Personal Training in Alkmaar: ervaar het gratis!

Onder begeleiding van een gekwalificeerde personal trainer ga je doelgericht en op een veilige manier aan de slag om fitter, energieker en sterker te worden. Jij bezit de eigenschappen die je nodig hebt om je doelen te bereiken. Wij zijn er voor je om je hiermee te helpen.

Lees hieronder alles over onze Personal Training (spoiler: één week gratis uitproberen!)

Ja, ik wil een GRATIS PT »

200+
tevreden sporters

500+
heerlijke trainingen

100%
veilig en zonder risico

100%
GRATIS proberen

Wat is Personal Training?

Tijdens een training ga je met mij aan de slag voor maximaal resultaat in zo min mogelijk tijd. Ik gebruik een andere aanpak dan wat je ooit eerder hebt gedaan.

We beginnen de training met een warming up, dan volgt een uitdagende workout en we sluiten af met een cooling down. De training kan 1 op 1 maar ook 1 op 2 gegeven worden.

Starten zonder risico

Start met Personal Training bij FitmetDylan en wordt elke training fitter en sterker. Ben je na 4 weken niet tevreden? dan kan je jouw PT pakket kosteloos stopzetten. Ik beëindig dan zonder een opzegtermijn, per direct jouw lidmaatschap, 100% veilig en zonder risico.

Wij zijn er om je echt te helpen en daarom start je de eerste week gratis. Ervaar het eerst en beslis later. Tijdens deze eerste week gaan we met de volgende zaken aan de slag: intake, doelen formuleren, kracht en conditietest en een eerste Personal Training.

Zonder risico - direct starten

Mensen die voor jou al fantastische resultaten behaalden

Wat een verschil! 9 weken lang personal training gevolgd, van niet één keer kunnen optrekken naar 3 setjes van 5 keer optrekken. Ik kan niet anders zeggen dan: top trainer met top resultaten.

Lichamelijk was ik niet in staat om mee te doen met groepslessen. Dankzij Personal Training heb ik geleerd hoe ik met kleine aanpassingen toch mee kan doen met groepslessen. Hier ben ik super blij mee!

Ik voel me sterker en fitter door de Personal Training. Ook heb ik veel minder last van mijn onderrug tijdens het hardlopen en fietsen.

Starten zonder risico

Tijdens het PT traject ga je elke week onder mijn begeleiding sporten. Ik maak aan de hand van jouw doelen en wensen een heel specifiek en doelgerichte plan van aanpak waarbij de focus ligt op maximaal resultaat én plezier.

Stap voor stap gaan we jou sterker, fitter en flexibeler maken zodat jij pijnvrij bent en blijft, je energieker en lekkerder in je vel gaat zitten en in je beste shape ooit gaat komen. Daarnaast zal je in slechts 4 weken al merken dat je sportprestaties met 40% zullen zijn toegenomen.

Trainingen van 30 tot 60 minuten
Privé Personal Training ruimte
Bodyanalyse metingen
Inclusief voedingsbegeleiding
Vaarwel overtollige kilo’s vet
Je lichaam shapen, strakke buik en sterker worden
Dylan - Personal Training Alkmaar Heiloo en Schoorl

Ontmoet jouw Personal Trainer: Dylan

Mijn naam is Dylan en ik help jou graag met het behalen van jouw doelen via Personal Training. Ik ben gecertificeerd Personal Trainer en heb mij gespecialiseerd in afvallen (vetverlies), mobiliteit en medisch fitness.

Over de jaren heen heb ik veel mensen geholpen bij uiteenlopende doelen. Van pijnvrij sporten en daarmee het plezier terugkrijgen in bewegen tot het krijgen van meer spierdefinitie. Afhankelijk van je doel maak ik voor jou een plan op maat, waarna we samen aan de slag gaan om het beste uit jezelf te halen.

Personal Training is voor iedereen geschikt ongeacht het doel dat je wilt bereiken. Je zal al snel merken dat je met Personal Training meer en sneller resultaat behaalt. Daarbij is het dé perfecte stok achter de deur om te gaan sporten.

Ferry Bos over Personal Training

Ik ben gestart met Personal Training bij Dylan, omdat ik fitter en sterker wilde worden en meer body wilde krijgen. Ook voelde ik mij vaak zwakjes. Door de trainingen merk ik veel verschil. Ik merk het al met simpele dingen, als ik bijvoorbeeld de trap op loop. Eerst hing ik dan echt in de trapleuning en nu kost het mij geen enkele moeite meer. Of als ik zware dingen moet tillen in huis, dit gaat mij vele malen makkelijker af. Ook merk ik de voordelen van Personal Training in mijn andere sport tennis. Wekelijks tennis ik en ik merk dat ik harder kan slaan en meer energie heb.

Wat ik erg fijn vind aan de Personal Training is dat we (ik en Dylan) samen het maximale uit een training hebben opgezocht. Hierbij zijn we nooit over mijn grenzen gegaan. Het voelde heel veilig en gecontroleerd, waarbij Dylan mij motiveerde om net dat stapje extra te zetten. Dylan is als trainer erg deskundig en een leuk mens. Tijdens het trainen is het dan ook erg gezellig.

- Ferry Bos

Personal Training Alkmaar - FitmetDylan Personal Trainer Alkmaar, Heiloo en Schoorl

100% resultaat-garantie

Ik ben ervan overtuigt dat als jij de stap zet om samen met mij aan de slag te gaan je geweldige resultaten gaat behalen en hier geen spijt van gaat krijgen maar stel dat je om wat voor reden dan ook na 4 weken niet tevreden bent dan kan je eenvoudig en kosteloos opzeggen.

Zonder risico - direct starten

Vergelijk ons met anderen

Personal Training bij ons bevat meer dan alleen sporten. Het bevat voedingsadvies, metingen, mentale- en lifstyle-coaching, techniek-coaching, de mogelijkheid om deel te nemen aan onze buiten sportlessen (16+ lessen per week). Wij bieden jou een plan op maat om jouw doel te behalen. Wanneer je dit allemaal los zou moeten kopen, ben je onderaan de streep veel meer kwijt. En moet je nog maar hopen dat het allemaal op elkaar aansluit en je hiermee je doel bereikt.

Personal trainer

€70 + per uur

Diëtist

€200 per maand

Groepslessen abonnement onbeperkt sporten

€60 per maand

Techniek coaching

€75 + per sessie

Mental en lifestyle coaching

€ 200 + per sessie

Totale waarde: €605

Prijs bij FitmetDylan: vanaf €40 per training