Succesvol Afvallen

Wist je dat afvallen (vet verliezen) 80% voeding en 20% sporten is? Voeding is cruciaal om succesvol af te vallen en vet te verliezen, maar hoe zorg je ervoor dat jouw voedingspatroon gericht is op vet verliezen? Voor iedereen die wat kilo’s vet wilt afvallen, strakker wilt worden of zijn of haar gezondheid wilt verbeteren, heb ik een uniek voedingsprogramma ontwikkeld. Hierbij eet je gewoon ‘normale’ Hollandse voeding uit de supermarkt. Geen shakes of pilletjes. Met dit programma verlies je niet alleen kilo’s vet, maar behoud je het resultaat ook je leven lang.

Ja, ik wil meer info »

Geen crashdieet

Nu investeren = levenslang plezier. Met dit programma ga jij niet alleen voor een kortetermijnoplossing, maar kies je ook voor de lange termijn. Je bereikt met dit programma je droomgewicht en blijft daarop.

100%
resultaat

Voor jou hebben al velen dit programma gevolgd. Zij vielen met kilo’s vet af. Na een jaar waren zij dit nog steeds kwijt en sommigen waren zelfs meer afgevallen. Met dit programma is afvallen niet moeilijk. Iedereen kan dit, ook jij.

Normale voeding

Met dit programma gebruiken we geen extreme methodes, maar je leer je afvallen en vet verliezen met normale voeding dat je lekker vindt. Het hele gezin kan hierdoor mee-eten.

Mensen die jou voorgingen…

Afvallen alkmaar heiloo

Binnen 11 weken was ik 10 kg kwijt. Ik ben super blij dat ik dit programma heb gevolgd!

voedingsbegeleiding Alkmaar en Heiloo

Ik ben door dit programma 8 kg afgevallen en heb ontzettend veel geleerd!

Succesvol afvallen - wij leren je hoe

Ik ben 13 kilo afgevallen met het voedingsprogramma. Mijn blouses koop ik nu twee maten kleiner.

Afvallen Alkmaar Heiloo

Dankzij de begeleiding en tips ben ik in totaal 10 kg kwijtgeraakt!

Succesvol afvallen heiloo alkmaar

Naast dat ik flink ben afgevallen, voel ik mij 100 keer fitter door dit programma. Echt super.

Succesvol afvallen Alkmaar Heiloo en Schoorl

Ik viel 10 kg af en raakte 11 cm buikomvang kwijt binnen 10 weken. Zo blij dat ik ben begonnen.

Vet verlies Challenge

Regelmatig starten wij met een 8-weekse Challenge waarin je, met behulp van een groep, zoveel mogelijk vet gaat verliezen. Tijdens deze Challenge doe je het niet alleen, maar echt samen. Je kunt zelfs mooie prijzen winnen voor de beste transformatie (en meer...) Alles bij elkaar werkt de Challenge super motiverend en behaal je verbluffend mooie resultaten, waar je je hele leven lang plezier van hebt..

Dit voedingsprogramma is perfect voor jou als je…

  • resultaat wilt.
  • wilt afvallen met normale voeding.
  • gaat voor langdurig resultaat.
  • ook moet koken voor een gezin met kinderen.
  • gezonder wilt leven.
  • geen hippe pillen of maaltijdshakes wilt gebruiken.
  • je lekkerder in je vel en zekerder wilt voelen.
  • niet overdreven veel geld wilt uitgeven aan eten.
  • een beetje extra hulp kunt gebruiken.
  • je fitter wilt voelen.

Wat zeggen anderen over ons programma?

Hoi ik ben Nathalie, moeder van 2 kinderen, ik sport 2 keer per week bij FitmetDylan en dankzij zijn voedingsbegeleiding ben ik 15 kilo afgevallen.

Ik ben 13 kilo afgevallen met het voedingsprogramma. Mijn blouse en broeken pas ik niet meer, want ik koop nu alles 3 maten kleiner. Voor degenen die het programma ook gaan volgen: heel veel succes. Je kunt het!

Inmiddels ben ik al 10 kilo afgevallen. Ik ben enorm blij met de coaching van Dylan want zonder zijn hulp had ik dit resultaat nooit behaald.

Vorig jaar heb ik meegedaan aan het voedingsprogramma en ik had niet gedacht dat het zo makkelijk was. ik ben daarbij 10 kilo afgevallen en dat ben ik nog steeds.

In totaal ben ik 7 kilo afgevallen met het voeding en coaching programma van FitmetDylan. Ik heb er heel veel aan gehad en van geleerd en zou het iedereen aanraden.

Ik help jou met afvallen

Mijn naam is Dylan. Al snel kwam ik erachter dat mensen het lastig vinden om af te vallen en om hun ideale gewicht vast te houden. Het gevolg is vaak jojo-en en veel verschillende diëten uitproberen. Vaak ook extremen die helemaal niet goed zijn voor je gezondheid, omdat je belangrijke vitaminen en mineralen tekort komt. Daarom heb ik (na jaren fine-tunen) een makkelijke en effectieve methode ontwikkeld, waarmee jij met normale voeding maximaal resultaat behaalt en je leven lang behoudt.

Met mijn methode krijg je alle tips en handvatten die je nodig hebt om succesvol af te vallen en vet te verliezen. Daarbij vind ik dat je ook moet kunnen genieten van het leven en lekker eten hoort hierbij. Dit kan dan ook gewoon tijdens dit programma. Een wijntje, biertje, schaaltje chips; je mag en kan dit gewoon eten. Klinkt dit te mooi om waar te zijn? Dat is het niet. Met mijn programma ga je dit stap voor stap leren met als resultaat dat je de overtollige kilo(‘s) vet voor eens en altijd vaarwel zegt.

Dylan - ik help jou bij afvallen

Veelgestelde vragen

Dat hangt ervan af. Wil jij voor eens en altijd van die overtollige kilo(‘s) af om je streefgewicht te behalen én behouden? En wil je hier 100% voor gaan? Dan is dit programma zeker geschikt voor jou.

Dit programma is geen dieet. Tijdens een dieet leg je jezelf vaak allerlei strenge restricties op, gebruik je poeders / maaltijdvervangers en honger je jezelf vaak enorm uit. Dit is niet de juiste manier om duurzaam af te vallen en ook vaak super ongezond. Je ontzegt met deze methode je lichaam vaak heel veel vitaminen en mineralen.

Tijdens dit programma leer je hoe jij jouw voedingspatroon optimaliseert voor vetverlies. Je mag alles eten, maar wel binnen de ranges van je voedingsplan. Zo val je gezond af én is het een makkelijk vol te houden.

Dankzij deze voedingsmethode in combinatie met 1 op 1 coaching heb jij alle handvatten voor een succesvolle uitkomst. Je zult hele mooie resultaten behalen. Ben jij er klaar voor? Meld je dan snel aan!

Zeker weten! We hebben namelijk een speciaal onderdeel van dit programma gemaakt puur voor vegetariërs en vegans. Daarnaast is het mooie van dit programma is dat je zelf je voedingspatroon leert samenstellen. Alles kan zolang je binnen de juiste hoeveelheden en ranges blijft. Je kan alles eten en drinken wat je lekker vindt en alsnog afvallen. Zo hoef je jezelf niks te ontzeggen en wordt afvallen een makkie.

Hierdoor maakt het niet uit of je bepaalde dieetwensen, allergieën of voorkeuren hebt. Alles kan en is mogelijk.

Mijn advies is wel om voor 80 á 90 procent van je voedingspatroon in te vullen met voeding die voedzaam is, je energie geeft en je gezondheid ten goede komt. Maar dit ga je allemaal leren met dit programma.

Zeker weten! Het mooie van het Programma is dat je zelf je voedingspatroon leert samenstellen. Alles kan zolang je binnen de juiste hoeveelheden en ranges blijft. Je kan alles eten en drinken wat je lekker vindt en alsnog afvallen. Zo hoef je jezelf niks te ontzeggen en wordt afvallen een makkie.

Hierdoor maakt het niets uit of je bepaalde dieetwensen, allergieën of voorkeuren hebt. Alles kan en is mogelijk.

Het advies is wel om voor 80 á 90 procent van je voedingspatroon in te vullen met voeding die voedzaam is, je energie geeft en je gezondheid ten goede komt. Maar dit ga je allemaal leren met dit programma.

Ja, dat is geen probleem. Je gaat tijdens dit programma gezond en voedzaam eten. Voedsel dat ook goed is voor jouw gezin. Het enige wat wel belangrijk is tijdens dit Programma is dat je je voeding afweegt. Op die manier krijg je inzicht in de hoeveelheden die je kunt eten. Voor je gezin hoef je dit uiteraard niet te doen. Zolang je je eigen eten maar wel afweegt.

Afwegen en invullen van jouw voeding gaat via een voedings app. Dit is een belangrijk element dat een grote bijdragen levert aan een mooi resultaat.

Zeker weten. Het ligt er hierbij wel aan welke prioriteit je aan het programma geeft. Iedereen heeft het druk. Wanneer je iets wilt bereiken, wil je er tijd voor vrij maken en er een prioriteit aan geven. Hier komt (zeker in het begin) een stukje moeite en discipline bij. In de loop van dit programma zal je merken dat je in de flow zit en dat het een routine wordt.

Over de jaren heen heb ik vele mensen begeleid om af te vallen. Dit waren alleenstaande, werkende moeders, mensen met ploegendiensten, mensen met een onregelmatig werkrooster, mensen met nachtwerk, ondernemers met 60-urige (of zelfs meer) werkweek enzovoort. Allemaal hebben ze mooie resultaten kunnen behalen. Ondanks hun drukke leven. Dit Programma paste er gewoon tussen, omdat ze gingen voor een mooi resultaat.

Maak daarom voor jezelf de keuze of je prioriteit wilt geven aan dit programma. In het begin zal je wat meer tijd kwijt zijn, maar naarmate het programma vordert wordt dit steeds minder. Ook kun je het net zoveel tijd geven als jij wilt.

En ik beloof je: als je voor jezelf de keuze maakt om mee te doen, je krijgt er geen spijt van! Nu investeren = je leven lang profijt.

Dat kan zeker. Ik heb al heel veel mensen geholpen met een onregelmatig werkrooster. Je doet dit programma op een moment dat jou uitkomt. Voor de coachsessies prikken we samen een datum en tijdstip dat jou goed uitkomt. Mocht je niet kunnen, laat dit dan op tijd weten. Dan plannen we een nieuwe dag en tijd in.

Verder zal je zien dat je op het begin wat meer tijd met dit programma kwijt bent. Naarmate het programma vordert, zal het je steeds makkelijker afgaan. Het wordt een routine.

Dit programma kun je net zoveel tijd geven als je wilt. Mijn ervaring is wel dat als je er helemaal voor gaat je ook meer resultaat behaalt.

En ik beloof je: als je voor jezelf de keuze maakt om mee te doen, je krijgt er geen spijt van! Nu investeren = je leven lang profijt.

Geen probleem. Zo leer en oefen je gelijk om tijdens je vakantie slimme keuzes te maken om alsnog af te vallen. Het perfecte moment om iets te doen bestaat (vaak) niet.

Als je moet wachten op hét perfecte moment om te gaan afvallen, ben je misschien volgend jaar nog niet waar je wilt zijn. Als je nu start kun je voor je vakantie toch al een aantal kilo lichter zijn. Hoe mooi is dat? En dan zal je misschien tijdens de vakantie iets minder resultaat zien, so be it. Wellicht zou je zonder dit programma zelfs aangekomen zijn tijdens je vakantie. En nu ben je toch voor je vakantie al wat afgevallen en een stap dichter bij je streefgewicht. Dat is toch al super?

Om met dit programma te starten heb je de keuze uit de pakketten: Deluxe en Basic.

Bekijk de pakketten »

Voor het Deluxe pakket betaal je €120 p.m. en voor het Basic pakket €90 p.m.

Afhankelijk van je doel en je eigen voorkeur kan je het pakket laten doorlopen totdat jij tevreden bent. Je kan ook na een bepaalde tijd het op je eigen houtje voortzetten. Dit is optioneel.

Onthoud dat dit een investering is in jezelf. Het resultaat dat je ervoor terugkrijgt, is onbetaalbaar. Je hebt hier je leven lang plezier van. Geloof mij, je krijgt aan deelname aan dit programma geen spijt. Je bent deze investering 100% waard.

Hoe goed jouw resultaat is, hangt van jezelf af. Dat is per persoon anders. Des te meer tijd, moeite en energie jij in dit programma steekt des te meer resultaat je kunt verwachten.

Maar om je toch een richtlijn te geven: gemiddeld raken deelnemers tussen de 3 en 10 kilo vet kwijt binnen 8 weken.

Tijdens dit programma richten wij ons met name op het optimaliseren van je voedingspatroon voor vetverlies. Je hoeft niet per se te sporten, maar dit is wel aan te raden. Sporten is goed voor je lichaam én het stimuleert calorieverbranding.

Bij FitmetDylan bieden we ook sportlessen aan – bootcamp in Alkmaar en omgeving. Ben je nog geen lid? Meld je dan zeker aan voor een proefles.

Woon je verder weg? Geen probleem. Wij hebben online mogelijkheden zodat je vanuit huis, in je eigen woonkamer je workouts kan uitvoeren.

Ja en nee. Je kan ervoor kiezen om te starten met een compleet voedingsschema of je gaat gelijk aan de slag met het optimaliseren van je huidig voedingspatroon.

Met het voedingsschema krijg je een richtlijn wat je kunt eten voor die calorieën. Er staat precies aangegeven wat en hoeveel jij van alles mag eten.

De beste optie is om meteen zelf te leren hoe je je eigen voedingspatroon optimaliseert voor vetverlies. In dit geval leer je je eigen voedingsschema samen te stellen, maar dan wel binnen de ranges van jouw voedingsplan. Stap voor stap ga je dan onder begeleiding je voeding optimaliseren aan de hand van de voedingsapp methode om zo je vetverlies te maximaliseren.

Dus het kan allebei. Net wat jij fijner vindt.

Nee, dit is niet verplicht. Toch raad ik je aan om het wel te doen. Het is namelijk super motiverend om je startfoto naast je foto van 8 weken verder te zetten en het verschil hiervan in resultaat te kunnen zien. We kunnen dit altijd één-op-één nog verder bespreken.

Nu investeren = je leven lang profijt

Voedingscoaching

DELUXE

1 maand

Intake

Online Leeromgeving

Voedingsapp Methode

Voedingsschema’s (onbeperkt)

Gezondheidscheck

Whatsapp contact

Wekelijkse coachsessies

Maandelijks opzegbaar

€120

Direct aanmelden »
Meest gekozen

Voedingscoaching

BASIC

1 maanden

Intake

Online Leeromgeving

Voedingsapp Methode

Voedingsschema’s (beperkt)

Gezondheidscheck

Mail contact

Om de week een coachsessies

Maandelijks opzegbaar

€90

Direct aanmelden »

VOEDINGSADVIES

GESPREK

GRATIS

Telefonische kennismaking

Advies over huidige voeding

Krijg direct tips en tricks

Stel al je vragen

20 minuten

€0

Vraag GRATIS aan »

Ik wil graag meer informatie

Eén-op-één coaching.

Afvallen en vet verliezen met normale voeding.

Voedzaam en lekker eten (ook voor je gezin).

Geen crashdieet of jojo-effect.

Velen gingen je voor en behaalden te gekke resultaten.

Vul dit formulier in en ik (Dylan) neem persoonlijk contact met je op.

TWIJFEL JE?

Twijfel je of dit programma wel wat voor jou is? Heb je een drukke baan en weet je niet of je er wel de tijd voor kunt vrijmaken? Of heb je al zoveel andere dingen geprobeerd en weet je niet of dit programma jou wél gaat helpen?

STOP! Stop met twijfelen. Een beter moment dan nu gaat er niet komen. Dit programma is 100% aanpasbaar op jouw behoeften en leefwijze. Er is geen reden waarom je niet mee zou kunnen doen. Ook al is er altijd wel iets te verzinnen waarom het nu niet zou uitkomen... Zonde. Want deze gedachten helpen je niet verder.

Parkeer dus je twijfels en ga ervoor! Nu, met dit programma, zet je namelijk wél de stap om jouw doel te bereiken: jouw droomgewicht en vet verliezen. Je zal lekkerder in je vel zitten en je fijner voelen over je lichaam. Je bent dit waard. Jij vindt dit toch ook?

Daarom is het nu juist wel hét moment om om op actie over te gaan. Niet twijfelen, maar gewoon doen. Je krijgt mnet dit programma echt alles wat jij nodig hebt om succesvol vet te verliezen. Volgend jaar ben je zó blij dat je vandaag begonnen bent en het resultaat hebt behaald dat jij wilt.

Je krijgt er geen spijt van. Nu investeren = je leven lang profijt.