Yes!! We mogen vanaf 11 mei weer buiten sporten.

Blog: Yes!! We mogen vanaf 11 mei weer buiten sporten.

Hoera!🎈 Totaal onverwachts bracht Rutte afgelopen woensdag ontzettend positief nieuws. Na weken van Zoom- en Facebook live-trainingen mogen we vanaf 11 mei weer buiten sporten. precies op tijd, want het wordt super mooi weer! Ik heb er in ieder geval héél veel zin in en sta te springen om weer te starten!

Sporten & Corona: hoe gaan we dit aanpakken?

Buiten sporten is door het RIVM veilig verklaard, maar er zijn wel veiligheidsmaatregelen die we moeten aanhouden. Op die manier kan iedereen veilig en gezond buiten sporten, zonder verdere verspreiding te stimuleren. Daarom heb ik de maatregelen tijdens onze lessen even op een rij gezet.

  • Ten alle tijden houden we 1,5 meter afstand van elkaar.
  • Bij klachten, blijf thuis.
  • Heeft een huisgenoot koortsverschijnselen? Blijf dan ook thuis!
  • Je kan je spullen niet in de bus opbergen (zelf je jas en auto/fietssleutel bij je houden).
  • Aan het begin van de les vraag ik aan iedereen of hij/zij zich goed voelt en geen klachten heeft.

Heb je dit wel? Dan moet ik je vragen om naar huis te gaan. Als je je beter voelt, kan je uiteraard weer meedoen.

Het zal even wennen zijn, maar belangrijk is dat we dit samen met elkaar doen en dat we elkaar hierop kunnen aanspreken en vertrouwen dat iedereen zich aan bovenstaande regels houdt.

Gezondheid en veiligheid boven alles

Als we rekening met elkaar houden en alsnog zoveel mogelijk thuis blijven (zeker als dit nodig is), dan kunnen we weer heerlijk buiten sporten. 💪 We gaan met zijn allen in ieder geval weer de juiste richting op, zodat de lockdown in fases opgeheven kan worden. Als we dit met zijn allen volhouden en zo doorgaan, hebben we Corona binnen de kortste keren onder controle.

Uiteraard is het uittesten wat gaat en wat niet gaat tijdens de lessen. Gaat het heel goed met afstand van elkaar houden tijdens de lessen? Dan zal ik langzaam het maximale aantal deelnemers van de lessen verhogen. Dit zal op den duur duidelijker worden.

Flexibiliteit is noodzakelijk in deze periode

Ik zal hier en daar genoodzaakt zijn om bepaalde wijzigingen (tijdelijk) door te voeren. Dit komt doordat wij ons aan de RIVM maatregelen moeten en willen houden. Dit zal ik uiteraard z.s.m. op een duidelijke manier naar jullie communiceren. Ik vraag hiervoor alvast van jullie begrip. Ik doe mijn uiterste best om alles zo goed mogelijk voor ons als club en vooral jouw veiligheid te regelen.

@ power bootcamp 💪

De Power Bootcamp zal tijdelijk op een aangepaste manier worden gegeven. Dit komt omdat ik niet wil dat iedereen bijvoorbeeld dezelfde kettlebell of battlerope gebruikt tijdens de training. De Power Bootcamp staat wel in het rooster, alleen zal ik hem anders in gaan steken. Maar reken er maar op dat we alle spieren van top tot teen gaan afmatten.

Belangrijk: neem voor de Power Bootcamp een stevige rugzak mee met zoveel mogelijk gewicht (het liefst gewichten die je er ook weer makkelijk uit kan halen). Deze heb je namelijk tijdens de les nodig.

UPDATE: Power Bootcamp kan weer. Lees onze blog: Power Bootcamp is BACK! Dit is waarom je deze les niet wilt missen »

Jongens, ik zie je in Real Life volgende week! 👊🏻

Ik heb er heel veel zin in en ik gok jullie ook. De lessen lopen in ieder geval al aardig vol. Meld je dus snel aan als jij ook weer lekker volgende week buiten wilt sporten. Is de les vol? Meld je aan op de wachtlijst. Zo kan ik zien hoeveel animo er is. We zien elkaar snel in één van de lessen!

P.S. voor iedereen die het rooster niet meer precies weet, bekijk het lesrooster. 😉 Geen lid, toch meesporten? Vraag dan hier een proefles aan.

Dylan Nauta - Trainer, coach en eigenaar FitmetDylan

SCHRIJVER VAN DEZE BLOG

Mijn naam is Dylan en ik help dagelijks mensen met succesvol afvallen en lekker sporten. Doordat ons leven zich steeds meer binnen en zittend afspeelt is sporten en gezond eten des te belangrijker. Dit hoeft helemaal niet moeilijk te zijn. Soms met kleine aanpassingen kun je al een groot verschil maken. Wil je meer informatie over hoe jij deze tips in jouw situatie kunt toepassen? Voel je vrij om contact met mij op te nemen.

Anderen bekeken ook

Blog: Major Obstacle Run in Alkmaar is een feit!

Power Bootcamp is BACK! Dit is waarom je deze les niet wilt missen

Lees de blog
Blog: Wat eet je voor of na een bootcamptraining?

Wat eet je voor of na een bootcamptraining?

Lees de blog
Blog: NIEUW: FitmetDylan app. Nu te downloaden!

NIEUW: FitmetDylan app. Nu te downloaden!

Lees de blog