Supbootcamp 2021

|| Het was een succes! Iedereen bedankt voor zijn/haar gezelligheid ||

We laten het vaste land voor wat het is en gaan het water op met een sportieve Supbootcamp!πŸ„β€β™‚οΈ Dit is niet 'normaal' suppen, maar suppen met een sportieve twist. We gaan namelijk bootcampen op het water. Hierbij richten we ons op balans, je core en beenspieren. Een full body workout die je niet wilt missen. Let wel: je wordt sowieso nat.🌊 Neem daarom een handdoek en droge kleding mee.

Bootcamp op het water

Deze Supbootcamp wordt mede mogelijk gemaakt door Outdoor Alkmaar en de eigenaar zal ook meegaan tijdens de les voor extra ondersteuning. Mocht je nog nooit op een supboard hebben gestaan, maakt dit dus niets uit. We beginnen met een korte introductie en je zal het snel leren. Iedereen kan de les meedoen op zijn of haar niveau.

See you there! πŸ‘Šβš‘

Belangrijke info

  • Wanneer: zondag 22 augustus
  • Tijd: 09.30 - 11.00 uur (ongeveer)
  • Waar: Hoornseweg 28, 1823 DH te Alkmaar (zie Google Maps link)
  • Kosten: € 15 (incl. supboard). Betaal voor aanvang les (geld in envelop met je naam erop)
  • Aanmelden: via de FitmetDylan app
  • Er is een plek waar je je spullen kunt neerleggen als we gaan suppen
  • Belangrijk: neem droge kleding en een handdoek mee. Je wordt nat.

Ben jij er bij? Meld je aan via het lesrooster in de app!πŸ‘Š

Suppen Alkmaar - FitmetDylan bootcamp Alkmaar, Heiloo en Schoorl - supbootcamp

Veelgestelde vragen

Ja, maar... alle leden van FitmetDylan krijgen voorrang op niet-leden. Dit betekent dat als er 48 uur voordat de les plaatsvindt nog wat plekken vrij zijn een niet-lid mee kan doen met de les. Let wel: de €15 is de prijs voor leden. Voor niet-leden is de prijs om mee te mogen doen met deze les €20 (€5 euro meer).

Ja, dat kan zeker. Alle oefeningen zijn op je eigen tempo uit te voeren. Als het even niet lukt of je komt even niet op je supboard, kun je de trainer altijd om hulp vragen. Ook gaat de eigenaar van de supboarden met ons mee ter ondersteuning. Hij kan jou ook helpen.

Ja, er is een plek waar je je kunt omkleden (voor en na de les).

Dit hangt van het weer en de tempratuur af. Trek sportieve kleding aan wat nat / vies mag worden. Wat betreft schoensel: we suppen op blote voeten (dus mannen even de nageltjes knippen! πŸ˜‰).

Ja, er is een plek waar je je spullen veilig (op eigen risico) kunt achterlaten als we gaan suppen.

Je zal 100% nat worden. Je gaat namelijk oefeningen doen waarbij je nat wordt. We springen op en af het supboard om de hartslag lekker hoog te krijgen en GELOOF ons, je gaat het zeker niet koud krijgen. Maak je borst β€œnat" voor een lekkere workout!

Waarschijnlijk kun je je eigen supboard dan gewoon gebruiken. Je kan dan meedoen voor een gereduceerd tarief. Overleg dit eerst even met Dylan. Je kunt hem een berichtje sturen via WhatsApp of een mail sturen naar info@fitmetdylan.nl.

Je kunt maximaal 7 dagen voor de les kosteloos afzeggen. Probeer dit uiteraard wel te vermijden. Wanneer je korter dan 7 dagen voor de les afzegt, betekent dat je je lesgeld kwijt bent. Je kunt wel je deelname aan iemand anders doorgeven. Het beste kun je hiervoor even contact opnemen met Dylan. Dan kunnen jullie samen kijken of iemand jouw plekje in de les wilt overnemen (eerst leden en daarna niet-leden).

Let wel: als niemand anders jouw plekje in de les kan overnemen, worden er alsnog kosten berekend.