Bedrijfsbootcamp in Alkmaar e.o.

Wekelijks een sportieve workout of een sportief bedrijfsuitje in Alkmaar, Heiloo, Schoorl en omgeving. De perfecte gelegenheid om je collega’s op een unieke en met een ontspannen sfeer op een andere manier te leren kennen. Speciaal voor jullie bedrijf, team en wensen maken we een workout op maat. Veel is mogelijk, zoals een bootcamples, training voor een sportief evenement, supbootcamp of kickboksles. Samen gaan we een uurtje lekker sportief knallen.

Teambuilding

Via afwisselende oefeningen wordt de teamspirit aangewakkerd. Met behulp van groeps- of duo-oefeningen wordt er een beroep gedaan op de teambuilding. Zo leer je je collega’s op een andere manier kennen.

Gezelligheid!

Afwisseling, gezellig kletsen en heerlijk bewegen is mijn belangrijkste doel met de training. De training is geslaagd als iedereen lekker heeft kunnen sporten en er onderling gelachen wordt.

Een training op maat

Kickboksen, sporten met attributen, supbootcamp, regular bootcamp, hardlopen of wat jullie maar willen. Speciaal voor jullie team en wensen wordt er een eenmalige training of langer programma op maat gemaakt.

Een kijkje tussen de mogelijkheden

Oneindig veel variatie

Sporten is gezond. Het verbetert de saamhorigheid, teambuilding en geeft ontspanning. Investeren in vitale werknemers is goed voor de productiviteit, werksfeer en het tegengaan van de ziekteverzuim.

Een goede workout buiten kan de perfecte afsluiting of start van een werkweek zijn. Daarbij heb je doordat de training buiten wordt gegeven een enorme variëteit aan locaties: het bos, park, strand of voor het bedrijfspand. Met onze bedrijfsbootcamp in Alkmaar kan het allemaal. Speciaal voor jullie bedrijf, team en wensen maak ik een training op maat. Variërend van een eenmalige training tot een programma voor langere tijd.

Bedrijfsbootcamp Heiloo, Alkmaar, Schoorl - FitmetDylan - sportief personeelsuitje
Bedrijfsuitje Alkmaar - FitmetDylan personeelsuitje Alkmaar e.o.

Waarom bedrijfsbootcamp in Alkmaar e.o.?

 • Een werkdag positief afsluiten of starten.
 • Een trainingsmoment dat voor jullie uitkomt.
 • Fittere en daardoor productievere medewerkers.
 • Draagt bij aan een goede sfeer op de werkvloer.
 • Leer collega’s op een andere manier kennen.
 • Vitale werknemers verzuimen minder.
 • Goed voor de productiviteit en ontspanning.
 • Geschikt voor ieder niveau.
 • Verbetert de onderlinge samenwerking.
bedrijfsbootcamp Alkmaar - personeelsuitje alkmaar - FitmetDylan

Aangenaam, mijn naam is Dylan

Ik ben Dylan, ondernemer, vader en met een passie voor sport. Bewegen is niet voor iedereen heel vanzelfsprekend. Wanneer je je een kantoorbaan hebt, is veel zitten onontkomelijk. Juist daarom is lekker bewegen extra belangrijk. Een goede conditie en een sterk lichaam maken de kans op RSI-klachten kleiner. Wanneer je je spieren traint, ga je automatisch ook beter achter je bureau zitten. Daarbij is even buiten sporten heel goed voor de onderlinge sfeer tussen collega's, productiviteit, stressmanagement en je voelt je er vrolijker door.

Momenteel geef ik al ruim 10 jaar groepstrainingen. Mijn doel is om het zo gezellig en leuk mogelijk te maken tijdens de les. Onder het sporten moet ook gekletst én gelachen worden. Als iedereen lekker mee kan komen en het leuk heeft, is de training geslaagd.

Weten wat ik voor jou (jullie kantoor) kan betekenen? Laten we dan eens kennismaken.

Wat zeggen anderen over FitmetDylan?

Onlangs zijn wij onze 2e dag van onze team2daagse begonnen met een bootcamp op het strand van egmond, onder leiding van Dylan. Wat een geweldige start van de dag was dat. Dylan is een fijne,enthousiaste begeleider die iedereen weet te triggeren op z'n eigen niveau. Het niveau binnen de groep verschillende nogal,daar wist Dylan goed op in te spelen. Doordat we ook veel oefeningen in groepjes moesten doen en dit steeds rouleren, droeg de bootcamp ook zeker bij aan een positief groepsgevoel; zo hebben we elkaar weer op een andere manier leren kennen. Ik zou deze bootcamp zeker aanraden, volgend jaar kun je weer op ons rekenen Dylan!

- Michaela Schulte, Opleidingsmanager Welzijn & Dienstverlening.

Bedrijfsbootcamp Alkmaar FitmetDylan - MBO college Hilversum

Gemiddeld krijgt FitmetDylan een 5.0 beoordeling op basis van 100+ Google-reviews.

Een sportief personeelsuitje in Alkmaar e.o.

 • Heel veel mogelijkheden
 • Een training op maat
 • Een tijd die jullie uitkomt
 • Locatie: het strand, bos, park of voor het bedrijf
 • Deskundige begeleiding
 • Ook ideaal als eenmalig sportief bedrijfsuitje / personeelsuitje in Alkmaar e.o.

Laten we kennismaken 👇