en taart!

“Pak een autoband en volg mij!” Enthousiast pakt iedereen een band van de stapel en rent achter mij aan. Het is weer november; de dag dat ik 2 jaar geleden met de bootcampclub FitmetDylan in Alkmaar e.o. ben begonnen. En dat betekent: een speciale, sportieve bootcamples om het te vieren. Nou, volgens mij is dat wel gelukt. Tijdens deze les had iedereen zijn of haar autoband de hele training op sleeptouw.

Bootcamp Alkmaar Heiloo Schoorl - FitmetDylan bestaat 2 jaar

Hiep, Hiep, Hooray! Hoogtepunten van jaar twee

Maar voordat we ingaan op de bootcamples van vanochtend, nog even een korte terugblik op het afgelopen jaar. We bestaan nu officieel twee jaar. Twee jaar van groei en hoogtepunten. De hoogtepunten van jaar één kun je in deze blog lezen, maar voor nu ga ik door met de punten van dit jaar. Wanneer ik aan afgelopen jaar denk, denk ik aan groei, gezelligheid en ontzettend veel lol. Ik heb het voor geen goud willen missen en ben zo trots op iedereen en alle stappen die we als club hebben gezet.

  • Een nieuwe les erbij: Power Bootcamp!
  • 1 professionele promovideo van de Power Bootcamp 📺
  • Aan 8 verschillende evenementen meegedaan. Van bootcamp tot hardlopen en van 5 tot 10 km.
  • En we zijn nog niet klaar… Er staan voor dit jaar nog twee evenementen gepland.
  • Een samenwerking met All4Running. Al onze leden krijgen 15% korting bij deze hardloopzaak in Alkmaar.
  • 80+ leden en we blijven tellen👊🏻
  • Enthousiasme en motivatie van iedereen = 110%

FitmetDylanbus voor Power Bootcamp 🚐

Maar mijn favoriet van dit jaar is wel de Power Bootcamp. Vanaf het moment dat ik FitmetDylan oprichtte riep ik al: “een les met attributen gaat er komen. Ik weet niet wanneer, maar het komt er.” Dit leek mij gewoon super vet. Heerlijk buiten sporten en stoeien met trekkerbanden, kettlebells, battleropes en andere ongein. Mooier wordt het niet, toch?

Halverwege jaar twee hakte ik de knoop door en ging ik op zoek naar een bus. Een bus die groot genoeg zou zijn om al mijn attributen voor de power bootcamp te kunnen vervoeren. Na even zoeken, vond ik mijn bus. Niet veel later heb ik de Power Bootcamp geïntroduceerd en deze les werd gelijk met veel enthousiasme ontvangen en tegenwoordig is het zelfs de meest populaire les! Hier ben ik erg blij mee en trots op.

FitmetDylan bus - Bootcamp Alkmaar Heiloo FitmetDylan

Hardlopen en bootcampevents

Er is niets leuker dan een beetje uitdaging, een doel om voor te trainen. Ook dit jaar hebben we aan aardig wat evenementen meegedaan. Van hardlopen tot obstacleruns en van gezellige borrels tot een jaarlijkse barbecue. Maar mijn favoriet blijft de Obstacle Run bij het Geestmerambacht. Daar deden we een parcour van 7 km. Het was pittig, maar zo leuk! Klauteren over een sloot, boomstammen dragen, van een berg glijden, door de modder rollen. door een sloot zwemmen en daarna gezellig met z’n allen barbecueën. Uiteraard gaan er dan vele heldenverhalen rond. Naarmate de barbecue vorderde, werden dezelfde verhalen ook steeds spectaculairder 😉.

En bloopers?

Hahaha! Die zijn er altijd. Maar mijn grootste blooper van dit jaar was wel met de Run for Kika. Voor deze Run hadden we als club een super mooi bedrag opgehaald, maar het was net geen €1.200. Dus op de dag zelf, voordat we vertrokken, dacht ik nog even snel €6,50 storten om op dat bedrag rond te maken. Maar dit ging iets anders dan gepland. 😅 In plaats van €6,50 maakte ik per ongeluk €650 (zonder komma) over. OEPS! Ik zal niet liegen; ik kreeg het even warm. Gelukkig is het uiteindelijk wel goed gekomen, maar het was even schrikken. Nu kan ik er om lachen.

Bekijk de foto’s en lees meer over dit event »

Successen moet je vieren!

En nu, nu zijn we bij jaar twee. De bootcamples van vanochtend was geslaagd: autobanden, gezelligheid en als afsluiter taart. Tik op de foto hieronder voor de leukste foto’s in de fotoslider.

Impressie van de bootcamples vandaag. Tik op de foto voor de volgende 📸

Vorige Volgende

Jongens, bedankt! 🍻

Iedereen bedankt voor zijn of haar inzet vandaag en het afgelopen jaar. Jullie maken FitmetDylan echt een sportclub om trots op te zijn! 👊🏻⚡️

FitmetDylan 2 jarig bestaan - cadeau bootcampleden Alkmaar

En… natuurlijk ontzettend bedankt voor het cadeau. Aan het einde van de bootcamples werd ik enorm verrast door een hele lieve kaart met twee vouchers voor City Skydiving. Ik laat jullie weten hoe het was en stuur foto’s!

Laten we jaar 3 ook geweldig maken! 🎉

Dylan Nauta - Trainer, coach en eigenaar FitmetDylan

SCHRIJVER VAN DEZE BLOG

Mijn naam is Dylan en ik help dagelijks mensen met succesvol afvallen en lekker sporten. Doordat ons leven zich steeds meer binnen en zittend afspeelt is sporten en gezond eten des te belangrijker. Dit hoeft helemaal niet moeilijk te zijn. Soms met kleine aanpassingen kun je al een groot verschil maken. Wil je meer informatie over hoe jij deze tips in jouw situatie kunt toepassen? Voel je vrij om contact met mij op te nemen.

Anderen bekeken ook

Blog: Major Obstacle Run FitmetDylan Alkmaar 2019

Major Obstacle Run in Alkmaar is een feit!

Lees de blog
Blog: Power Bootcamp is BACK! Dit is waarom je deze les niet wilt missen

Power Bootcamp is BACK! Dit is waarom je deze les niet wilt missen

Lees de blog
Blog: Sup Bootcamp – Doe jij mee?

Sup Bootcamp – Doe jij mee?

Lees de blog