Sanne raakte 44 cm vet kwijt en is daarmee de winnaar van de Challenge jan 2021

Blog: Sanne viel ruim 6 kilo af en is daarmee de winnaar van de Challenge jan 2021

We begonnen dit jaar goed met de Vet Verlies Challenge. Het doel? Binnen 8 weken zoveel mogelijk vet verliezen. En de inzet is beloond! De deelnemers hebben mooie resultaten behaald. Allemaal zijn ze kilo’s afvallen en centimeters vet kwijt geraakt, maar één persoon stond er boven uit en dat was Sanne.

Sanne is binnen 8 weken ruim 5 afgevallen, verloor 6% vet en raakte in totaal 44 cm(!) kwijt. Een resultaat waar zij ontzettend blij mee is en… waarmee ze een mooie geldprijs heeft gewonnen.

Een geldprijs en een bloemetje

Om Sanne te feliciteren en haar prijs te overhandigen, gingen wij bij haar op bezoek samen met een bosje bloemen en een geldprijs van €80. Want waar een challenge is... is een winnaar! Om zo degene met het mooiste resultaat extra in het zonnetje te zetten. Naast deze prijzen hadden we ook een paar vragen voor Sanne. Hoe heeft ze de afgelopen 8 weken beleefd? En wat was haar drijfveer om mee te doen aan deze Vet Verlies Challenge? “Ik had last van het feit dat mijn buik in de weg zat. Mijn kleding zat niet meer lekker en ik was niet zo fit als ik zou willen zijn. Dus ik dacht: ik doe gewoon mee met de Vet Verlies Challenge bij FitmetDylan. Ik zie wel wat het mij brengt. Ik wilde graag weten hoe gezond ik at en of ik dit kon verbeteren.”

Transformatie zijkant

Transformatie Sanne Vet Verlies Challenge januari 2021 - zijkant

Transformatie voor- en achterkant

Transformatie Sanne Vet Verlies Challenge januari 2021 - voor- en achterkant

Wat was je ervaring met de Vet Verlies Challenge?

Tijdens de Challenge ga je aan de slag met een groep gelijkgestemden die hetzelfde doel hebben: afvallen en vet verliezen. Met behulp van wekelijkse coachsessies heb je de mogelijkheid om vragen te stellen aan de groep, elkaar te motiveren en krijg je een presentatie van mij (Dylan). Door deze presentatie krijg je inzicht in hoe voeding werkt voor je lichaam, wat je nodig hebt en hoe je kunt afvallen. Je krijgt met deze Challenge alle handvatten om gemotiveerd te blijven en succesvol vet te verliezen.

Wat vond Sanne van deze ervaring? “De coaching van jou (Dylan) was erg prettig. Deze Challenge laat zien dat anderen diëten niet nodig zijn. Je leert hoe je calorieën zo kunt aanpassen dat je afvalt en krijgt inzicht in hoe voedsel werkt in je lichaam. Dit gecombineerd met de support die je krijgt, maakt dat je resultaat behaald. Het werkt positief voor je lichaam, je mindset en voor alles. Ik raad dit programma zeker aan. Het werkt beter dan welk dieet dan ook.”

“Mijn doel was om mijn vetpercentage van 28% naar 23 tot 21% te verlagen. Dit is gelukt. Ik ben ruim 5 kilo afgevallen en in totaal 44 cm vet over mijn hele lichaam kwijtgeraakt. Daarbij ben ik ook na de Challenge nog afgevallen. Ik voel mij fitter en snak minder naar ongezond eten. Ik ben echt super blij met het behaalde resultaat!"

“Ik val nu nog steeds af”

“Ik zou zeker deze Challenge aanraden aan anderen. Vooral wanneer je een bepaald doel hebt, is het echt super. Het is makkelijk vol te houden, je krijgt goede coaching en meer inzicht in voeding. Hierdoor past het makkelijk in jouw leven,” vertelt Sanne. “We zijn nu een tijd verder en ik merk dat ik het nog steeds goed kan volhouden wat ik heb opgebouwd in die 8 weken. Ik val nu nog steeds af!”

Sanne’s vriend ook ruim 8 kilo afgevallen

Naast dat Sanne succesvol is afgevallen en centimeters is kwijtgeraakt, heeft ook haar vriend meegedaan met de Challenge aan de zijlijn. Buiten het feit dat hij Sanne steunde, heeft hij wat tips kunnen meepakken en is hij daardoor ook de nodige kilo’s kwijtgeraakt. “Mijn vriend is mijn grote support geweest. Hij heeft alles toegepast wat ik heb gedaan. Daardoor is hij ruim 8 kilo kwijtgeraakt. Hier is hij heel blij mee. Hij voelt zich fitter en zijn spieren laten zich beter zien.”

Wil jij ook resultaat behalen met afvallen?

Ben jij net als Sanne klaar voor een grote verandering? Wil jij je ook comfortabel en zeker voelen over je lichaam of gewoon gezonder leven en eten? Doe dan mee met onze volgende Vet Verlies Challenge. 24 mei starten we weer met een nieuwe groep, waarbij we binnen 8 weken voor maximaal resultaat gaan. Je kunt je vanaf vandaag hiervoor aanmelden of meer informatie opvragen over dit unieke programma.

Dylan Nauta - Trainer, coach en eigenaar FitmetDylan

SCHRIJVER VAN DEZE BLOG

Mijn naam is Dylan en ik help dagelijks mensen met succesvol afvallen en lekker sporten. Doordat ons leven zich steeds meer binnen en zittend afspeelt is sporten en gezond eten des te belangrijker. Dit hoeft helemaal niet moeilijk te zijn. Soms met kleine aanpassingen kun je al een groot verschil maken. Wil je meer informatie over hoe jij deze tips in jouw situatie kunt toepassen? Voel je vrij om contact met mij op te nemen.

Anderen bekeken ook

Blog: Natalie: “ik viel 10 kg af en raakte 11 cm buikomvang kwijt”

Carlo: “mijn blouses koop ik nu twee maten kleiner en mijn broeken zelfs drie!”

Lees de blog
Blog: Natalie: “ik viel 10 kg af en raakte 11 cm buikomvang kwijt”

Natalie: “ik viel 10 kg af en raakte 11 cm buikomvang kwijt”

Lees de blog
Blog: Sporter van het Jaar 2020: Sascha!

Sporter van het Jaar 2020: Sascha!

Lees de blog