1-op-1 voedingsbegeleiding

Wist je dat succesvol afvallen (vet verliezen) 80% voeding en 20% sporten is? Voeding is cruciaal om succesvol af te vallen en vet te verliezen, maar hoe zorg je ervoor dat jouw voedingspatroon gericht is op vet verliezen? Voor iedereen die wat kilo’s vet wilt afvallen, strakker wilt worden of zijn of haar gezondheid wilt verbeteren, heb ik een uniek 1-op-1 voedingsprogramma ontwikkeld. Hierbij kijken we naar wat jij nodig hebt om succesvol vet te verliezen. Hierbij gaan we aan de slag met gewone ‘normale’ Hollandse voeding uit de supermarkt. Geen shakes of pilletjes. Met deze voedingsbegeleiding val je niet alleen kilo’s vet af, maar behoud je het resultaat ook je leven lang.

Ja, ik wil meer info »

Op maat

Dit programma is voor jou op maat. Hierin krijg je persoonlijke aandacht en heldere coachsessie, waardoor het resultaat dat je dan behaald niet voor even is, maar voor altijd. Nu investeren = levenslang plezier. Je bereikt met dit programma jouw droomgewicht en blijft daarop.

100%
resultaat

Voor jou hebben al velen 1-op-1 voedingsbegeleiding bij ons gevolgd. Zij vielen kilo’s vet af. Na een jaar waren zij dit nog steeds kwijt en sommigen waren zelfs nóg meer afgevallen. Met dit programma is afvallen niet moeilijk. Iedereen kan dit, ook jij.

Normale voeding

Met dit programma gebruiken we geen extreme methodes of crash dieet, maar je leer je afvallen en vet verliezen met normale voeding dat je lekker vindt. Het hele gezin kan mee-eten.

Mensen die jou voorgingen…

Afvallen alkmaar heiloo

Binnen 11 weken was ik 10 kg kwijt. Ik ben super blij dat ik dit programma heb gevolgd!

voedingsbegeleiding Alkmaar en Heiloo

Ik ben door dit programma 8 kg afgevallen en heb ontzettend veel geleerd!

Succesvol afvallen - wij leren je hoe

Ik ben 13 kilo afgevallen met het voedingsprogramma. Mijn blouses koop ik nu twee maten kleiner.

Afvallen Alkmaar Heiloo

Dankzij de begeleiding en tips ben ik in totaal 10 kg kwijtgeraakt!

Succesvol afvallen heiloo alkmaar

Naast dat ik flink ben afgevallen, voel ik mij 100 keer fitter door dit programma. Echt super.

Succesvol afvallen Alkmaar Heiloo en Schoorl

Ik viel 10 kg af en raakte 11 cm buikomvang kwijt binnen 10 weken. Zo blij dat ik ben begonnen.

Vet verlies Challenge

Regelmatig starten wij met een 8-weekse Challenge waarin je samen met een groep gelijkgestemden zoveel mogelijk vet gaat verliezen. Dit is geen programma op maat, maar heeft wel een wedstrijdelement. Je doet het samen met een groep. Je motiveert elkaar en hoort waar anderen tegenaan lopen. Met wekelijks een gezamenlijke coachsessie leer je het geheim van afvallen. Je kunt zelfs met deze Challenge een mooie geldprijs winnen voor de beste transformatie.

1-op-1 voedingsbegeleiding is perfect voor jou als je…

 • een programma op maat en persoonlijke aandacht wilt.
 • die stok achter de deur nodig hebt om de juiste stappen te zetten naar jouw droomlichaam.
 • snel en doelgericht resultaat.
 • wilt afvallen met normale voeding.
 • gaat voor langdurig resultaat.
 • ook moet koken voor een gezin met kinderen.
 • gezonder wilt leven.
 • geen hippe pillen of maaltijdshakes wilt gebruiken.
 • je lekkerder in je vel en zekerder wilt voelen.
 • niet overdreven veel geld wilt uitgeven aan eten.
 • een beetje extra hulp kunt gebruiken.
 • je fitter wilt voelen.

Wat zeggen anderen over 1-op-1 voedingsbegeleiding?

Hoi ik ben Nathalie, moeder van 2 kinderen, ik sport 2 keer per week bij FitmetDylan en dankzij zijn voedingsbegeleiding ben ik 15 kilo afgevallen.

Ik ben 13 kilo afgevallen met het voedingsprogramma. Mijn blouse en broeken pas ik niet meer, want ik koop nu alles 3 maten kleiner. Voor degenen die het programma ook gaan volgen: heel veel succes. Je kunt het!

Inmiddels ben ik al 10 kilo afgevallen. Ik ben enorm blij met de coaching van Dylan want zonder zijn hulp had ik dit resultaat nooit behaald.

Vorig jaar heb ik meegedaan aan het voedingsprogramma en ik had niet gedacht dat het zo makkelijk was. ik ben daarbij 10 kilo afgevallen en dat ben ik nog steeds.

In totaal ben ik 7 kilo afgevallen met het voeding en coaching programma van FitmetDylan. Ik heb er heel veel aan gehad en van geleerd en zou het iedereen aanraden.

Ik help jou met afvallen, strakker of droger worden

Mijn naam is Dylan. Al snel kwam ik erachter dat mensen het lastig vinden om af te vallen en om hun ideale gewicht vast te houden. Het gevolg is vaak jojo-en en veel verschillende diëten uitproberen. Vaak ook extremen die helemaal niet goed zijn voor je gezondheid, omdat je belangrijke vitaminen en mineralen tekort komt. Daarom heb ik (na jaren fine-tunen) een makkelijke en effectieve methode ontwikkeld, waarmee jij met normale voeding maximaal resultaat behaalt en je leven lang behoudt.

Met mijn methode krijg je alle tips en handvatten die je nodig hebt om succesvol af te vallen, vet te verliezen en strakker te worden. Daarbij vind ik dat je ook moet kunnen genieten van het leven en lekker eten hoort hierbij. Dit kan dan ook gewoon tijdens dit programma. Een wijntje, biertje, schaaltje chips; je mag en kan dit gewoon eten. Klinkt dit te mooi om waar te zijn? Dat is het niet. Met mijn programma ga je dit stap voor stap leren met als resultaat dat je de overtollige kilo(‘s) vet voor eens en altijd vaarwel zegt.

Dylan - ik help jou bij afvallen

Veelgestelde vragen

Dat hangt ervan af. Wil jij snel en doelgericht resultaat en voor eens en altijd van die overtollige kilo(‘s) af? Ik help je niet alleen om je streefgewicht te behalen, maar leer je ook hoe je die in de toekomst behoudt. Hierdoor zal je nooit meer jojo-en. Nu investeren = levenslang resultaat.

1-op-1 voedingsbegeleiding is geen dieet. Tijdens een dieet leg je jezelf vaak allerlei (strenge) restricties op, gebruik je poeders / maaltijdvervangers en honger je jezelf vaak enorm uit. Dit is niet de juiste manier om duurzaam af te vallen en ook vaak super ongezond. Je ontzegt met deze methode je lichaam vaak heel veel vitaminen en mineralen.

Tijdens 1-op-1 voedingsbegeleiding leer je hoe jij jouw voedingspatroon optimaliseert voor vetverlies. Je mag alles eten, maar wel binnen de ranges van je voedingsplan. Zo val je gezond af én is het een makkelijk vol te houden.

Dankzij deze voedingsmethode in combinatie met 1 op 1 coaching heb jij alle handvatten voor een succesvolle uitkomst. Je zult hele mooie resultaten behalen. Ben jij er klaar voor? Meld je dan snel aan!

Zeker weten! We hebben namelijk een speciaal onderdeel van dit programma gemaakt puur voor vegetariërs en vegans. Deze voedingsbegeleiding is volledig op maat en wordt aangepast aan jouw wensen en eisen. Daarbij leer je zelf je voedingspatroon samenstellen. Alles kan zolang je binnen de juiste hoeveelheden en ranges blijft. Je kan alles eten en drinken wat je lekker vindt en alsnog afvallen. Zo hoef je jezelf niks te ontzeggen en wordt afvallen een makkie.

Hierdoor maakt het niet uit of je bepaalde dieetwensen, allergieën of voorkeuren hebt. Alles kan en is mogelijk.

Mijn advies is wel om voor 80 á 90 procent van je voedingspatroon in te vullen met voeding die voedzaam is, je energie geeft en je gezondheid ten goede komt. Maar dit ga je allemaal leren met dit programma.

Zeker weten! Het mooie van 1-op-1 voedingsbegeleiding is dat je zelf je voedingspatroon leert samenstellen. Alles kan zolang je binnen de juiste hoeveelheden en ranges blijft. Je kan alles eten en drinken wat je lekker vindt en alsnog afvallen. Zo hoef je jezelf niks te ontzeggen en wordt afvallen een makkie.

Hierdoor maakt het niets uit of je bepaalde dieetwensen, allergieën of voorkeuren hebt. Alles kan en is mogelijk.

Het advies is wel om voor 80 á 90 procent van je voedingspatroon in te vullen met voeding die voedzaam is, je energie geeft en je gezondheid ten goede komt. Maar dit ga je allemaal leren met dit programma.

Ja, dat is geen probleem. Je gaat tijdens 1-op-1 voedingsbegeleiding gezond en voedzaam eten. Voedsel dat ook goed is voor jouw gezin. Het enige wat wel belangrijk is tijdens dit Programma is dat je je voeding afweegt. Op die manier krijg je inzicht in de hoeveelheden die je kunt eten. Voor je gezin hoef je dit uiteraard niet te doen. Zolang je je eigen eten maar wel afweegt.

Afwegen en invullen van jouw voeding gaat via een voedings app. Dit is een belangrijk element dat een grote bijdragen levert aan een mooi resultaat.

Zeker weten. Het ligt er hierbij wel aan welke prioriteit je aan afvallen geeft. Hoe belangrijk vind je het? Iedereen heeft het druk. Wanneer je iets wilt bereiken, wil je er tijd voor vrij maken en er een prioriteit aan geven. Hier komt (zeker in het begin) een stukje moeite en discipline bij kijken. Maar geen paniek. Ik ga je hier bij helpen. Samen kijken wat jij nodig hebt om jouw doel te bereiken. Je zal zien door tips en tricks dat het steeds makkelijker wordt en je in de flow zit. Het afvallen gaat dan vanzelf.

Over de jaren heen heb ik vele mensen begeleid bij afvallen. Dit waren alleenstaande en/of werkende moeders, mensen met ploegendiensten, mensen met een onregelmatig werkroosters, mensen met nachtwerk, ondernemers met 60-urige (of zelfs meer) werkweek enzovoort. Ook zij hebben dankzij de 1-op-1 voedingsbegeleiding mooie resultaten behaald. Ondanks hun drukke leven. We kijken gewoon simpelweg hoe het in JOUW leven past.

En ik beloof je als je besluit te starten: je krijgt er geen spijt van! Nu investeren = je leven lang profijt.

Dat kan zeker. Ik heb al heel veel mensen geholpen met een onregelmatig werkrooster. De voedingsbegeleiding is afgesteld op jouw behoefte en we doen het op een moment dat JOU uitkomt. Voor de coachsessies prikken we samen een datum en tijdstip. Mocht je niet kunnen, laat dit dan op tijd weten. Dan plannen we een nieuwe dag en tijd in.

Verder zal je zien dat je op het begin wat meer tijd met dit programma kwijt bent. Naarmate het programma vordert, zal het je steeds makkelijker afgaan. Het wordt een routine.

En ik beloof je als je besluit te starten: je krijgt er geen spijt van! Nu investeren = je leven lang profijt.

Geen probleem. Zo leer en oefen je gelijk om tijdens je vakantie slimme keuzes te maken om alsnog af te vallen. Het perfecte moment om iets te doen bestaat (vaak) niet.

Als je moet wachten op hét perfecte moment om af te vallen, ben je misschien volgend jaar nog niet waar je wilt zijn. Als je nu start kun je voor je vakantie toch al een aantal kilo lichter zijn. Hoe mooi is dat? En dan zal je misschien tijdens de vakantie iets minder resultaat zien, so be it. Wellicht zou je zonder de begeleiding zelfs zijn aangekomen tijdens je vakantie. En nu ben je toch voor je vakantie al wat afgevallen en een stap dichter bij je streefgewicht. Dat is toch al super?

1-op-1 voedingsbegeleiding is voor onbepaalde tijd. We gaan voor snel en maximaal resultaat. Dit is voor iedereen anders en afhankelijk van jouw doelen. De kosten hiervoor zijn €120 p.m.

Onthoud dat dit een investering is in jezelf. Het resultaat dat je ervoor terugkrijgt, is onbetaalbaar. Je hebt hier je leven lang plezier van. Geloof mij, je krijgt aan deelname aan dit programma geen spijt. Je bent deze investering 100% waard.

Hoe goed jouw resultaat is, hangt van jezelf af. Ik geef je alle tools, tips en handvatten om succesvol te zijn. Maar uiteindelijk draait het om jou. Ben je nieuwsgierig hoeveel jij kunt afvallen? Vul dan het formulier in op deze pagina. Dan neem ik contact met je op. Samen bespreken we dan wat voor jou haalbaar is en welk resultaat je kunt verwachten.

Maar om je toch een richtlijn te geven: gemiddeld raken deelnemers tussen de 3 en 10 kilo vet kwijt binnen 8 weken.

Tijdens de voedingsbegeleiding richten wij ons met name op het optimaliseren van je voedingspatroon voor vetverlies. Je hoeft niet per se te sporten, maar dit is wel aan te raden. Sporten is goed voor je lichaam én het stimuleert calorieverbranding.

Woon je in de omgeving van Alkmaar? Bij FitmetDylan bieden we ook sportlessen aan – bootcamp in Alkmaar en omgeving. Ben je nog geen lid? Meld je dan zeker aan voor een proefles.

Woon je verder weg? Dan is het raadzaam om iets te zoeken in de buurt wat bij jou past. Sporten is goed voor je gezondheid, maar je moet het wel leuk vinden.

Ja en nee. Je kan ervoor kiezen om te starten met een compleet voedingsschema of je gaat gelijk aan de slag met het optimaliseren van je huidig voedingspatroon.

Met het voedingsschema krijg je een richtlijn wat je kunt eten voor die calorieën. Er staat precies aangegeven wat en hoeveel jij van alles mag eten.

De beste optie is om meteen zelf te leren hoe je je eigen voedingspatroon optimaliseert voor vetverlies. In dit geval leer je je eigen voedingsschema samen te stellen, maar dan wel binnen de ranges van jouw voedingsplan. Stap voor stap ga je dan onder begeleiding je voeding optimaliseren aan de hand van de voedingsapp methode om zo je vetverlies te maximaliseren.

Dus het kan allebei. Net wat jij fijner vindt.

Nee, dat is niet verplicht. Toch raad ik je aan om het wel te doen. Het is namelijk super motiverend om je startfoto naast je foto van 8 weken verder te zetten en het verschil hiervan in resultaat te kunnen zien. We kunnen dit altijd één-op-één nog verder bespreken.

Nu investeren = je leven lang profijt

Voedingscoaching

DELUXE

4 weken

Intake

Online Leeromgeving

Voedingsapp Methode

Voedingsschema’s (onbeperkt)

Gezondheidscheck

Whatsapp contact

Wekelijkse coachsessies

Maandelijks opzegbaar

€120 per 4 weken

Direct aanmelden »

VOEDINGSADVIES

GESPREK

GRATIS

Telefonische kennismaking

Advies over huidige voeding

Krijg direct tips en tricks

Stel al je vragen

15 minuten

€0

Vraag GRATIS aan »

Ik wil graag meer informatie

1-op-1 coaching.

Afvallen en vet verliezen met normale voeding.

Voedzaam en lekker eten (ook voor je gezin).

Geen crashdieet of jojo-effect.

Velen gingen je voor en behaalden te gekke resultaten.

Vul dit formulier in en ik (Dylan) neem persoonlijk contact met je op.

TWIJFEL JE?

Twijfel je of voedingsbegeleiding wat voor jou is? Heb je een drukke baan en weet je niet of je er wel de tijd voor kunt vrijmaken? Of heb je al zoveel andere dingen geprobeerd en weet je niet of dit jou dan wél gaat helpen?

STOP! Stop met twijfelen. Een beter moment dan nu gaat er niet komen. Onze voedingsbegleiding is 100% aanpasbaar op jouw behoeften en leefwijze. Er is geen reden waarom je niet mee zou kunnen doen. Ook al is er altijd wel iets te verzinnen waarom het nu niet zou uitkomen... Zonde. Want deze gedachten helpen je niet verder.

Parkeer dus je twijfels en ga ervoor! Nu, met voedingsbegeleiding, zet je namelijk wél de stap om jouw doel te bereiken: jouw droomgewicht, vet verliezen en/of strakker worden. Je zal lekkerder in je vel zitten en je fijner voelen over je lichaam. Je bent dit waard. Jij vindt dit toch ook?

Daarom is het nu juist wel hét moment om om op actie over te gaan. Niet twijfelen, maar gewoon doen. Je krijgt mnet dit programma echt alles wat jij nodig hebt om succesvol vet te verliezen. Volgend jaar ben je zó blij dat je vandaag begonnen bent en het resultaat hebt behaald dat jij wilt.

Je krijgt er geen spijt van. Nu investeren = je leven lang profijt.