Nolan, kickboksen, sportieve evenementen en meer! Het jaar 2021 in vogelvlucht🤩

Blog: Nolan, kickboksen, sportieve evenementen en meer! Het jaar 2021 in vogelvlucht🤩

Wat. Een. Jaar. Ik kan niet anders zeggen dan dat er veel gebeurd is. Zo heeft ook in dit jaar Corona (helaas) weer een grote rol gespeeld. We zijn dit jaar niet alleen begonnen, maar ook geëindigd met een lockdown. Heftig. Maar ondanks dat dit jaar soms zeker pittig was, hebben we als club (en ik ook zeker persoonlijk) mooie hoogtepunten gehad waar ik heel dankbaar voor ben en graag samen met jullie op terugkijk. 2021 is namelijk een jaar die ik nooit zal vergeten. Dus voordat we ons allemaal (en ik zelf ook) weer vol richten op 2022, een recap van de hoogtepunten van 2021 van FitmetDylan en mij persoonlijk. 🎈

Getrouwd én de geboorte van kleine Nolan ❤️

Persoonlijk is er voor mij dit jaar veel veranderd. Dus laten we met mijn persoonlijke hoogtepunten van het afgelopen jaar beginnen. Lotte en ik zijn na drie keer plannen en een jaar uitstellen (want ja Corona😉) eindelijk getrouwd. Het was een stormachtige dag met windkracht 7 waarbij de glazen van tafel vlogen en we niet naar binnen konden vanwege de maatregelen destijds, maar dat kon de pret niet drukken. We hebben een hele mooie en liefdevolle dag gehad.

Lotte en ik zijn getrouwd!

En voor wie het misschien ontgaan is ben ik ook papa geworden. Hiermee draag ik niet alleen meer de titel van dril sergeant. Vooral de weken voor de bevalling waren spannend. Nolan liet namelijk ‘even’ op zich wachten. Deze man besloot namelijk om elk moment in de buik van Lotte optimaal te benutten totdat hij het niet meer kon rekken. Lotte zou namelijk met 42 weken ingeleid worden in het ziekenhuis, maar toen we onderweg waren kreeg Lotte opeens weeën. Over timing gesproken.

Ondertussen is Nolan alweer twee en een halve maand oud en doet hij het super goed! Het is echt bizar hoe snel hij groeit en zich ontwikkelt. Momenteel zitten we in de fasen dat hij druk zijn handjes aan het ontdekken is. Ook begint hij steeds meer (expres) naar ons te lachen.

Kleine Nolan - zoon van Dylan en Lotte Nauta

Het vierjarig bestaan van FitmetDylan

Naast de geboorte van Nolan, bestond FitmetDylan dit jaar alweer 4 jaar! Niet te geloven. Ik weet nog toen ik begon met vijf lessen per week. Wat zijn we ontzettend gegroeid in die tijd. De verjaardag van de club wilde ik daarom niet ongemerkt voorbij laten gaan. En door de geboorte van Nolan in oktober vond ik het toepasselijk om het vierjarig bestaan van FitmetDylan te vieren met een Ouder & Kind Special. Dit was een bootcamp training voor het hele gezin. Het was super gezellig en een feestelijke ochtend! Op naar de 5 jaar in 2022.🥳

Nieuwe lestype: Kickboks bootcamp🥊

We zijn dit jaar gestart met een nieuwe lestype die enorm enthousiast is ontvangen: Kickboks Bootcamp.👊 Dit is een heerlijke training waarbij je zowel mentaal als fysiek lekker wordt uitgedaagd en waar je ook even lekker stoom kan afblazen. Onder begeleiding van Jasper of mij word je tijdens deze les uitgedaagd om lekker te knallen.

Nieuwe leslocatie: Geestmerambacht

Hoe tof dat wij een super mooie locatie erbij hebben! Het recreatiegebied Geestmerambacht is niet voor niks zo populair onder de sporters. De perfecte locatie voor dus voor een bootcamp! Vanaf september hebben wij dit gebied toegevoegd aan onze leslocaties. Elke zaterdagochtend geeft Trainer Susan hier een heerlijke workout. Voldoende frisse lucht en een natuurrijke omgeving. Zeker een aanrader om aan mee te doen volgend jaar als je deze les nog niet hebt uitgeprobeerd.

We zijn weer vele kilo’s lichter dankzij de succesvolle Vet Verlies Challenge’s

Naast het sporten zijn er ook weer velen die het afgelopen jaar succesvol afgevallen zijn dankzij de Vet Verlies Challenge. Tijdens deze Challenge ga je als groep de uitdaging aan: binnen acht weken zoveel mogelijk vet verliezen. Hoe? Je leert het geheim van succesvol afvallen met normale voeding dat past binnen jouw leefstijl. Het resultaat dat je hierdoor behaalt met de Challenge is geweldig. Veel deelnemers zijn zelfs na de Challenge nog zelfstandig doorgegaan en ook daarna nog meerdere kilo’s vet verloren. Waarbij er geen concessies gemaakt hoefde te worden op lekker eten. Met normale voeding vielen zij af en behaalden ze mooie resultaten.

Het afgelopen jaar hebben we twee Vet Verlies Challenges georganiseerd, waarin velen super mooie resultaten behaalden. Zo raakte Sanne 44 cm vet kwijt en haar vriend (die meedeed op de zijlijn) verloor ook ruim 8 kilo vet. Ook na de Challenge zijn zij nog samen doorgegaan. Zo vertelt Sanne: “we zijn nu een tijd verder na de Challenge en ik merk dat ik het nog steeds goed kan volhouden wat ik heb opgebouwd in die 8 weken. Ik val nu nog steeds af!”

Lees hoe Sanne en haar vriend zo succesvol zijn afgevallen »

Naast Sanne zijn Peter (-43 cm vet) en Erik (die heeft nu een sixpack!) ook flink wat centimeters en kilo’s vet kwijtgeraakt door de Vet Verlies Challenge. Peter is een echte levensgenieter en was bang dat de Challenge hem veel moeite zou kosten en dat hij zou moeten inleveren op lekker eten, maar het tegendeel was waar. "De Challenge heeft mij veel minder moeite gekost dan ik van te voren had verwacht. Ondanks dat je bewuster eet, heb ik tijdens de Challenge ook heel lekker kunnen eten. Ik ben super blij met het behaalde resultaat, voel mij energieker, zelfverzekerder en mijn kleding zit beter."

Lees het verhaal van Peter »

Naast Peter heeft ook Erik behoorlijk wat resultaat behaald. Zijn doel was om 3,5 kg vet te verliezen, maar toen hij dit na twee weken behaalden heeft hij zijn doel bijgesteld. Uiteindelijk is hij binnen acht weken 7,5 kg en 20 centimeter vet verloren en heeft hij nu een sixpack! Een topprestatie waar hij heel blij mee is. “Door de Vet Verlies Challenge ben ik met name vet rond de buik kwijtgeraakt. Ik ben meer dan tevreden over de Challenge en voel me topfit. Daarbij heb ik meer energie, minder energieschommelingen gedurende de dag, voel ik mij beter en gaat sporten mij beter af,” aldus Erik.

Lees het verhaal van Erik »

Sportieve evenementen

Niet elk evenement ging dit jaar door (ivm covid) maar wat door ging, daar deden wij aan mee. Zie hier een overzicht van de sportieve events van 2021.

Dance workout 💃🕺

Sup Bootcamp 🏄‍♂️

De Bootcamp Obstacle Run

Bekijk hier alle foto’s van de Obstacle Run »

Een speurtocht met Kerst 🎄

En natuurlijk: de Sporter van het Jaar 2021

We zijn de Sporter van het Jaar niet vergeten! Normaal gesproken maken we de Sporter van het Jaar bekend in een van de laatste lessen van het jaar. Dit jaar doen we het iets later en maken we het bekend als de groepslessen weer op de normale manier kunnen doorgaan. Daarom blijft het dit jaar nog even spannend. We hopen in januari de sportieveling te kunnen verrassen met de bekroning van Sporter van het jaar 2021.

Bedankt voor het afgelopen jaar! Op naar 2022 🎇

Laten we van 2022 een mooi jaar (en in sommige opzichten een nóg mooier jaar dan 2021) maken. Ik heb er in ieder geval heel veel zin in. Voor nu wil ik jullie bedanken voor het afgelopen jaar! Bedankt voor de gezelligheid en je inzet tijdens de lessen en deelname aan leuke evenementen.👊 Een fijne oudejaarsavond en sportief 2022. Tot de volgende les!

P.S. Heb jij sportieve voornemens voor 2022? Je bent van harte welkom bij één van onze lessen. Meld je alvast aan voor een gratis proefles.

Dylan Nauta - Trainer, coach en eigenaar FitmetDylan

SCHRIJVER VAN DEZE BLOG

Mijn naam is Dylan en ik help dagelijks mensen met succesvol afvallen en lekker sporten. Doordat ons leven zich steeds meer binnen en zittend afspeelt is sporten en gezond eten des te belangrijker. Dit hoeft helemaal niet moeilijk te zijn. Soms met kleine aanpassingen kun je al een groot verschil maken. Wil je meer informatie over hoe jij deze tips in jouw situatie kunt toepassen? Voel je vrij om contact met mij op te nemen.

Anderen bekeken ook

Blog: BYE 2020. Een korte terugblik op een bijzonder én sportief jaar

BYE 2020. Een korte terugblik op een bijzonder én sportief jaar

Lees de blog
Blog: Peter raakte 43 cm vet kwijt tijdens de Vet Verlies Challenge (8 wkn)

Peter raakte 43 cm vet kwijt tijdens de Vet Verlies Challenge (8 wkn)

Lees de blog
Blog: Sporter van het Jaar 2020: Sascha!

Sporter van het Jaar 2020: Sascha!

Lees de blog