Peter raakte 43 cm vet kwijt tijdens de Vet Verlies Challenge (8 wkn)

Blog: Peter raakte 43 cm vet kwijt tijdens de Vet Verlies Challenge (8 wkn)

Voor eens en altijd afscheid nemen van eindeloos diëten en binnen 8 weken het échte geheim van succesvol vet verliezen leren en toepassen. Een groep van 21 deelnemers gingen de uitdaging aan tijdens de Vet Verlies Challenge. Tijdens deze Challenge kregen zij wekelijks een coachsessie, tools en handvatten om maximaal vet te verliezen. En het resultaat was niet mis… Er zijn weer ontzettend veel mooie resultaten behaald. Ik (Dylan) ben trots op iedereen!

Maar, net zoals bij de vorige Challenge, kan maar één de winnaar zijn. Bij de vorige Challenge was dit Sanne. Sanne viel binnen 8 weken ruim 5 kg af, verloor 6% vet en raakte in totaal 44 cm(!) over haar hele lichaam kwijt.

Bij deze Vet Verlies Challenge (mei tot juli) is de winnaar Peter. Peter is binnen 8 weken tijd ruim 6,5 kg afgevallen, en is in totaal 43 cm vet kwijt (waarvan 8,5 cm bij de buik). Maar deze cijfers zeggen nog niet alles. Peter voelt zich door de Vet Verlies Challenge energieker, zelfverzekerder en zijn kleding zit beter!

Transformatie zijkant

Transformatie Peter Vet Verlies Challenge mei 2021 - zijkant

Transformatie voor- en achterkant

Transformatie Peter Vet Verlies Challenge mei 2021 - voor- en achterkant

“Met alleen sporten kwam ik er niet”

Samen met een bloemetje, geldprijs van €140 en een paar vragen ging ik Peter persoonlijk feliciteren. Want waarom deed hij mee met de Challenge? “Ik ging altijd twee keer per week naar de sportschool, maar door omstandigheden is hier de klad in gekomen. Ik werd steeds zwaarder en mijn energiepeil ging omlaag. Tijdens de corona heb ik nog geprobeerd om mijn conditie op peil te krijgen en af te vallen via een Personal Trainer personal, maar dit wilde niet lukken. Ondertussen begon mijn kleding meer te knellen en kreeg ik een buik. Het kantelpunt voor mij was toen ik een broek en polo t-shirt van Blue de Gênes (één van zijn favoriete kledingmerken) kocht en beiden ongemakkelijk strak zaten. Ik baalde en was teleurgesteld en dacht: ik moet er nu iets aan gaan doen. Met alleen sporten kom je er niet,” vertelt Peter openhartig.

Vet Verlies Challenge - Peter past weer in zijn kleding en voelt zich zelfverzekerder
"De Challenge heeft mij veel minder moeite gekost dan ik aanvankelijk had gedacht. Ondanks dat je bewuster eet, heb ik tijdens de Challenge ook heel lekker kunnen eten. Ik ben super blij met het behaalde resultaat, voel mij energieker, zelfverzekerder en mijn kleding zit beter."

Wat was je ervaring met de Challenge?

“In één woord: prima! De presentaties waren heel leerzaam en de manier van coaching sprak mij erg aan. Wat ik goed vind aan de coaching is dat je de druk op het behalen van resultaat eraf haalt. Je benadrukt dat het om het resultaat op de lange termijn gaat en een 'misstap' niet dramatisch is. Daarnaast vond ik het leuk om anderen die aan de Challenge mee deden voor, tijdens en na de les nog even te spreken. Van nature ben ik geen groepsmens, maar ik heb ervaren dat het toch waardevol is om met de groep ervaringen en recepten te delen.” Daarnaast is Peter een groot fan van lekker eten en koken. Door de Challenge heeft hij ervaren dat je zeker niet met afvallen hoeft in te leveren op de kwaliteit van eten. Afvallen met gezond en vooral lekker eten gaan zeker samen.

En heeft Peter nog specifieke plannen voor het prijzengeld?

"Om de prijzengeld was het mij eigenlijk niet te doen. Ik ben heel blij met het behaalde resultaat. Daarom heb ik besloten om het gewonnen bedrag te doneren aan Wakker Dier. Maandelijks doneerde ik aan hen al een bedrag en het prijzengeld van de Challenge er nu gewoon bij. Dus bedankt daarvoor!"

Ook vet verliezen? 6 sept start een nieuwe Challenge

Naast Peter zijn er tal van andere deelnemers die tijdens de Challenge ook prachtige resultaten hebben behaald. Zij verloren kilo’s vet, leerden het geheim van succesvol vet verliezen en hebben geleerd hoe je dit kan doen terwijl je nog steeds kan genieten van het leven. Velen zijn na de Challenge nog even doorgegaan met afvallen en zijn onderhand nog wat extra kilo’s kwijtgeraakt.

Met deze Challenge kun jij dit ook. Nooit meer jojo-en en nieuwe diëten proberen. Na deze Challenge heb je een mooi resultaat behaald en zul je blij zijn dat je hebt meegedaan. Daarom starten wij op 6 september weer met een nieuwe Vet Verlies Challenge. Hierin gaat een nieuwe groep aan de slag met maximaal vet verliezen.

Ook meedoen? Op zondagavond 29 augustus geven wij een presentatie waarin we alle ins- en outs van de Challenge behandelen. Hoe ziet het programma eruit? Welk resultaat mag jij verwachten? En is het geschikt voor jou? En geven we een speciale aanbieding voor iedereen die besluit om mee te doen. Geloof me je gaat er geen spijt van krijgen! Je kunt je vanaf nu GRATIS aanmelden voor de presentatie.

Dylan Nauta - Trainer, coach en eigenaar FitmetDylan

SCHRIJVER VAN DEZE BLOG

Mijn naam is Dylan en ik help dagelijks mensen met succesvol afvallen en lekker sporten. Doordat ons leven zich steeds meer binnen en zittend afspeelt is sporten en gezond eten des te belangrijker. Dit hoeft helemaal niet moeilijk te zijn. Soms met kleine aanpassingen kun je al een groot verschil maken. Wil je meer informatie over hoe jij deze tips in jouw situatie kunt toepassen? Voel je vrij om contact met mij op te nemen.

Anderen bekeken ook

Blog: Sanne raakte 44 cm vet kwijt en is daarmee de winnaar van de Challenge jan 2021

Sanne raakte 44 cm vet kwijt en is daarmee de winnaar van de Challenge jan 2021

Lees de blog
Blog: Carlo: “mijn blouses koop ik nu twee maten kleiner en mijn broeken zelfs drie!”

Carlo: “mijn blouses koop ik nu twee maten kleiner en mijn broeken zelfs drie!”

Lees de blog
Blog: Natalie: “ik viel 10 kg af en raakte 11 cm buikomvang kwijt”

Natalie: “ik viel 10 kg af en raakte 11 cm buikomvang kwijt”

Lees de blog