“Binnen 12 weken verloor ik mijn zwangerschapskilo’s (18 kg) dankzij de Vet Verlies Challenge-methode”

Blog: “Binnen 12 weken verloor ik mijn zwangerschapskilo’s (18 kg) dankzij de Vet Verlies Challenge-methode”

“Binnen 12 weken na de bevalling was ik al mijn zwangerschapskilo’s (ruim 18 kg) kwijt. Hiervoor heb ik eigenlijk niet veel moeite hoeven doen, behalve de methodes en tips van de Vet Verlies Challenge toe te passen,” vertelt Lotte. Lotte is mijn (Dylan) vrouw en als je lid bent van FitmetDylan is het je misschien niet ontgaan, maar eind oktober zijn wij ouders geworden van onze zoon Nolan. Het was een heftige bevalling. Lotte was 42 weken zwanger en ruim 18 kg aangekomen. Vooral op het eind hield ze veel vocht vast. Ondanks dat ik natuurlijk veel met sporten en gezond leven bezig ben, bemoei ik mij niet al te veel met wat Lotte eet of doet qua beweging. Desondanks krijgt Lotte natuurlijk wel veel mee. Zo past zij al jaren de tips en tricks van Vet Verlies Challenge toe om zo op gewicht te blijven en nu na haar zwangerschap de zwangerschapskilo’s kwijt te raken. Dankzij deze methode was zij dan ook binnen 12 weken weer op haar oude gewicht.

Van 42 weken zwanger naar 12 weken postpartum

Zwangerschapskilo's eraf binnen 12 weken - transformatie Lotte - Vet Verlies Challenge 2021

Van links naar rechts: 42 weken zwanger - 4 weken postpartum - 12 weken postpartum.

“Om al mijn zwangerschapskilo’s kwijt te raken, heb ik niet hoeven te sporten, maar heb ik een aantal dingen uit de Vet Verlies Challenge toegepast. Ik heb lang niet alles van deze methode gedaan, enkel wat voor mij haalbaar was.”

“Ik heb niets gelaten en gewoon genoten”

“Na de bevalling wilde ik graag snel de zwangerschapskilo’s verliezen, maar hiervoor niet te veel moeten doen. Het leven was al druk genoeg met een pasgeboren baby. Daarom heb ik ook niet alles van de Vet Verlies Challenge toegepast, enkel wat paste binnen mijn leven en wat Nolan toeliet. Maar ook al paste ik niet alles toe, alsnog boekte ik succes en verloor ik structureel elke week zwangerschapskilo’s. Totdat ik na 12 weken weer op mijn oude gewicht was.” En was Lotte dan heel streng voor zichzelf tijdens het afvallen? Hierop kan ikzelf (Dylan) ook antwoord geven, want dat is niet het geval. Toen Nolan net was geboren kozen we vaak voor makkelijk en snel eten. Een pasgeboren baby is pittig en zet je leven op zijn kop. Tijd voor jezelf is schaars, waardoor er niet altijd tijd was om uitgebreid te koken. Daarnaast is Lotte dol op koekjes en zoetigheid wat ze ook gewoon heeft gegeten. “Ik had ook zeker zin in lekkere dingen. Chocolade pepernoten zijn bijvoorbeeld mijn guilty pleasure. En Nolan is vrij dicht bij Sinterklaas geboren,” vertelt Lotte lachend. “Daarnaast heb je natuurlijk ook lekkers in huis voor de kraamvisite. We hebben in het begin aardig wat cake, slagroom en muisjes geserveerd en zelf ook gegeten. Dit is zeker niet goed voor de lijn, maar heb ik ook gewoon gegeten. Ik heb in die eerste 12 weken na mijn zwangerschap niets gelaten en gewoon genoten.”

Makkelijk en snel afvallen met gezonde voeding - Vet Verlies Challenge FitmetDylan - zwangerschapskilo's eraf
“Om al mijn zwangerschapskilo’s kwijt te raken, heb ik niet hoeven te sporten, maar heb ik een aantal dingen uit de Vet Verlies Challenge toegepast. Ik heb lang niet alles van deze methode gedaan, enkel wat voor mij haalbaar was.”

“Ik paste mijn normale kleding weer”

“Ik dacht als Nolan straks wat ouder is en het leven weer wat ‘normaler’ is, ga ik wel aan de slag met de laatste zwangerschapskilo’s. Maar dit is nu niet meer nodig. Dankzij de Vet Verlies Challenge verloor ik al mijn zwangerschapskilo’s heel natuurlijk binnen 12 weken. Hiervoor heb ik slechts enkele tactieken en tips van de Vet Verlies Challenge-methode toegepast waardoor ik mijn zwangerschapskilo’s verloor, ik mij snel weer fit voelde en lekkerder in mijn vel zat. Daarbij paste ik vrij snel mijn normale kleding weer!”

Een manier van leven

“Wel hielp het natuurlijk mee dat ik voor mijn zwangerschap al bekend was met de Vet Verlies Challenge. De Vet Verlies Challenge is dan ook geen dieet om ‘even’ snel af te vallen. Het is een manier van leven. Een manier hoe je met voeding om moet gaan, zodat je lekker in je vel zit en kan genieten van het leven. Maar dan wel op een verantwoorde en gezonde manier.” Lotte en ik wonen al ruim 6 jaar samen. Toen ik Lotte net leerde kennen, was ik al bezig met de eerste beginselen om de Vet Verlies Challenge op te zetten. Uiteraard paste ik alles eerst toe op mezelf om het zo uit te testen en of het ‘makkelijk’ vol te houden was. Lotte deed hier dan ook vaak aan mee. “Ik ben altijd wel goed op gewicht geweest, maar toen ik net met Dylan ging samenwonen, ging ik toch anders eten. Ik ging andere producten kiezen en bewuster eten. Door deze kleine aanpassingen verloor ik heel makkelijk 5 kg en eet ik veel meer dan vroeger. Vroeger had ik vaak overdag veel trek, nu eet ik wat mijn lichaam nodig heeft en voel ik me overdag veel energieker.”

Lotte buiten met de hondjes - zwangerschapskilo's eraf binnen 12 weken - Vet Verlies Challenge

“Niet hoeven te sporten”

“Om al mijn zwangerschapskilo’s kwijt te raken, heb ik niet hoeven te sporten. Dit was heel fijn, want hier had ik ook geen tijd voor. Maar nu Nolan weer wat ouder is en we meer structuur hebben overdag heb ik het sporten weer opgepakt om zo mijn lichaam sterker te maken. Want een zwangerschap en bevalling is toch niet niets voor je lichaam.”

Val ook af volgens de Vet Verlies Challenge-methode

Vet Verliezen hoeft niet afzien te zijn. Zoals Lotte zei kan je al met enkele tips en tactieken van de Vet Verlies Challenge succesvol vet verliezen. Je kunt hieruit de dingen pakken die passen binnen jouw leven. Zelfs met een pasgeboren baby is het haalbaar. Je kunt zoals Lotte aardig wat zwangerschapskilo’s verliezen, zonder dat je hiervoor al teveel moeite hoeft te doen. Uiteraard maakt het hiervoor niet uit of je net of al wat langer geleden bent bevallen. Je bent nooit te laat om de Vet Verlies Challenge-methode te leren.

Binnenkort starten we weer met een nieuwe Vet Verlies Challenge, waarin jij samen met een groep gelijkgestemden de uitdaging aangaat om zoveel mogelijk vet te verliezen binnen 8 weken. Wil jij weten hoe dit programma er uit ziet? Meld je dan ook voor de online presentatie op zondagavond 6 februari om 19.30 uur.

Tijdens deze online presentatie vertel ik jou:

  • Hoe je net als Lotte en vele andere deelnemers door deze Challenge vele kilo’s vet kan verliezen.
  • Waarom dit programma anders is dan elk ander dieet dat je ooit eerder hebt geprobeerd én waarom dit überhaupt geen dieet is.
  • Hoe je alsnog een wijntje, hamburger, taart en chips kan eten en vet kan verliezen.
  • Handige tools en tips die makkelijk toepasbaar zijn in jouw leven waarmee je groots resultaat behaalt. Ze zijn zelfs toepasbaar met een druk leven of een pasgeboren baby. 😉
Dylan Nauta - Trainer, coach en eigenaar FitmetDylan

SCHRIJVER VAN DEZE BLOG

Mijn naam is Dylan en ik help dagelijks mensen met succesvol afvallen en lekker sporten. Doordat ons leven zich steeds meer binnen en zittend afspeelt is sporten en gezond eten des te belangrijker. Dit hoeft helemaal niet moeilijk te zijn. Soms met kleine aanpassingen kun je al een groot verschil maken. Wil je meer informatie over hoe jij deze tips in jouw situatie kunt toepassen? Voel je vrij om contact met mij op te nemen.

Anderen bekeken ook

Blog: Marlies maakte van haar goede voornemens realiteit en raakte binnen 8 wkn 64cm vet kwijt

Marlies maakte van haar goede voornemens realiteit en raakte binnen 8 wkn 64cm vet kwijt

Lees de blog
Blog: Peter raakte 43 cm vet kwijt tijdens de Vet Verlies Challenge (8 wkn)

Peter raakte 43 cm vet kwijt tijdens de Vet Verlies Challenge (8 wkn)

Lees de blog
Blog: Erik: “binnen 8 weken viel ik 7,5 kg af en raakte ik 20cm vet kwijt”

Erik: “binnen 8 weken viel ik 7,5 kg af en raakte ik 20cm vet kwijt”

Lees de blog