BYE 2020. Een korte terugblik op een bijzonder én sportief jaar

Blog: BYE 2020. Een korte terugblik op een bijzonder én sportief jaar

Alles loopt dit jaar net wat anders. Zo ook de laatste groepsfoto van het jaar mét oliebol. We sluiten de laatste bootcamptraining van het jaar (woensdagochtend) af met alleen een lekkere oliebol, maar zonder groepsfoto. Daarom maar een foto van mijzelf met oliebol😉. Wat was 2020 toch een bijzonder jaar! Niet alleen voor mij persoonlijk, maar ook zeker voor ons als club. Het was een jaar van beperkingen, flexibel zijn en vooral creatieve oplossingen verzinnen. Maar ondanks alles zijn er ook veel mooie dingen gebeurd. Daarom blik ik graag even terug op onze (sportieve) hoogtepunten van 2020. 🤘

Van online naar op locatie sporten

Tijdens de eerste lockdown ging het sporten (online) gewoon door. Sporten is belangrijk, maar nóg belangrijker in tijden van onzekerheid. Door te sporten voel je je toch vaak beter. Het was daarom het afgelopen jaar onze nummer één prioriteit om iedereen te kunnen laten sporten binnen de richtlijnen van het RIVM. Begin dit jaar moesten wij daarom even online, maar al snel konden wij onze lessen weer buiten geven. Nu met deze lockdown hebben we meer individuele workouts, maar we blijven wel lekker buiten sporten. Dit zie je ook terug in het aantal aanmeldingen voor een les. We zijn zeker sportief geweest dit afgelopen jaar!

15+ lessen per week

Begin dit jaar begonnen wij met 5 lessen in de week. Onderhand is ons lesaanbod uitgegroeid tot 15+ lessen per week. Hier ben ik heel trots op. Zo kregen we een nieuw lestype (H.I.I.T) en nieuwe leslocaties er bij (Schoorl en Park Rekerhout).

Leslocatie: Schoorl

Op zaterdag is er een nieuwe sportlocatie bijgekomen: Schoorl. Echt, voor iedereen een aanrader. Het is hier zo mooi. Probeer het vooral een keertje uit.

Lestype: H.I.I.T (High Intensity Interval Training)

Dit jaar introduceerden we een nieuw concept: de H.I.I.T. Een les die zo is ingestoken dat je in een korte tijd maximaal resultaat behaalt. De oefeningen worden op een hoog tempo afgewisseld en we werken met pieken en dalen in je hartslag. Op die manier heb je een complete workout van 60 minuten maar dan in de helft van de tijd.

Eigen FitmetDylan app

Halverwege dit jaar lanceerden we onze eigen app: de FitmetDylan app. Super tof! Hiervoor maakten wij gebruik van een algemene app applicatie van derden maar een eigen app is natuurlijk veel toffer.

FitmetDylan app - nu te downloaden

Sportieve evenementen

Ondanks dat er toch veel gecanceld werd dit jaar hebben we als club toch nog aan een aantal sportieve evenementen mee kunnen doen. Uiteraard wel volgens de richtlijnen van het RIVM.

Zo hadden wij dit jaar:

  • Kerst Bootcamp. Hierbij ging het wel anders dan normaal, maar we hebben wel lekker kunnen sporten.

Nieuwe Sporter van het Jaar: Sascha

Vorig jaar was Karen Sporter van het Jaar. Dit jaar gaat deze eer en titel naar Sascha. Sascha is het afgelopen jaar gemiddeld 3 à 4 keer per week wezen sporten. Haar geheim? Volgende week komt hier een nieuwe blog over online. Houd onze social media in de gaten.

Sascha Sporter van het Jaar 2020

Gelukkig nieuwjaar! 🎇

Laten we hopen dat 2021 in veel opzichten beter wordt dan 2020. Dat we allemaal gezond zijn en blijven en dat we snel alles weer kunnen doen zonder restricties of beperkingen. Ik wens jullie een heel gezellige oudejaarsavond en een sportief 2021! Tot volgend jaar.

P.S. Heb jij sportieve voornemens voor 2021? Je bent van harte welkom bij één van onze lessen. Meld je alvast aan voor een gratis proefles.

Dylan Nauta - Trainer, coach en eigenaar FitmetDylan

SCHRIJVER VAN DEZE BLOG

Mijn naam is Dylan en ik help dagelijks mensen met succesvol afvallen en lekker sporten. Doordat ons leven zich steeds meer binnen en zittend afspeelt is sporten en gezond eten des te belangrijker. Dit hoeft helemaal niet moeilijk te zijn. Soms met kleine aanpassingen kun je al een groot verschil maken. Wil je meer informatie over hoe jij deze tips in jouw situatie kunt toepassen? Voel je vrij om contact met mij op te nemen.

Anderen bekeken ook

Blog: Sporter van het Jaar 2020: Sascha!

Sporter van het Jaar 2020: Sascha!

Lees de blog
Blog: NIEUW: FitmetDylan app. Nu te downloaden!

NIEUW: FitmetDylan app. Nu te downloaden!

Lees de blog
Blog: En de Sporter van het Jaar 2019 is… Karen

En de Sporter van het Jaar 2019 is… Karen

Lees de blog