Afvallen in Alkmaar en Heiloo

Afvallen kan een hele opgave zijn. Met ons programma is het een makkie! Geen hippe pillen of speciale poeders maar normale voeding met echte, langdurige resultaten!

Voedingsbegeleiding

Lukt het je niet om één of meerdere kilo(s) kwijt te raken? Of lukt het wel om af te vallen, maar niet om op gewicht te blijven? Samen gaan we voor jouw streefgewicht met een blijvend resultaat. Zo leer je met mijn aanpak om efficiënt af te vallen én het resultaat te behouden. Gewoon met alledaagse voeding die past bij jouw lifestyle en eetpatroon. En het mooiste? Je mag alles eten! Zo is het heel makkelijk vol te houden.

Hoe ziet het programma eruit?

Samen met mij als coach stellen we een persoonlijk plan op naar een gezondere lifestyle en houden we nauwkeurig de voortgang bij. Sommige oude gewoontes zullen worden doorbroken om een gewenste verandering te realiseren. Zo zal je merken dat kleine veranderingen kunnen leiden tot grote resultaten!

Wat kan je verwachten?

  • Persoonlijke plan van aanpak
  • Voedingsanalyse en gezondheidsscan
  • Body compositie metingen
  • Een-op-een coach gesprekken
  • Een gecertificeerde coach met meer dan 8 jaar ervaring

Klaar om de kilo’s te verliezen?

Zet die eerste stap en vul onderstaand formulier in. We nemen binnen 24 uur contact met je op om je alle (start)informatie toe te sturen.

Ik ben een...

Sportevenementen

Wist je dat wij als Bootcampclub vaak meedoen aan allerlei leuke evenementen in de regio Alkmaar en Heiloo.
Bekijk de evenementen »

Lesaanbod

Met vijf lessen per week hebben wij een ruim lesaanbod. Benieuwd naar wanneer, waar en hoe laat de trainingen worden gegeven?
Bekijk de lessen »