Personal Training

Wil jij echt een keer GOED resultaat behalen? Fitter worden? Afvallen? Of merk je dat je door een blessure wordt tegengehouden en niet op de manier kunt sporten die je graag zou willen? Dan is Personal Training de oplossing voor jou. Hierbij gaan we samen aan de slag met een training op maat. Allereerst stellen we vast wat jouw doelen zijn en hoe snel je die wilt bereiken. Daarna kom ik met een doelgericht plan en gaan we hier buiten of binnen mee aan de slag.

Ja, ik wil meer info »

Behaal je
doel

Fitter, afvallen, strakker of meer spieropbouw. Ongeacht jouw doel met Personal Training gaan we één-op-één doelgericht aan de slag om het gewilde resultaat zo snel mogelijk te behalen.

Stok achter de deur

Elke week maken we een afspraak om te sporten op een tijdstip dat jou uitkomt. Die stok achter de deur geeft jou de motivatie om jouw doel snel te behalen en van sporten een prioriteit te maken.

één-op-één begeleiding

Sport gecontroleerd en onder begeleiding van een ervaren Personal Trainer. Tijdens de training kijkt er iemand met je mee, waardoor je veilig en gecontroleerd kunt sporten en het maximale eruit kunt halen.

Mensen die jou voorgingen…

Wat een verschil! 9 weken lang personal training gevolgd, van niet één keer kunnen optrekken naar 3 setjes van 5 keer optrekken. Ik kan niet anders zeggen dan: top trainer met top resultaten.

Lichamelijk was ik niet in staat om mee te doen met groepslessen. Dankzij Personal Training heb ik geleerd hoe ik met kleine aanpassingen toch mee kan doen met groepslessen. Hier ben ik super blij mee!

Ik voel me sterker en fitter door de Personal Training. Ook heb ik veel minder last van mijn onderrug tijdens het hardlopen en fietsen.

Personal training is perfect voor jou als je…

  • snel resultaat wilt.
  • als doel hebt om af te vallen, fitter te worden of meer spieropbouw of spierlijnen te krijgen.
  • effectief en doelgericht wilt sporten.
  • een stok achter de deur kunt gebruiken.
  • extra hulp wilt bij sporten.
  • blessures hebt en niet weet hoe je veilig kunt (blijven) sporten.
  • een druk schema hebt en wilt sporten op een moment dat jou uitkomt.
Dylan - Personal Training Alkmaar Heiloo en Schoorl

Dylan: Personal Trainer

Mijn naam is Dylan en ik help jou graag met het behalen van jouw doelen via Personal Training. Ik ben gecertificeerd Personal Trainer en heb mij gespecialiseerd in afvallen (vetverlies), mobiliteit en medisch fitness.

Over de jaren heen heb ik veel mensen geholpen bij uiteenlopende doelen. Van pijnvrij sporten en daarmee het plezier terugkrijgen in bewegen tot het krijgen van meer spierdefinitie. Afhankelijk van je doel maak ik voor jou een plan op maat, waarna we samen aan de slag gaan om het beste uit jezelf te halen.

Personal Training is voor iedereen geschikt ongeacht het doel dat je wilt bereiken. Je zal al snel merken dat je met Personal Training meer en sneller resultaat behaalt. Daarbij is het dé perfecte stok achter de deur om te gaan sporten.

Ferry Bos over Personal Training

Ik ben gestart met Personal Training bij Dylan, omdat ik fitter en sterker wilde worden en meer body wilde krijgen. Ook voelde ik mij vaak zwakjes. Door de trainingen merk ik veel verschil. Ik merk het al met simpele dingen, als ik bijvoorbeeld de trap op loop. Eerst hing ik dan echt in de trapleuning en nu kost het mij geen enkele moeite meer. Of als ik zware dingen moet tillen in huis, dit gaat mij vele malen makkelijker af. Ook merk ik de voordelen van Personal Training in mijn andere sport tennis. Wekelijks tennis ik en ik merk dat ik harder kan slaan en meer energie heb.

Wat ik erg fijn vind aan de Personal Training is dat we (ik en Dylan) samen het maximale uit een training hebben opgezocht. Hierbij zijn we nooit over mijn grenzen gegaan. Het voelde heel veilig en gecontroleerd, waarbij Dylan mij motiveerde om net dat stapje extra te zetten. Dylan is als trainer erg deskundig en een leuk mens. Tijdens het trainen is het dan ook erg gezellig.

- Ferry Bos

Personal Training Alkmaar - FitmetDylan Personal Trainer Alkmaar, Heiloo en Schoorl

Benieuwd wat Personal Training voor jou kan betekenen?

Strakker, fitter, afvallen en spieropbouw

Deskundige begeleiding

Een stok achter de deur

Geschikt voor elk niveau

Velen gingen jou voor en behaalden verbluffende resultaten

Liever een groeples?
Bekijk ons lesrooster voor de verschillende mogelijkheden.