Presentatie: Vet Verlies Challenge

Binnenkort starten we met een nieuwe Vet Verlies Challenge. Tijdens deze Challenge ga je samen met een groep gelijkgestemden binnen 8 weken zoveel mogelijk vet verliezen. Tijdens deze Challenge leer je hoe je succesvol vet verliest, op gewicht blijft én hoe je in de toekomst bijstuurt als dit nodig is. Hierdoor is dit de laatste stap die moet zetten naar een leven lang gezond gewicht. Na deze 8-weekse Challenge kun je het helemaal zelf en voel je je zelfverzekert, trots en energiek door het behaalde resultaat.

Dit klinkt goed, maar nu natuurlijk de belangrijkste vraag: is deze Challenge ook geschikt voor jou? Past het in jouw leven? Daarom hebben wij een korte online presentatie. Hierin vertelt Dylan (coach en gewichtsconsulent) je binnen 45 minuten alles wat je moet weten over de Challenge. Welk resultaat kun je binnen die 8 weken verwachten? Hoe ziet de Challenge eruit? En past het binnen jouw leven? Ook heb je de mogelijkheid om vragen stellen.

 • Datum: zondagavond 1 mei 2022
 • Tijd: 19.30u
 • Duur: ongeveer 45 tot 60 min
 • Waar: online via Zoom (elk device mogelijk)
 • Kosten: GRATIS
 • De presentatie wordt opgenomen. Opname na afloop van de presentatie kun je ook ontvangen.
De Presentatie Vet Verlies Challenge FitmetDylan - Succesvol Afvallen

HOE ERVAARDEN ANDEREN DE CHALLENGE?

De Challenge heeft mij veel minder moeite gekost dan ik aanvankelijk dacht. Ondanks dat ik bewuster eet, heb ik tijdens de Challenge ook heel lekker kunnen eten. Ik ben super blij met het behaalde resultaat, voel mij energieker, zelfverzekerder en mijn kleding zit beter. Ik ben binnen 8 weken 6,5 kg afgevallen en in totaal 43 cm vet kwijt (waarvan 8,5 cm bij mijn buik).

Lees volledige review van Peter »

Mijn doel was om mijn vetpercentage van 28% naar 23 tot 21% te verlagen. Dat is gelukt. Daarbij ben ik ruim 5 kg afgevallen en in totaal 44 cm vet over mijn hele lichaam kwijtgeraakt. Daarbij ben ik ook na de Challenge nog afgevallen. Ik voel mij fitter en snak minder naar ongezond eten. Ik ben echt super blij met het behaalde resultaat!

Lees volledige review van Sanne »

Door de Vet Verlies Challenge ben ik 7,5 kg afgevallen en in totaal 20 cm vet kwijtgeraakt, met name rond de buik. Eigenlijk wilde ik in totaal 3,5 kg kwijt raken, maar dit was na twee weken al gelukt. Toen heb ik mijn doel bijgesteld. Ik ben meer dan tevreden over de Challenge en voel me topfit. Daarbij heb ik meer energie, minder energieschommelingen gedurende de dag, voel ik mij beter en gaat sporten mij beter af.

Lees volledige review van Erik »

Na deze 8 weken ben ik 5,5 kg afgevallen en 42 cm vet verloren. Mijn kleding zit weer lekker, ik zie er beter uit en ik voel me fitter. Ik ben zo blij dat ik heb meegedaan aan dit programma en dat ik heb geleerd hoe ik zelfstandig mijn gewicht op peil kan brengen en houden de komende jaren.

- Janine

Sascha over Vet Verlies Challenge FitmetDylan - Succesvol Afvallen

Na een periode van veel stress was ik wat aangekomen en ik wilde me mentaal en fysiek beter in mijn vel voelen. Mijn doel: een eetpatroon aanleren en 2-3 kilo afvallen. Nou dat is gelukt! Ik ben inmiddels 9 kilo kwijt en voel ik me topfit! Het fijne van de Challenge is dat je normale voeding eet en dat je lotgenoten hebt die je steunen met hun verhalen. Daarnaast geeft Dylan helder uitleg over de benodigde voedingsstoffen en verzint hij leuke uitdagingen om je doel te bereiken. De betrokkenheid van zowel Dylan als de groep maken de Challenge een echte meerwaarde, zowel tijdens als erna!

- Sascha

Els over Vet Verlies Challenge FitmetDylan - Succesvol Afvallen

Ik heb eerder geprobeerd om af te vallen en dat lukte soms tijdelijk. Het verschil tussen de Challenge en andere diëten die ik heb geprobeerd, is dat je hierbij duidelijke handvatten krijgt wat je kunt doen als het een keer 'fout' gaat en welke aanpassingen je kunt maken als je een feestje hebt. Op die manier kun je toch genieten én je doel bereiken. Ik ben trots op mijn resultaat (binnen 8 weken 4 kg afgevallen en 34 cm vet kwijtgeraakt)! Ik voel me veel prettiger in mijn vel en zekerder in bikini.

- Els

Tijdens de presenatie behandelen we de volgende onderwerpen:

 • Hoe ziet de Challenge eruit?
 • Welk resultaat kan je behalen met deze Challenge?
 • Welke hulp/tools krijg je aangereikt?
 • Je hebt al zoveel dingen geprobeerd, is dit wel wat voor jou?
 • Kun je meedoen als je een onregelmatig werkrooster / leven hebt?
 • Wat ga je leren tijdens de Challenge?
 • BONUS: een speciale aanbieding aan het eind van de presentatie.
 • Ruimte om vragen te stellen.
 • Opname presentatie na afloop beschikbaar.

Meld je aan voor de presentatie 👇