We bestaan één jaar!

Blog: We bestaan één jaar!

Roltoeters en mandarijnen met een parapluutje. Voor degenen die erbij waren, weten vast waar ik het over heb: mijn eerste bootcamples. Een feestelijk begin van de bootcampclub FitmetDylan!

Hoera, we bestaan 1 jaar! FitmetDylan bootcamp Alkmaar, Heiloo en Schoorl

FitmetDylan in cijfers

Deze eerste les is alweer één jaar geleden. Wat is het snel gegaan. Even om jullie geheugen op te frissen: wat hebben we allemaal gedaan en welke mijlpalen hebben we behaald?

  • 52 bootcampleden (een groei van + 290%)
  • 3 grootschalige evenementen
  • 3 speciale bootcamptrainingen met een thema
  • 280 bootcamplessen
  • 8 tot 10 bootcampers per les
  • 1 barbecue
  • 1 FitmetDylan baby
  • 3 verschillende locaties voor de bootcamplessen
  • 10.000 burpees *wink, wink*

Het eerste jaar, hoe was dat?

Super leuk! Ondernemen, je eigen keuzes maken en vooral alles vanaf de grond opbouwen bevalt mij heel goed. Hiervoor begon ik ‘gewoon’ als bootcamptrainer bij een andere club waar ik al gauw merkte dat ik meer wilde. Ik wilde mijn eigen club oprichten en zo kwam in november 2017 FitmetDylan; een bootcampclub in Alkmaar.

In het begin viel ik meteen met mijn neus in de boter; 15 bootcampers gaven aan dat ze met mij mee wilden. Fantastisch! 🎉 In de maanden die daarop volgden, groeiden dit aantal snel. Binnen een jaar tijd zijn we Bijna drie keer verdubbeld! Een aantal waar ik super trots op ben.

Ging alles zo voorspoedig het eerste jaar?

Ook al had ik zo’n vliegende start, niet alles ging voor de wind. Je probeert wat en soms lukt het en soms niet. Mijn learning van afgelopen jaar is vooral niet te lang blijven hangen in kleine details. Gaan met die banaan 🍌 Ook moet je niet teveel verwachten. Een actie kan niet meteen bergen met goud opleveren.

Zo weet ik nog wel mijn eerste actie: samen met mijn vriendin (Lotte) gingen we flyers uitdelen in Alkmaar. Na hard werken hadden we het bijna bij iedereen in zijn brievenbus gegooid.

En het resultaat? Ik rekende mij natuurlijk al rijk, maar helaas. Uiteindelijk is er niemand op af gekomen. Geen eens één proeflesser! Desalniettemin, was het wel een gezellige dag met Lotte 😉.

Wat waren de hoogtepunten?

Ik heb er zoveel! Ik vind het ontzettend leuk om te doen, maar als ik moet kiezen, zou ik zeggen de evenementen waaraan we als club hebben meegedaan. Als club train je ernaar toe, waarna je samen over de finish rent. Daarbij is het altijd super gezellig. Zo hebben we het afgelopen jaar meegedaan aan de Alkmaar City Run en de Bootcamp Obstacle Run.

Met op nummer 1: het jubileum 🎈

En nu mijn absolute hoogtepunt: het éénjarig bestaan van FitmetDylan. Een mijlpaal! Al het harde werk van afgelopen jaar was het zeker waard. We hebben een enorme groei doorgemaakt en dit is pas jaar één! Dat moet gevierd worden. Hoe? Met een bootcamples natuurlijk! Alleen dan echt een hele vette bootcamples…

Bekijk hier ook alle leuke foto’s van de special bootcamp »

En nu? Wat staat FitmetDylan te wachten?

Veel! Er zijn een aantal wilde plannen om uit te breiden. Echter, weet ik niet of dit allemaal volgend jaar gaat lukken. Wel weet ik dat als we zo doorgroeien er zeker nog een heleboel leuke dingen bijkomen. Voor nu wil ik lekker blijven meedoen aan evenementen. Dit geeft een doel om voor te trainen en het is super gezellig met iedereen. Zo staat er voor volgend jaar (2019) de Bootcamp Obstacle Run in september weer op de planning mét een barbecue.

Tot slot, jongens bedankt! 🍻

Tot slot wil ik iedereen nog bedanken; de leden, mijn familie, vrienden en vriendin. Het eerste jaar was top en ik kijk uit naar komend jaar!

Dylan Nauta - Trainer, coach en eigenaar FitmetDylan

SCHRIJVER VAN DEZE BLOG

Mijn naam is Dylan en ik help dagelijks mensen met succesvol afvallen en lekker sporten. Doordat ons leven zich steeds meer binnen en zittend afspeelt is sporten en gezond eten des te belangrijker. Dit hoeft helemaal niet moeilijk te zijn. Soms met kleine aanpassingen kun je al een groot verschil maken. Wil je meer informatie over hoe jij deze tips in jouw situatie kunt toepassen? Voel je vrij om contact met mij op te nemen.

Anderen bekeken ook

Blog: NIEUW: FitmetDylan app. Nu te downloaden!

NIEUW: FitmetDylan app. Nu te downloaden!

Lees de blog
Blog: 4x redenen waarom ook jij mee wilt doen aan sportevenementen

4x waarom ook jij mee wilt doen aan sportevents

Lees de blog
Blog: We gaan online tijdens lockdown NL i.v.m. Corona

We gaan online tijdens lockdown NL i.v.m. Corona

Lees de blog