Bootcamp Geestmerambacht

Sport op één van de mooiste recreatiegebieden van Alkmaar: Geestmerambacht. Wekelijks geven wij daar een uitdagende bootcamples. Hier wisselen we kracht met hardlopen, conditie en balansoefeningen af. Een complete workout waar je je hele lichaam traint. Doe nu een keer mee met een GRATIS proefles.

GRATIS proefles

Buiten sporten in de natuur is super fijn. Wij zijn van mening dat iedereen Bootcamp een keer GRATIS moet kunnen ervaren. Daarom is een proefles bij ons altijd gratis en vrijblijvend.

15+ lessen Alkmaar e.o.

Wekelijks worden er meer dan 15 verschillende soorten lessen gegeven. Van Kickboks Bootcamp tot sporten met attributen (Power Bootcamp).

Deskundige trainers

Ons doel? Jou lekker laten sporten, zonder blessures. Hiervoor trekken wij alles uit de kast. Oneindige variatie in oefeningen en omgevingen. Geen enkele les is hierdoor hetzelfde!

Oneindige variatie tijdens bootcamp Geestmerambacht

Buiten sporten kan natuurlijk overal, maar bootcamp bij Geestmerambacht is wel extra tof! Geestmerambacht staat namelijk bekend om zijn mooie natuur en de grote recreatieplas in het midden. De perfecte plek om heerlijk te sporten en voldoende frisse lucht op te snuiven. Daarbij biedt de omgeving ook vele mogelijkheden. Er staan bomen, bankjes en er zijn talloze grote grasvelden. Hierdoor is er oneindige variatie mogelijk in oefeningen en omgevingen om te sporten en is geen enkele les is hetzelfde.

Doe daarom vooral een keer GRATIS mee met een bootcamples bij het Geestmerambacht.

Bootcamp Geestmerambacht FitmetDylan - Bootcamp Alkmaar, Heiloo en Schoorl
Bootcamp Geestmerambacht FitmetDylan - Bootcamp Alkmaar, Heiloo en Schoorl

Even in het kort: waarom zou je mee willen doen met bootcamp Geestmerambacht?

 • Heerlijk buiten sporten in plaats van een (muffe) sportschool.
 • Een leuke en veelzijdige fullbody workout. Train je conditie, balans en core.
 • Maximale vetverbranding.
 • Krijg les van een deskundige trainer.
 • Sporten in groepsverband met een gezellige groep.
 • Geschikt voor elk niveau (beginnend en gevorderd).

Wat doe je tijdens een bootcamples?

Voor wie nieuw is met het concept bootcamp: bootcamp is een individuele buitensport in groepsverband. Hierbij wordt soms gebruik gemaakt van duo-oefeningen, spelvormen en solo oefeningen. Het doel van een bootcamptraining is een uitdagende workout waarbij jij je hele lichaam traint; conditie, balans en core. Het mooie van buiten sporten is dat je elementen gebruikt uit de natuur. Zo worden bankjes, bomen, hekken, grote grasvelden en speeltoestellen gebruikt voor uiteenlopende oefeningen. Geen enkele les is hierdoor hetzelfde. Een deskundige trainer stelt voor jou wekelijks een leuke les samen, waardoor jij heerlijk buiten kunt sporten!

Daarnaast is Bootcamp Geestmerambacht geschikt voor elk niveau. Alle oefeningen gaan op tijd, waardoor jij zelf jouw eigen tempo bepaalt. Het maakt niet uit of je ervaren of beginnend bent met bootcamp.

Bootcamp Geestmerambacht FitmetDylan
Bootcamp Geestmerambacht FitmetDylan
Bootcamp Geestmerambacht FitmetDylan

Meerdere leslocaties en lestypen in Alkmaar e.o.

Naast bootcamp in Geestmerambacht geven wij ook op andere locaties en met verschillende lestypen les. Alle locaties zijn in de omgeving van Alkmaar. Hierbij wisselen we af tussen parken, bossen, natuurgebieden en duinen. Ideaal om wekelijks mee te variëren.

 • Heilooër bos / Theater de Beun
 • Schoorlse duinen (echt een aanrader als je voor een mooi natuurgebied gaat)
 • Alkmaar Park Oosterhout
 • Alkmaar Park de Hout
 • Recreatiegebied Geestmerambacht
Bootcamp Alkmaar - Bootcamp Geestmerambacht - Gratis Proefles

Fijne lessen, goede afwisseling van oefeningen en ook in grote groepen persoonlijke aandacht en oog voor de uitvoering. Je kunt elke week zelf je lessen inplannen, waardoor je flexibel bent. Trainer Dylan is altijd goed gehumeurd en zeer professioneel. Zelfs als je een tijdje niet geweest bent, neemt hij persoonlijk contact op (echt een stok achter de deur!). Ook in deze tijden weet hij overal een mouw aan te passen en kunnen we gewoon blijven sporten.

- Lynn Buiter

Heerlijk in de buitenlucht sporten. Dylan geeft goede feedback waardoor je de oefeningen nog beter uitvoert. Ook met de vet verlies challenges krijg he goede begeleiding waardoor je meer inzicht krijgt in je eetpatroon en het gemakkelijk te veranderen is.

- Marjolein Bruijns

Ik sport nu 2 maanden en heb er geen spijt van. De lessen zijn intensief, maar er wordt ook rekening gehouden met beginners zoals ik. Tel daarbij op dat er ongedwongen sfeer hangt en ieder op zijn niveau bezig is. Ook de gezelligheid onderling waar er af en toe tijd is voor een grap of grol voel ik mij als beginner prima op zijn plaats.

- Robert

Ervaar Bootcamp Geestmerambacht zelf

✅Sporten op de mooiste buitenlocaties
✅Sterker, strakker en max vet verbranden
✅Dagelijks les (16+ lessen p.w.)
✅Voldoende variatie door verschillende lestypen
✅Heerlijk buitensporten
✅Alkmaar, Heiloo, Geestmerambacht & Schoorl

Geheel vrijblijvend