Buitensport Alkmaar

Heerlijk buiten sporten op de mooiste locaties in Alkmaar e.o. Kickboksen, Bootcamp, 30 minuten trainingen, hardlopen, circuittraining met sportattributen of je buik, billen en benen trainen met BBB Bootcamp. Bij ons vind je een uitgebreid sportaanbod met dagelijks één of meerdere buitensport groepslessen in Alkmaar, Geestmerambacht, Heiloo en Schoorl. De ene keer in het park, dan in het bos en dan in gewoon door een woonwijk. Geen enkele les is hetzelfde en altijd buiten.

Ook buitensport in Alkmaar e.o. uitproberen?

Buitensport Alkmaar, heiloo, geestmerambacht en schoorl - FitmetDylan
Buitensport Alkmaar - sportschool alkmaar - FitmetDylan - gratis proefles
Buitensport Alkmaar, Heiloo, Geestmerambacht FitmetDylan - gratis proefles

FitmetDylan = de grootste buiten sportschool van Alkmaar e.o.

100% BUITEN

Geen muffe sportschool, maar buiten in het bos en/of park.

DAGELIJKS LES

We hebben meerdere lestypen met dagelijks 1 of meerdere lessen.

VOOR IEDER NIVEAU

Onze deskundige trainers bedenken voor jou een heerlijke workout.

FitmetDylan Bootcampspecial autobanden
Bootcamples in Alkmaar FitmetDylan
Bootcamp Alkmaar Heiloo FitmetDylan

Wat anderen zeggen over buitensporten bij FitmetDylan

Mandy over FitmetDylan

GEWELDIG! Dylan heeft ervoor gezorgd dat ik mij weer fit voel en vertrouwen heb gekregen in het sporten. Een goede stok achter de deur en dat in combinatie met fijne en gezellige trainingen. Twijfel niet, maar meld je aan bij Dylan, want spijt zal je hier niet van krijgen.

- Mandy

Carlo over FitmetDylan

Iedere week kijk ik weer opnieuw uit naar de donderdagavond Power Bootcamp! Sinds ik bij Dylan sport ben ik 13 kilo afgevallen en in spiermassa toegenomen. Mijn blouses koop ik nu twee maten kleiner en mijn broeken zelfs drie.

- Carlo

Alissa over FitmetDylan

Lange tijd op zoek geweest naar een leuke passende sport en deze heb ik nu gevonden, waarbij ik word uitgedaagd! Voor de proefles een professioneel intakegesprek gehad, waarbij in wordt gegaan op je doelen, blessures, sportbehoeften en wordt meegedacht over een passende gratis proefles. De diversiteit en intensiteit sluiten goed bij mij aan evenals de begeleiding.

- Alissa

`

Fitter, energieker en krachtiger worden

Dagelijks bieden we één of meerdere groepslessen aan die allemaal buiten zijn. Doordat de oefeningen tijdens de lessen op tijd gaan op verschillende intensiteiten niveaus zijn uit te voeren, kan iedereen meedoen. Of je nu beginnend of gevorderd bent - voor iedereen is de les even pittig.

Daarnaast heb je bij ons ook de keuze uit een aantal verschillende lestypen: van een uurtje knallen met een kickboksles tot een hevige H.I.I.T Bootcamp waarbij je binnen 30 minuten je hele lichaam traint. Afhankelijk van wat jouw sportdoel is en/of je leuk vindt, is er een les die bij je past.

FitmetDylan buitensport Alkmaar helpt jou met onder andere fitter, energieker en krachtiger worden, meer spieropbouw, meer conditie en maximaal vet verbranden. Je zal merken na verloop van tijd dat je je fitter voelt en je oefeningen beter uitvoert en het zelfs zwaarder kunt maken voor jezelf.

Gratis en geheel vrijblijvend

Lestypen

Buitensport Alkmaar- FitmetDylan - sportschool Alkmaar - Bootcamp Alkmaar

Regular Bootcamp

Een fullbody workout waarbij je aan de slag gaat met je eigen lichaamsgewicht en elementen uit de natuur. Via interval, kracht, balans, conditie en nog veel meer komen alle spiergroepen aan bod.

Buitensport Alkmaar - FitmetDylan - sportschool Alkmaar - Power Bootcamp Alkmaar, Heiloo en Schoorl

Power Bootcamp

Een effectieve circuittraining met attributen, waarbij je alle spiergroepen traint. Van kettlebells tot elastieken en van bankjes tot autobanden: van alles komt voorbij in deze les.

Buitensport Alkmaar, Heiloo en Schoorl - Grootste buiten sportschool Alkmaar - FitmetDylan - H.I.I.T. Bootcamp

H.I.I.T Bootcamp

Fit binnen 30 minuten. Tijdens deze les wisselen oefeningen zich in hoog tempo af, waardoor je pieken en dalen krijgt in je hartslag. Even effectief als 60 minuten sporten.

Buitensport Alkmaar - Kickboksen Alkmaar - Boksen Alkmaar - FitmetDylan

Kickboks Bootcamp

Tijdens deze les train je niet alleen kracht, maar ook conditie en explosiviteit van al je spieren in je lichaam. Het is één van de meest effectieve trainingen om vet te verbranden en fitter te worden.

Buitensport Alkmaar - Buitensport Heiloo - BBB training - FitmetDylan

BBB Bootcamp

Binnen 45 minuten daagt de trainer je uit met afwisselende oefeningen om maximaal te geven en je Buik, Billen en Benen aan het werk te zetten. Goede les om je lichaam te shapen en om je houdingsspieren sterker te maken.

Personal Training Alkmaar - Personal Trainer Alkmaar - FitmetDylan - Buitensport Alkmaar, Heiloo en Schoorl

Personal Training

Via een specifiek 8-weeks programma werk je samen met een trainer richting jouw doel. Effectief en doelgericht trainen met snel resultaat.

Gratis en geheel vrijblijvend

`
Buitensport Alkmaar - Bootcamp Alkmaar, Geestmerambacht, Heiloo en Schoorl - FitmetDylan

Altijd een les dichtbij huis - onze leslocaties

Alkmaar heeft heel veel te bieden qua buitensport. Het heeft een gezellig centrum, mooie wijken, parken, een recreatiegebied en zelfs bossen in de buurt. De groepslessen worden daarom ook afgewisseld tussen al deze locaties. Elke les trekken we een andere kant op, zodat het nooit hetzelfde is en je kunt genieten van een andere omgeving tijdens het sporten.

Zo bieden wij lessen aan op de locaties:

  • Park Oosterhout
  • Park de Hout
  • Geestmerambacht

Naast Alkmaar geven we ook les in Heiloo en Schoorl. Een klein stukje van Alkmaar vandaan en zeker de moeite waard.

  • Heiloo: Heilooër bos / Theater de Beun
  • Schoorlse duinen (een iets pittigere locatie, maar zeker het proberen waard)
Buitensport Alkmaar - sportschool Alkmaar - Bootcamp Alkmaar, Geestmerambacht, Heiloo en Schoorl - FitmetDylan

Waarom kiezen voor buitensport Alkmaar?

Ons leven speelt grotendeels binnen af. We werken binnen, leven binnen en onze vrije tijd besteden we ook veel binnen 4 muren en een dak. Juist daarom is lekker buiten sporten heel fijn en ook goed voor je gezondheid. Want lekker buiten zijn, biedt je vele voordelen:

  • Onderzoek wijst uit dat mensen die buiten sporten gemotiveerder blijven en daardoor het sporten langer volhouden. Door de variatie qua omgeving krijg je motivatie een boost, waardoor je harder je best doet.
  • Door buiten te sporten heb je de beste luchtventilatie die er is.
  • Oneindig variatie qua omgeving en oefeningen. Geen enkele les is hetzelfde. Daarbij hebben wij ook verschillende lestypen waaruit je kunt kiezen.
  • Extra zonlicht wat goed is voor de aanmaak van vitamine D.
  • Buiten sporten is goed voor je humeur. Mensen die buiten sporten zijn vaker positiever, aldus divers onderzoek. Dit kan natuurlijk ook liggen aan de gezelligheid tijdens de groepslessen. 😉
Erik over FitmetDylan - buitensport Alkmaar

Goede en afwisselende lessen van een zeer ervaren trainer. Het maakt niet uit of je al wat meer ervaring hebt of beginner bent, voor iedereen is het uitdagend. Juist de afwisseling in verschillende lessen maakt het sporten bij Dylan erg leuk.

- Erik

Christa over FitmetDylan

Het ruime aanbod aan lessen is zeer fijn. Ik volg per week 3 verschillende lessen, waardoor ik mij mij op verschillende spiergroepen kan focussen. Het is heerlijk sporten buiten (zelfs in de regen😉), het geeft je energie en je voelt je er weer fit door!

- Christa

Ho-Yin over FitmetDylan

In de afgelopen 3 jaar dat ik bij je sport heb ik heel wat leuke lessen en evenementen mogen meemaken én ben ik in de beste shape van mijn leven. Ik wil je graag bedanken en ik hoop nog heel lang bij je te kunnen blijven sporten!

- Ho-Yin

`

Ervaar buitensport Alkmaar GRATIS

Buitensport in Alkmaar moet je zelf ervaren. Daarom bieden wij een GRATIS en vrijblijvende proefles aan, zodat je het rustig kunt uitproberen en later kunt beslissen of het bij je past.