Vet Verlies Challenge

Meld je aan voor de volgende Challenge

Geen crashdieet

Nu investeren = levenslang plezier. Met deze Challenge ga jij niet alleen voor een kortetermijn oplossing, maar ook voor de lange termijn. Je zal direct afvallen en leren hoe je dit in de toekomst zelf voortzet.

100% resultaat

Tijdens de afvalchallenge krijg je alle tools en handvatten die je nodig hebt om op je streefgewicht te komen. Ik geloof 100% in dit programma en voor jou heb ik al vele anderen geholpen met afvallen. Ben jij de volgende?

Normale voeding

Met dit programma gebruiken we geen extreme methodes, maar leer je afvallen en vet verliezen met normale voeding wat voedzaam en lekker is. Het hele gezin kan dus gewoon mee-eten (optioneel).

Binnen 8 weken écht resultaat

Wil jij 2021 écht goed starten, wil je een aantal kilo(s) vet verliezen? Heb je misschien het een en ander al geprobeerd maar is het je nooit gelukt om écht goed resultaat te halen of om dit resultaat vast te houden? Doe mee met onze Afval Challenge van 8 weken. Hiermee val je niet alleen kilo's vet af, maar leer je ook hoe je dit op een gezonde en duurzame manier kan doen. Daarbij hoef je het niet alleen te doen. Je gaat samen met mij als coach en een groep van gelijkgestemden de uitdaging aan om zoveel mogelijk vet te verliezen in 8 weken tijd.

We hebben deze Afval Challenge al vaker gedaan en elke keer weer worden er super goede resultaten behaald. Lees hieronder een aantal recensies van deelnemers die de Afval Challenge al hebben gevolgd.

En het mooie is dat je tijdens deze challenge ook nog eens een cash bedrag kan winnen! Onder de deelnemers verloten we namelijk een geldprijs. Degene die het mooiste resultaat boekt, krijgt een mooi bedrag gestort op zijn of haar rekening. Een cadeautje voor je harde werk!

De Challenge kost 2x €90.

Afval Challenge FitmetDylan - Succesvol Afvallen

HOE ERVAARDEN ANDEREN DEZE CHALLENGE?

Ik heb meegedaan met de Vet Verlies Challenge januari 2021. Mijn doel was om mijn vetpercentage van 28% te verlagen naar 23 tot 21%. Dit is mij gelukt. Daarbij ben ik ruim 5 tot 6 kg afgevallen binnen 8 weken. Inmiddels gaat er nog steeds wat af. Verder voel ik mij fitter en snak ik minder naar ongezonder eten. Ik ben echt super blij met het behaalde resultaat!

- Sanne

Fred over Afval Challenge FitmetDylan - Succesvol Afvallen

Geweldig, de volgende Challenge alweer. Een groep geluksvogels die op een makkelijke manier gewicht gaan kwijtraken. De methode van Dylan was voor mij simpel vol te houden. Gewoon Hollands voedsel en 6 keer per dag eten. Ik heb nauwelijks een hongergevoel gehad. Het ‘wedstrijdelement’, de Challenge, hielp mij om geen snoep, koek, chips en alcohol te nemen. Je wilt toch wekelijks een resultaat kunnen laten zien aan je groep. Hierdoor ben ik blijvend 8 kilo afgevallen en ook val ik niet terug in oude gewoonten. De kerst en de jaarwisseling doorgekomen zonder gewichtstoename. Eigenlijk gaat de Challenge gewoon door en is het mijn lifestyle geworden. Sporten gaat veel beter zonder dat extra gewicht. Mijn uitdaging voor dit jaar is trainen voor de halve marathon van Egmond in 2022.

- Fred

Marianne over Afval Challenge FitmetDylan - Succesvol Afvallen

Ik heb meegedaan aan de Afval Challenge en ben 7,5 kilo afgevallen. Ik wilde al heel lang afvallen, maar dat lukte me eigenlijk nooit. Tijdens de Challenge heb je regelmatig contact in groepsverband, hier hoor je waar anderen tegenaan lopen en kun je elkaar helpen en motiveren, maar ook leren van de adviezen die Dylan geeft. Ook is er een groepsapp waarin je elkaar makkelijk kunt bereiken en helpen.

Ik heb geleerd wat mijn valkuilen zijn en hoe ik daar mee om kan gaan. De Afval Challenge werkte voor mij als een stok achter de deur!

- Marianne

Eugenie over Afval Challenge FitmetDylan - Succesvol Afvallen

Ik ben aan jouw Challenge begonnen, omdat ik tussen de 4-6 kilo wilde afvallen, maar dit niet alleen af kon. Met behulp van je menu’s die tussentijds worden aangepast naar wens, jouw coaching/hulp, Zoom Meetings en WhatsApp groep, ben ik uiteindelijk in die 8 weken 4,7 kilo afgevallen.

Heel prettig om raad te krijgen vanuit de coach of de groep als je vragen had, of als je ergens tegenaan liep. De groep werkte stimulerend, van een luisterend oor, tot begrip, herkenning en aanmoedigingen. En Dylan kon heel goed uitleggen wat juiste voeding doet met je lichaam, zodat je op langere termijn je gewicht goed op peil kan houden. Ook kennis gemaakt met de eetmeter, een handige app voor als je iets anders wilt eten dan de gegeven menu’s. Kortom de Challenge was voor mij top!

- Eugenie

WAT IS HET DOEL VAN DEZE CHALLENGE?

Het doel van deze 8-weekse Challenge is simpel: je gaat de FitmetDylan voedingsmethode toepassen. Door op een gezonde en duurzame manier je voeding te optimaliseren, zal je gedurende deze 8 weken zoveel mogelijk vet verliezen.

Je valt niet alleen af, maar je leert ook hoe je het er af houdt. Hierdoor zijn jouw behaalde resultaten in de toekomst makkelijk te behouden. Nu eenmalig investeren = je hele leven lang profijt.

Naast het leren van onze voedingsmethode krijg je 8 weken lang coaching. Op die manier leer je zoveel mogelijk over succesvol afvallen, vet verliezen en op gewicht blijven. En om je éxtra gemotiveerd te houden, geven wij aan de deelnemer van deze Challenge met het mooiste resultaat een mooie geldprijs.

Deze Challenge is een investering in jezelf om voor eens en altijd vaarwel te zeggen tegen de extra kilo(s).

Samen met mij als coach en een groep super gemotiveerde FitmetDylan-ers ga je de uitdaging aan met jezelf. De uitdaging om nu eens en voor altijd af te rekenen met de overtollige kilo’s en je droomgewicht te bereiken. Samen kan je meer dan alleen!

Je zal zien na deze Challenge heb jij de rest van je leven plezier van de opgedane kennis. Je weet hoe je op gewicht moet blijven en wat jouw lichaam nodig heeft.

DEZE CHALLENGE IS PERFECT VOOR JOU ALS JE…

 • binnen 8 weken resultaat wilt.
 • wilt afvallen met normale voeding.
 • gaat voor langdurig resultaat.
 • ook moet koken voor een gezin met kinderen.
 • gezonder wilt leven.
 • geen hippe pillen of maaltijdshakes wilt gebruiken.
 • je lekkerder in je vel en zekerder wilt voelen.
 • niet overdreven veel geld wilt uitgeven aan eten.
 • een beetje extra hulp kunt gebruiken.
 • je fitter wilt voelen.
Anneke over Afval Challenge FitmetDylan - Succesvol Afvallen

Ik heb meegedaan met de Afval Challenge van FitmetDylan, omdat ik mezelf te zwaar vond en graag een gezonder BMI wilde. Ik heb in het verleden wel wat geprobeerd om af te vallen, maar dit gaf helaas niet het gewenste resultaat.

Tijdens de Challenge heb ik de coaching als heel prettig ervaren. Goed om bepaalde feiten/weetjes nog eens onder de aandacht te brengen. Ook vond ik het prettig om het in groepsverband te doen. En het op maat gemaakte voedingsplan gaf mij een goede houvast. De combinatie van de Challenge en (extra) sporten werkte voor mij heel goed. Ik ben in totaal 8 kilo afgevallen in 8 weken tijd. Een prachtig resultaat waar ik nog dagelijks blij mee ben.

- Anneke

Sascha over Afval Challenge FitmetDylan - Succesvol Afvallen

Ik heb in mei 2020 meegedaan met de Afval Challenge. Na een periode van veel stress was ik wat aangekomen en wilde ik me mentaal en fysiek beter in mijn vel voelen. Dus toen ik hoorde van de Challenge greep ik deze met beide handen aan. Doel: een eetpatroon aanleren en 2-3 kilo afvallen.

Nou dat is gelukt! Tijdens de Challenge ging het nog niet allemaal even snel, omdat ik erg moest wennen, maar door het volhouden ben ik inmiddels 9 kilo kwijt en voel ik me topfit! Het fijne van de Challenge is dat er gangbaar voedsel op het menu staat en dat je lotgenoten hebt die je steunen met hun verhalen. Daarnaast geeft Dylan helder uitleg over de benodigde voedingsstoffen en verzint hij leuke uitdagingen die het allemaal net wat leuker maken. De btrokkenheid van zowel de trainer als de groep maken de Challenge een echte meerwaarde, zowel tijdens de Challenge als erna!

- Sascha

WELKE PRIJZEN KAN JE WINNEN?

De Challenge doe je natuurlijk 100% voor jezelf, maar hoe leuk en motiverend is het dat je ook nog eens een mooie prijs kan winnen voor je behaalde resultaten?!

Om je extra te motiveren, geef ik een geldprijs weg aan de persoon die het mooiste resultaat heeft behaald. Je ontvangt dan het geld op je bankrekening. Een extra beloning voor je harde werk. De hoogte van het geldbedrag hangt af van het aantal deelnemers van de Challenge. Meer deelnemers betekent een hogere prijs die je kan winnen.

 • 0-5 deelnemers: 60 euro
 • 5-10 deelnemers: 80 euro
 • 10-15 deelnemers: 100 euro
 • 15-20 deelnemers: 120 euro
 • 20-25 deelnemers: 140 euro
 • 25-30 deelnemers: 160 euro
 • 30-35 deelnemers: 180 euro
 • 35-40 deelnemers: 200 euro

De mooiste transformatie wint

Na de 8-weekse Afval Challenge kies ik de beste transformatie uit. Hierbij wordt er geen onderscheid gemaakt van mannen of vrouwen. Degene met de mooiste transformatie wint. De winnaar wordt door mijzelf gekozen o.b.v. de TRANSFORMATIE in 8 weken tijd (en de testimonial). Het gaat om de beste transformatie, niet om wie er het mooiste, slankste of meest gespierd uitziet.

LET OP! Om mee te kunnen doen voor de geldprijs, moet je een geldige voor foto en testimonial insturen. Een geldige foto is een voor- en na foto, zodat de transformatie goed te zien is. Bij inschrijving ontvang je een PDF-bestand met alle ins en outs over een geldige transformatie foto.

Veelgestelde vragen

Dat hangt ervan af. Wil jij voor eens en altijd van die overtollige kilo(s) af om je streefgewicht te behalen én behouden? En wil je hier 100% voor gaan? Dan is deze Challenge zeker geschikt voor jou.

Deze Afval Challenge is geen dieet. Elk dieet werkt, totdat je ermee stopt. Tijdens een dieet leg je jezelf vaak allerlei strenge restricties op, gebruik je poeders / maaltijdvervangers en honger je jezelf vaak enorm uit. Dit is niet de juiste manier om duurzaam af te vallen en ook vaak super ongezond. Je ontzegt met deze methode je lichaam vaak heel veel vitaminen en mineralen.

Tijdens de FitmetDylan Afval Challenge leer je hoe jij jouw voedingspatroon optimaliseert voor vetverlies. Je mag alles eten, maar wel binnen de ranges van je voedingsplan. Zo val je gezond af én is het een makkelijk vol te houden.

Dankzij deze voedingsmethode in combinatie met coaching en een groep van gelijkgestemden met hetzelfde doel en je hebt alle handvatten voor een succesvolle uitkomst. Je zult hele mooie resultaten behalen. Ben jij er klaar voor? Meld je dan snel aan!

Zeker weten! Het mooie van de FitmetDylan Afval Challenge is dat je zelf je voedingspatroon leert samenstellen. Alles kan zolang je binnen de juiste hoeveelheden en ranges blijft. Je kan alles eten en drinken wat je lekker vindt en alsnog afvallen. Zo hoef je jezelf niks te ontzeggen en wordt afvallen een makkie.

Hierdoor maakt het niets uit of je bepaalde dieetwensen, allergieën of voorkeuren hebt. Alles kan en is mogelijk.

Het advies is wel om voor 80 á 90 procent van je voedingspatroon in te vullen met voeding die voedzaam is, je energie geeft en je gezondheid ten goede komt. Maar dit ga je allemaal leren in de Challenge.

Zeker weten! Het mooie van de FitmetDylan Afval Challenge is dat je zelf je voedingspatroon leert samenstellen. Alles kan zolang je binnen de juiste hoeveelheden en ranges blijft. Je kan alles eten en drinken wat je lekker vindt en alsnog afvallen. Zo hoef je jezelf niks te ontzeggen en wordt afvallen een makkie.

Hierdoor maakt het niets uit of je bepaalde dieetwensen, allergieën of voorkeuren hebt. Alles kan en is mogelijk.

Het advies is wel om voor 80 á 90 procent van je voedingspatroon in te vullen met voeding die voedzaam is, je energie geeft en je gezondheid ten goede komt. Maar dit ga je allemaal leren in de Challenge.

Ja, dat is geen probleem. Je gaat tijdens deze Challenge gezond en voedzaam eten. Voedsel dat ook goed is voor jouw gezin. Het enige wat wel belangrijk is tijdens deze Challenge is dat je je voeding afweegt. Op die manier krijg je meer inzicht in de hoeveelheden die kunt eten. Voor je gezin hoef je dit uiteraard niet te doen. Zolang je je eigen eten maar wel afweegt.

Afwegen en invullen van jouw voeding gaat via een voedingsapp Mijneetmeter (of een andere app naar keuze). Dit is een belangrijk element dat een grote bijdragen levert aan een mooi resultaat.

Dit is zeker te doen. Het ligt er hierbij wel aan welke prioriteit je aan deze Challenge geeft. Iedereen heeft het druk. Wanneer je iets wilt bereiken, wil je er tijd voor vrij maken en er een prioriteit aan geven. Hier komt (zeker in het begin) een stukje moeite en discipline bij. In de loop van de Challenge zal je merken dat je in de flow zit en dat het een routine wordt.

Over de jaren heen heb ik vele mensen begeleid om af te vallen. Dit waren alleenstaande, werkende moeders, mensen met ploegendiensten, mensen met een onregelmatig werkrooster, mensen met nachtwerk, ondernemers met 60-urige (of zelfs meer) werkweken enzovoort. Allemaal hebben ze mooie resultaten kunnen behalen. Ondanks hun drukke leven. De Challenge paste er gewoon tussen, omdat ze gingen voor een mooi resultaat.

Maak daarom voor jezelf de keuze of je 8 weken de prioriteit wilt geven aan deze Challenge. In het begin zal je wat meer tijd aan de Challenge kwijt zijn, maar naarmate de Challenge vordert zeker niet meer. Ook kun je het net zoveel tijd geven als jij wilt. Mijn ervaring is wel dat als je er helemaal voor gaat je ook meer resultaat behaalt.

En ik beloof je: als je voor jezelf de keuze maakt om mee te doen, je krijgt er geen spijt van! Nu investeren = je leven lang profijt.

Dat kan zeker. Ik heb al heel veel mensen geholpen met een onregelmatig werkrooster. Je doet de Challenge op een moment dat jou uitkomt. Voor de wekelijkse groepssessie prikken we met zijn allen een datum. Mocht je er een keertje onverhoopt niet bij kunnen zijn, is dit geen probleem. Het wordt opgenomen, dus je kunt het altijd terugkijken.

Verder zal je zien dat je op het begin wat meer tijd met de Challenge kwijt bent. Naarmate de Challenge vordert, zal het je steeds makkelijker afgaan. Het wordt een routine.

Maak daarom voor jezelf de keuze of je 8 weken de prioriteit wilt geven aan deze Challenge. In het begin zal je wat meer tijd aan de Challenge kwijt zijn, maar naarmate de Challenge vordert zeker niet meer. Ook kun je het net zoveel tijd geven als jij wilt. Mijn ervaring is wel dat als je er helemaal voor gaat je ook meer resultaat behaalt.

En ik beloof je: als je voor jezelf de keuze maakt om mee te doen, je krijgt er geen spijt van! Nu investeren = je leven lang profijt.

Dat kan prima. Zo leer en oefen je gelijk om tijdens je vakantie slimme keuzes te maken om alsnog af te vallen. Wel is het zo dat het optimaler is voor je resultaat als je geen vakantie hebt gedurende de Challenge. Zeker niet als de vakantie langer dan een week is, maar het kan wel. Het zal voor jezelf meteen een goede oefening zijn.

Uiteindelijk doe je de Challenge voor jezelf en bestaat het beste moment om iets te doen niet. Als je moet wachten op hét beste moment om te gaan afvallen, ben je misschien volgend jaar nog niet waar je wilt zijn. Als je toch tijdens de Challenge op vakantie gaat, kun je toch al een aantal kilo lichter zijn. Hoe mooi zou dat zijn? En dan zal je misschien tijdens de vakantie iets minder resultaat zien, so be it. Wellicht zou je zonder deze Challenge zelfs nog aangekomen zou zijn tijdens je vakantie. En nu ben je toch voor je vakantie al wat afgevallen en een stap dichter bij je streefgewicht. Dat is toch al super?

Om mee te doen aan deze Challenge kost het 2 keer 90 euro. De Challenge duurt 8 weken.

Dit is een eenmalige investering in jezelf. Het resultaat dat je ervoor terugkrijgt, is onbetaalbaar. Je hebt hier je leven lang plezier van. Geloof mij, je krijgt aan deelname aan deze Challenge geen spijt. Je bent deze investering 100% waard.

Je mag zo vaak meedoen als je wilt. Naast dat je heel veel leert, is het groepsgevoel dat je met zijn allen hetzelfde doel hebt enorm motiverend. Het geeft houvast, structuur en een doel.

Hoe goed jouw resultaat is, hangt van jezelf af. Dit is per persoon anders. Des te meer tijd, moeite en energie jij in deze Challenge steekt des te meer resultaat je kunt verwachten.

Maar om je toch een richtlijn te geven: gemiddeld raken deelnemers tussen de 3 en 10 kilo vet kwijt binnen 8 weken.

Tijdens de FitmetDylan Afval Challenge richten wij ons met name op het optimaliseren van je voedingspatroon voor vetverlies. Je hoeft niet per se te sporten, maar dit is wel aan te raden. Sporten is goed voor je lichaam én het stimuleert calorieverbranding.

Bij FitmetDylan bieden we ook sportlessen aan – bootcamp in Alkmaar en omgeving. Ben je nog geen lid? Meld je dan zeker aan voor een proefles.

Ja en nee. Je kan ervoor kiezen om te starten met een compleet voedingsschema of je gaat gelijk aan de slag met het optimaliseren van je huidig voedingspatroon.

Met het voedingsschema krijg je een richtlijn wat je kunt eten voor die calorieën. Er staat precies aangegeven wat en hoeveel jij van alles mag eten.

Een andere optie is om meteen zelf te leren hoe je je eigen voedingspatroon optimaliseert voor vetverlies. In dit geval leer je je eigen voedingspatroon samen te stellen, maar dan wel binnen de ranges van jouw voedingsplan. Stap voor stap ga je dan onder begeleiding je voeding optimaliseren aan de hand van de voedingsapp methode om zo je vetverlies te maximaliseren.

Dus het kan allebei. Net wat jij fijner vindt.

Ja dit kan en is geen enkel probleem. Je kan dan alleen niet meedoen voor de prijzen.

Afval Challenge

De Afval Challenge kost 2x €90. Verzeker jouw plekje voor de Challenge.

Liever wat meer informatie? Laat dan je gegevens achter en we nemen contact met je op.

Hoeveel vet zou je willen afvallen? *

TWIJFEL JE?

Twijfel je of deze Challenge wel wat voor jou is? Heb je een drukke baan en weet je niet of je er wel de tijd voor kunt vrijmaken? Of heb je al zoveel andere dingen geprobeerd en weet je niet of deze Challenge jou wél gaat helpen?

STOP! Stop met twijfelen. Een beter moment dan nu gaat er niet komen. De Challenge is 100% aanpasbaar voor jou. Er is dus geen reden waardoor je niet mee kan doen. Maar toch valt er altijd wel iets te bedenken waardoor het nu niet helemaal uitkomt of waarom de Challenge voor jou toch niet geschikt zou zijn. Zonde. Want deze gedachte helpt je niet verder.

Parkeer dus je twijfels en ga ervoor! Nu, met deze Challenge, zet je namelijk wél de stap om jouw doel te bereiken: jouw droomgewicht en vet verliezen. Je zal lekkerder in je vel zitten en je fijner voelen over je lichaam. Je bent dit waard. Jij vindt dit toch ook?

Daarom is dit hét moment om wel op actie over te gaan. Niet te twijfelen, maar gewoon te doen. Het is maar 8 weken en je zal zo blij zijn met het resultaat. Ga de uitdaging aan en doe samen met een groep gemotiveerde mensen mee aan de Afval Challenge. Je krijgt alles wat jij nodig hebt om succesvol vet te verliezen. Volgend jaar ben je zó blij dat je vandaag begonnen bent en het resultaat hebt behaald dat jij wilt.

Je krijgt er geen spijt van. Nu investeren = je leven lang profijt.